Dokuz Doğuranlar

hee evet bi örnekte ben vericiim

vildan doğduktan sonra topuğundan kan aldırmaya götürmüştük kızkardeşim kocik ben
kanı alırlarken kardeşim nasıl ağlıyor hıçkıra hıçkıra kaydirigubbakcemile3
diğer kadınlarda "vah yawruum anne olunca dayanamıyon işte böyle" dediler
kardeşimde ben annesi değilim teyzesiyim demişti
gerçekten anne yarısı oluyor opuyorumnanaktan

bu gün öle uzun öle güzeldiki ama mutlu olmak benim neyime sabah 5:30da kalktık kayın validem kayın pederim ben eşim ulu camiye namaza gittik bilmeyenler i,çin bursanın en büyük en tarihi en maneviyatlı camisi hızır a.s. beş vakit namazını ayrı yerde kılarmış medinede mekkede gerisini bilmiyorum bi vaktinide ulu camide kılarmış yani dualarımızın kabulü için çok güzeldi harikaydı ağladım ağladım dua ettim içim huzurla doldu sonra ordan çıktık çorbacıya gittik mis gb sıcacık çorbalarımızı içtik sonra hmama gittik çok eğlenceliyydi sonra evimize geldik mutfağıma yeni perde diktirdim storlardan çekmelilerden o geldi takıldı saat 1 oldu ama sanki 2gün bereketindeydi sonra eşim işe gitti ek iş .bide kayınvalidemle karşıda çocu olan birine mubarelemeye gi,ttik. ordan çıktık yan komşu çocunu evlendirio altlı üstlü oturcaklar çeyiz serilio yukarda biz kaynanada aşada oturmaya gittik bütün komşular orda haaa hiii bi espiriler yapıyorum herkez yerde:)çok gülermisin sonra örgücü bi komşu var ona dedimki bi gelininize bişey örmedin dedim kendimden için. oda çocuk olsunda ona öreriz dedi ama ben kendime istiom dedim güldük geçtik sonra 5-10 dakka sonra affet beni kızdınmı bana çocuk dedim olur be gülüm sonra diğerleri kaç yıl oldu evleneli 3yıl olucak 2-3ay sonra kaynanam azaltıyo2yıl oldu dio aaaaaaaaa görümcenin oldu dimi,olur olur falancanın 4yıl olmadı,benim yengemin 17seneden sonra oldu tesellilere bakın benim sabredecek bi ayım yok ohh ohh 17sene sonra olmuş benimde olur mu dicam. neysem 10-15 dakka üstüme muhabbet döndü hiç sesimi çıkartmadım o kahkahalardan gülüşlerden eser kalmadı ortam buz gb oldu ben öle bi haldeyim ki kendim içinden kendime dokunsam ağlıcam sıktım kendimi ağlasam rezil olucam herkez beni konuşcak olmuyo die neyse ben kalktım eve geldim sonra evime ayamı atmamla boşaltım öle bi ağlıyorum ki kendimi kendim bile tutamadım öleki kendimi tuvalete bile zor attım ben böle şey yaşamamıştım öle bi boşaldıki sinirlerim tuvaletimi tutamadım yani ağladım ağladım gözlerim yara oldu şiştim kayınvalidemler gitti teselli bile etmedi üzüldü ama bişi demedi hiç bu güzel günüm böle noktolandı yani eşim geldi beraber yatttık uyuduk ısrarla sordu ama söylemedim beni sizden başka kim anlar ki dayanamıyorum artık şimdi kaktım namaz falan kıldım kuran okudum gözlerimden hala yaşlar akıyo ben ağlamıyorum ama akıyo işte içim ağlıyo çünkü ve psikoloğa gitmeye karar verdim belki bi çaresi vardır belkide yoktur ama ben gerçekten dayanamıyorummmmmmmmmmmmmmmm

