gerçekten canım ya 5 gün daha geçsin sen hemen test yap bence inşallah hamilesindir :Saruboceq:amin canım :Saruboceq:
aslında ben bu ara bebek meselesini rafa kaldırmıştım
soğanıda adetimi düzenlesin diye deneyim dedim
pembiş leke gelince yine umutlandım sempatiksalakcinni
ölene kadar dostum ,sırdaşım olumunekankayizsmile
zaten kaç tanesiniz kıymetinizi bilmem lazım :1hug:
valla yaptı kız sonuna kadar bitirebileceğini bende tahmin etmemiştim ama sabırla yaptı aşkım benim :asigim:
ama nasıl neşeli ve bu aydan okadar ümitliki anlatamam
bense tam tersi -tatlicadiarzu-
ama ona çaktırmıyorum sadece fazla ümitlenme sonra benide üzüyosun diyorum
çünkü doktorda bu ay istediğimiz sonucu alamayabiliriz dedi biraz da ondan galiba bu düşüncem
gerçekten canım ya 5 gün daha geçsin sen hemen test yap bence inşallah hamilesindir :Saruboceq:
canım benim can dostum ŞenizŞeniz
ah ben ona ikizler üçüzler vermek istiyorum ama elimden gelmiyorhevesini kırma benim kardeşimin alsanaalsanasmile
nolur ya noooolurrr inşallah bu defa olmuştur alkisalkisalkisaklinialirimsmile evet yaa birkerede kendiliğimden hamile kalsam nolur :lepi:
:icecream:yine geldi misafir
üye değilsen üye ol yoksa bakma öyle sempatiksalakcinni
kapıdan düşman bakarmış kış kışalsanaalsanasmile
ah ben ona ikizler üçüzler vermek istiyorum ama elimden gelmiyor
onun okadar heveslenip sonra üzülmesi beni daha da mahfediyor oyüzden hep baştan uyarıyorum ama bu ay uçtu bakalım rabbim yardımcımız olsun :Saruboceq:
nolur ya noooolurrr inşallah bu defa olmuştur alkisalkisalkis
valla hepten tembelleşeşecez ya
aynen bende öyle elime bir oya aldım bende kurdeleden ama iğne oyası
benim kaynana ıspartalı gülleri çok sever bende güllü bir çember yapayım dedim oda biliyor ama ben hala yapıpda vericem kaydirigubbakcemile3
marifetli kardeşim benim
elinden ne uçan ne kaçan kurtulmuyor maşallah
aslında oda içinden çok ister bence bazı insanlar öyledir içinde yaşar herşeyi oda öyledir
senide sıkmak istemiyordur rahat ol diye duygusuz deme kocaya taş olursun taşklava:sırnaşık şey
bakıyorumda herkes zaten bu işi kafasından atınca sonuca ulaşmış ama bizim hep aklımızda
teşekkürler canım benim sana çekmişim aklinialirimsmile
iğne oyası sevdasına evlenmeden önce başladım elime alınca güzel yapıyorum ama bir ara verirsem daha elime alasım gelmiyor :sinifsinif:
Allah muhabbetinizi arttırsın canım :jeyyar:
havlu dahamı kolay yani bende onu denemedim ama denemeyi çok istiyorumiğne oyası zor yaw ben beceremedim bir türlü
ben daha büyük daha kolay şeylere kaçıyorum
mesela kurdele nakışı havlu,lif gibi
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Allahım bozmasın canım :Saruboceq:mersii şekerim Şeniz
bazen şu smileydeki eciş bücüş olan erkek smiyi kocike benzetiyorum
bende şu kurdeleli azgın smi Şeniz Şeniz kaydirigubbakcemile3
canım ya benim gitmem gerekiyor benimki mızırdanmaya başladı bitmedimi diyor
hiç de iş yapmadım bugün biraz etrafa da ayar çekeyim kaydirigubbakcemile3