Dokuz Doğuranlar

kısss ağzınızdan yel alsın o ne biçim laf öyle
aslında bende diyorum kocama seni evlendireilm diyom garibim ne desin amaaaan çocuk içinmi evlendik diyorya ayyyy kıyamam :teselli::teselli:

şeytan işte düşündürüyo canım ya
yoksa böyle düşündüğümü bilse çok kızar kocişim

tatlım önce pc ne kaydet kopyala yapıştır
yaf benim hızlı resimden hemen oluyo sen nie yapamadınki

kız yapamadım deil bak kayıtlı şeylerden yüklüyorum ama benim çektiklerim in linkini vermiyo hep yapıodum olmuyo artık ala alah bende anlamıyorum olmuo

şeytan işte düşündürüyo canım ya
yoksa böyle düşündüğümü bilse çok kızar kocişim

o şeytan kiiiiiiiiiii
ah ah canım anlıyom sizleride bakman işte ya biraz fıkra bilen yokmu anlatında neşemiz yerine gelsinmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

valla canım düşünülen yapılamıyo ya istem dışı naz yapılmıyo bikere denenmiyo bile ama kapris varya çok yapıyorum dün eniştem film indirmiş süper bişe ama eve gitmek isteiyorum ablamdaydık yalvarıyo bana izleyelimda bebiş yat işte 2 dk aynı anda eniştem yat işte burda başka zaman benimi dinler eve gitmek istiyorum die bi çığırdım kendimi kasarak tabi yalandan :)))
yoksa naz şunu istiyim şunu yaptırayım falan filan kıyamıyosun zaten uyy valla

kız yapamadım deil bak kayıtlı şeylerden yüklüyorum ama benim çektiklerim in linkini vermiyo hep yapıodum olmuyo artık ala alah bende anlamıyorum olmuo

bana bak kulağını çekecem haa sende ahmet gibi çocuğu yazılıya çalıştırıyorum anlatıyorum anlatıyoum yapamıyo bi bağırdım iki gün üst üste geldi sora gitmek istemiyom hep bağırıyo sibel abla demiş annesine ertesi gün sınavda 5 almış
şimdi bağıracam sanada bak nasıl yapıyon

googleden hızlı resime girip ilk linke tıklayınca direk sayfa açılıyo zaten nesini yapamıyonn beeeee alsanaalsanasmile

seni hastalığımda sağlımdada yanımda görmeyilim
güneşin doğduğunuda battığınıda senle izlemeliyim
yanabilir saltanatlar olsun yeniden yaparız
bizde bu sevda sürdükçe ölsekte yan yanayızzzzz
buda kocikimeydi...

dyd canım sibelle özğe kavga ederlerse gel seyredelim ben korkarım kavğadan hehehehekaydirigubbakcemile3

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkis

kaynım bişe diyamiyo galiba kız ne derse o bulmuş çıtır çocuğu kartoloz
duvar çakısı ne kız sosyete bunlar ama bütün akşehir sülaleymiş oyüzden kız orda düğün yapmak istiyo haklı aslında ama beni düşünmüyo kaynanamdan başkası

dur hele şimdi gölcükte en son çektiğim resmi pc ye atıp hızlı resimden yollucam

neyse kıslar bana musade şimdi kocam gelir yatayım ben sabah erken kalkcak artık uykuda alınmaz sabah hemen olurrrrrrrrrrrr hadin allaha emanet olun inşallah yarın ben ekmeği yapıp gelesiye hepinizden güzel haberler bekliyom sanki vedalaşıyom uzun yolculuğa çıkıyom ben bayyyyyyyyyyyyyyyy

seni senin kaynana düşünüyor bravoooooooooooooo:lepi::lepi::lepi:

iyi geceler canım
yarın için kolay gelsin sana

iyi geceler canım
yarın için kolay gelsin sana

sağol canım bilirmisiniz sizde ekmek yapmasını bizim buradaki türkmenler yufkayı bilmezler şu yuvarlak kmek varya mayalı ondan yaparlar side de annen yaparmı ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…