Dokuz Doğuranlar

napayım canım evde bi kaynana olması hiçüe iyi bişey değil o olmasa ben hem sizlerle rahatça konuşurum
hemde ekmek filan yapmam belkide bu kadar takıntılı da olmam ama var işte:mymeka::mymeka::mymeka:

senin işinde zor canım ya
benim kaynananın olmamış beş yıl çocuğu hep beni teselli ediyor olur kızım olmasa benim olmazdı diyo o yönden şanslıyım ben
dediğin gibi yanlız olsan daha rahat oluyor
ama napcan işte satsan satılmaz atsan atılmaz

geldim kociki doyurdum gitti işe ben acılarımla baş başayım kalktı hiç sormuyo neden ağladıydın die bende nie sormuyon dedim anlatcam yaalsanaalsanasmile oda annem dedi dedi sorunca komşu böle böle dedi dedi bende tamam anladım dedim dedi iyi dedim siz ana oğul halletmişiniz madem benim ona ağladımı anladı neden kızım demedi sarılmadı teselli etmedi dedim eşimde diyoki bazen ben bile korkuyorum seni teselli etmeye korkmuştur kadın dio şeyim ya benalsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile dahada canım sıkıldı yanlızda kaldım off offf nerelere gitsemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ooooo bizmiknin çokkkk tam tamına 12 tane ama 2 ikisi öldü geriye kaldı 10 tane bu kadar çocuktan benim kocammı mecbur bakmaya yok oralarda rahat edemzmiş hanım efendiiiiiiiiiaklinialirimsmileaklinialirimsmile

kıs varya belkide bu ay hamiş kalacan herşeyi berbat ediyon özgeciğim kızma ama bak senin ne güzel yumurtlaman var çatlıyorda çok şükür hani bende oda yok tatlım adetlerin de fena değil bide beni düşün 4 ayda 5 ayda ne zaman aklına gelirse canım yani bide bizleri göz önüne al tatlım kızarsın ama kızma bana aynı dert sorun hepsi bende var:1no2::1no2::1no2:

:mymeka:
ooooo bizmiknin çokkkk tam tamına 12 tane ama 2 ikisi öldü geriye kaldı 10 tane bu kadar çocuktan benim kocammı mecbur bakmaya yok oralarda rahat edemzmiş hanım efendiiiiiiiiiaklinialirimsmileaklinialirimsmile

seni o kadar iyi anlıyorumki canım
babanem ben kendimi bildim bileli bizde öbürlerine gitmez duramıyormuş
zaten teklif edende yokya annemin başında hep garibim hala onun dilini çekiyor
çok konuşurda biraz:mymeka::mymeka::mymeka:

ne kızıcam aysem duygularım köreldi bu akşam mal gbyimmafoldumben

daha babanen yaşıyormu kız maşallahı var bizimkne derler ana hadi gidelim derde yada doktora giderse kal diye torunmarı filan ısara ederde yok bacım bizimkini korkusu evden bi uzaklaşırsam beni bi daha eve almazlar die korkuyor cidden öylebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

bak bunu hız<lı resimler den yükledim internetten aldığım bi bebek resmi ama kendi çektiklerimin linkini vermio nie olmuyoki

ne kızıcam aysem duygularım köreldi bu akşam mal gbyimmafoldumben

bendede olru canım sabretcez başka bişey yok canım sormak istemedim ama kocan ne işine çalışıyor bu saatte gittti bilmiyorumkismilebilmiyorumkismileCADIARZU

yaşıyor canım 85 yaşında falan.
ay bizdemi yaşlanınca böyle oluruz acep kız

bize bakacak çocukta yok ortada iyimi
arada kaldıkohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…