Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:roflol: kız o spermlerinde işi zor
zamin ıslak ve kaygan ..ortam karanlık..hedef var ama gizlenmiş
aramış aramış didik didik etmişler ama bulamamışlar demekki şimdiye kadar
haline şükretmelisin bence kendiliğinden çatlıyor yumoşlar
eşine keçiboynuzu kürü yap spermleri çoğalsın
sende pko için soğan kürü yap
hemen arkasından inciri dene
tarçınıda bol bol tüket
olmazsa o zaman bunalıma birdaha girebilirsin
allah ilini versin inşsallah evet zemin kaygan ve ortm karanlık hedefte saklanmış opuyorumnanaktan
ya midem raahatsız soğanı içemiyorum hayıtıda ama balla tarçını çörek otunu yiyebilirim hem dün kayın valideler doğal bal getirdiler pütürlü pütürlü bölr çok güzel tarçın toz tarçın mı biraz önce iki kaşıkö üstüne sepip yedim incirinde kendini yiyorum incir kürü bi günlük 1015inciri kaynatcam o kadar inciri nerden bulayım siz nasıl yapıonuz incir kürünü oda geldi doğalından
mafoldumben
sana ne oldu canım sende mahvoldunya bufffffffffffffffffffmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
geçmişe baktımda biraz
gelen soruyor giden soruyor nolcak bu iş
offfff of
gel artık yavrum yaaa
iyi canım hoşgeldin neyi soruylar canım
sorsunlar bakalmı inşallah fazla soramazl inşallah
rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
offf offff haksver çok haklı ama elden gelir bişey yokkkimafoldumbenmafoldumben
şimdiden kaygısına düştüm memlekete gitcemya herkes sorcak hani yokmu amaaaa niye olmuyor
napıyım dediğin gibi canım elden bişey gelmiyor
salı dr.gitcam bakalım o ne dicek
sen napıyon tatlım
inşallah hayınlı haberlerle gelirsin
evet canım bende ne köye gidebiliyom hani kıs senindemi yok vah vah yoksa kocandamı bi sorun var belkide öyledir diyecekler benim benden olmadığını 40 sefer söyle yine girmez kafalarına
bende ne yapayım canım evde ekmek bitmiş sabah kalkılacak hamur yoğrulacak görümceler gelecek ekmek yapacam elişimde epeyi az kaldı artık ama ben kalmadım:hulya::hulya:
canım yat dinlensene yazık sana ne yoruyosun kendini o kadar