- 12 Ağustos 2009
- 10.088
- 3
bendede olru canım sabretcez başka bişey yok canım sormak istemedim ama kocan ne işine çalışıyor bu saatte gittti bilmiyorumkismilebilmiyorumkismileCADIARZU
yaşıyor canım 85 yaşında falan.
ay bizdemi yaşlanınca böyle oluruz acep kız
sanada canım hoşgeldin nasılsın kaynanada geldimi senleCADIARZUCADIARZU
bize bakacak çocukta yok ortada iyimi
arada kaldıkohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
çok yorgunum yaf gende uğramdan yatamadım
gizli işler canımaklinialirimsmile
kız araba fabrikasında 3vardiyalı çalışıyolar bu hafta 12-8 11de gidio sabah 9da geliosempatiksalakcinni
nereye düzceye gelmedi ama hastaneye geldi bizle beraber
cuma günü gittik burdan elti hanımda ordaydı kocama diyorum ooo bunlar bizden çok geliyo
kız akşehirliymiş ayşe
nisan ayında kaynım tek gidip tanışacakmış
bize bakacak çocukta yok ortada iyimi
arada kaldıkohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
aynen ben onu hiç düşünmemiştim ama ben acımdan ölürüm kocamda başka sağlam karı alır çocukta yaparlar kariyerde allahım çok korkuyorum ya eşimi kaybetme korkusu var bende onu mutlu edememe:sinifsinif::sinifsinif:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
acaip üşüyorum sabah yaz geldi zannettik saat 3te bi bozdu hava sağnak yağmur fırtına aboooo
ayyy bugün kocam beni bi gezdirdi bi gezdirdi artık 6 ay gezdirmez kaydirigubbakcemile3
yine rahat durmayıp temizlikmi yaptın yoksam
akşehrilimiyşiş CADIARZUCADIARZU
nasıl kaynın tek gidip tanışacakmış kıs kaynanagil filan gidip istemiyicklerim kızı kız istendimi şimdi valla ben bişey anlamadım desem yalan olmassssCADIARZUCADIARZU
canım inanırmısın bendede oluyor bazen ya yıllar sonra çocuk yüzünden sorunlar olursa allahım sen koru yarabbim.ya beni sevmezse artık
diyorum öyle kendi kendime
sibel ya internetteki avatarlar falan var kayıtlı bak onları yüklüyorum çektiğim resimlerin linkini vermio neden sen bilio musun