Dokuz Doğuranlar

bendede olru canım sabretcez başka bişey yok canım sormak istemedim ama kocan ne işine çalışıyor bu saatte gittti bilmiyorumkismilebilmiyorumkismileCADIARZU

gizli işler canımaklinialirimsmile
kız araba fabrikasında 3vardiyalı çalışıyolar bu hafta 12-8 11de gidio sabah 9da geliosempatiksalakcinni

yaşıyor canım 85 yaşında falan.
ay bizdemi yaşlanınca böyle oluruz acep kız

85 :1shok::1shok:
ne bilim valla canım bakalım bizler onlar kadar yaşamayıs kısss
görbide sen hele ben şimdiden 45 yada 50 filan gibi kendimi öyle hissediyom
hem onlar yayla eski topraklar
bizimkide 74 filan sanırsamakannehirakannehir:1shok::1shok:

sanada canım hoşgeldin nasılsın kaynanada geldimi senleCADIARZUCADIARZU

nereye düzceye gelmedi ama hastaneye geldi bizle beraber
cuma günü gittik burdan elti hanımda ordaydı kocama diyorum ooo bunlar bizden çok geliyo
kız akşehirliymiş ayşe
nisan ayında kaynım tek gidip tanışacakmış

bize bakacak çocukta yok ortada iyimi
arada kaldıkohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile

aynen ben onu hiç düşünmemiştim ama ben acımdan ölürüm kocamda başka sağlam karı alır çocukta yaparlar kariyerde allahım çok korkuyorum ya eşimi kaybetme korkusu var bende onu mutlu edememe:sinifsinif::sinifsinif:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

gizli işler canımaklinialirimsmile
kız araba fabrikasında 3vardiyalı çalışıyolar bu hafta 12-8 11de gidio sabah 9da geliosempatiksalakcinni

kız ne bilim bizmkiler resmi dairede ya ondan sordum kusuruma bakma şeytanım dürttülülülülülülülülülülülülülülülülülülü

akşehrilimiyşiş CADIARZUCADIARZU
nasıl kaynın tek gidip tanışacakmış kıs kaynanagil filan gidip istemiyicklerim kızı kız istendimi şimdi valla ben bişey anlamadım desem yalan olmassssCADIARZUCADIARZU

acaip üşüyorum sabah yaz geldi zannettik saat 3te bi bozdu hava sağnak yağmur fırtına aboooo
ayyy bugün kocam beni bi gezdirdi bi gezdirdi artık 6 ay gezdirmez kaydirigubbakcemile3

sibel ya internetteki avatarlar falan var kayıtlı bak onları yüklüyorum çektiğim resimlerin linkini vermio neden sen bilio musun

bize bakacak çocukta yok ortada iyimi
arada kaldıkohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile

haklısın valla kıs aman hayırlısı olsun ama ben eşime diyom eğer bebeğimi olmassa ben bide evlatlıkla uğraşamam diyom pufffffffffffffffohaoldumsmileohaoldumsmilemafoldumbenmafoldumben

canım inanırmısın bendede oluyor bazen ya yıllar sonra çocuk yüzünden sorunlar olursa allahım sen koru yarabbim.ya beni sevmezse artık
diyorum öyle kendi kendime

acaip üşüyorum sabah yaz geldi zannettik saat 3te bi bozdu hava sağnak yağmur fırtına aboooo
ayyy bugün kocam beni bi gezdirdi bi gezdirdi artık 6 ay gezdirmez kaydirigubbakcemile3

aynen bizde neler yaptık neler ee 5buçukta kalkınca i. olmuş canım havanı atmışındır gezdirir gezdirir hamişsin sen canım gezmek çekti de bi yerim şişer bebek üzülür de dayanamazolumunekankayizsmile bende laf çokta çocuk yok uygulayamıyorummafoldumben

yine rahat durmayıp temizlikmi yaptın yoksam

yok tatlım yol üstünde alışveriş merkezine girdik ayakta kaldım 2saat mağaza mağaza arabaya oturduğum an feci yorulduğumu hissettim nezamandır hasretsem gezmeye farketmedim yoruldumu

akşehrilimiyşiş CADIARZUCADIARZU
nasıl kaynın tek gidip tanışacakmış kıs kaynanagil filan gidip istemiyicklerim kızı kız istendimi şimdi valla ben bişey anlamadım desem yalan olmassssCADIARZUCADIARZU

aman bende anlamadım bunların işlerini kızla beraber gidecekler haftasonu dönecekler nişan tarihi daha belli değil nisan mayıs diyolar
düğünde belli değil eylül ekim gibi olursa gidemem kocamıda yollamam kaynımla bidahada hayatta konuşmam bula bula doğurcağım zamanımı buldun die aman naparlarsa yapsınlar zaten kaynım hafta sonu kızın evinde hep kaynanama dedim alıştırma yapıyolardır kaydirigubbakcemile3

canım inanırmısın bendede oluyor bazen ya yıllar sonra çocuk yüzünden sorunlar olursa allahım sen koru yarabbim.ya beni sevmezse artık
diyorum öyle kendi kendime

kısss ağzınızdan yel alsın o ne biçim laf öyle
aslında bende diyorum kocama seni evlendireilm diyom garibim ne desin amaaaan çocuk içinmi evlendik diyorya ayyyy kıyamam :teselli::teselli:

yani öyle işmi olur sibel adam akkıllı oturusunlar düğün kışa kalmasın bu 1
2 ciside canım senle kocanı niye mahrum etmeye hakları yokkkk bu
ondan sonra güzelce tarih ayarlasınlar kız tarafı ona göre hazırlık yaparlar
biliyormusun bizim burlarda duvar çakıısı olur bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…