canım benim allah bize sabır versin cok şükür inanclı birisin allah herseyin hayırlısı
demekki vakti ve zamanı degil inan bzimde kucagımıza alıcagımız bebişlerimiz olucak
seni çok iyi anlıyom gecen hafta bende öyleydi durduk yere aglıyodum divin cok iyi
biliyo ama allahım ne eylerse güzel eyler umarım bu ay mjdeli haberi veririsin be gülüm
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

hoşbuldum vale yerimseniben ufacık can insan üzülüyo ama biranönce toparlanması için iğne iyi vurulması lazım. iğneyi yiyince gözleri açıldı valla :) normalde hiç iyileşmez hep öksürüklü hali olrdu iyileşti :) ablam Allah razı olsun senden diyo sırnaşık şey
kızkardeş ile abi arasında o bağ yok maalesef. her derdini anlatamazsın.. iki erkek kardeş arasında olmuyo.. erkekler biraz soğuk varlıklar :)

:roflol: :roflol: :roflol: iyiymişş :lepi: :roflol:

yazmak bile canımı acıtıyo nabıcam ben bu ay çok huzurluyum hiç takmıyorum ama zorla üstüme geliolar sonra özge neden hiç bize gelmiyo evden çıkmıyo balkondan bakmıyo ben sizle 2muhabbet edemiyorum ki nasıl oraya gelio söz anlamıyorumdaha 21 yaşındayım onada daha yeni girdim 20yim yani sanki 40 yaşındayımda çocuğum olmamış gb teselliler susun ya konuşmayın eşimde bu ay ne hikmetse olcak bu ay hamilesin sen gb büsürü şey söylüyo durup durup oda üstüme yük oluyo korkuyorum olmucak die oda dışa vurmaya başladı hep ben istmiyom diodu üzülmeyim die:zaten öle bi üzüldüm ki bugün olca varsada neyse allahım bi rahat bıraksınlar beni kimseyi istemiyorum eşimi bile kime tanımasın beni başka bi yere gideyim keske okusaydım diyorum daha üniversite olucaktım çocukta neymiş deyip gülüp geçicektim ben böle olcanı hiç hayal etmedim çok mutlu bi yuvam var ama allahta beni bizi böle sınıyo ama nie bütün yük omuzlarımda ya nie belki benden deil nie herkez bana olur diooo offffffffff offfffffffffffffffffffffffffffffffffff

saol canım geçerde gene her ay oluyo bu bunalımlar doktora gidicam psikoloğa:sinifsinif:

haksever yazdım yazdım sildim
şuanki ruh halini anlayabiliyorum
seni teselli edecek kelime bulamıyorum

etraftan o kadar çok duyuyorumki bende artık ortama girmek istemiyorum aynı senin gibi
ama birazda arsızlığa vermek lazım
her söyleneni kafaya takarsak evin yolunu bulamayız

etraftan o kadar çok duyuyorumki bende artık ortama girmek istemiyorum aynı senin gibi
ama birazda arsızlığa vermek lazım
her söyleneni kafaya takarsak evin yolunu bulamayız

canım vurdum arsızlığa yok canım dedim güldüm ben sana kızar mıyım dedim ama susmadıki tekrar tekrar sonra bişi diyemedim benim ağlamam geldimi ya ağlayım söylücam söylücamı yada tutucam kendimi hiç bişi diyemicem şişicam şişicam şişicam saol canım teselliyle olcak bişi deilki zaten paylaşayım dedim canım arkadaşlarım benimŞeniz

bak hala ağlıyor kızım senin daha yaşın kaç
hem problemin ney neden şimdiye kadar olmadı söyle bakıyım

ne olsun pko var işte bende başka bişi yok yumurta oluyo ilaçsız 2ayda oluyo ilaçla her ay 2-3tane oluyo sperm var buluşturamıyoruz işte problem bu

çok kötü bir durum. insana kısır muamelesi yapıyolar.. bu konuda yanlız değilsin benimde daha dün geldi böyle bişey başıma tanımadığım insanlar ooo sen evleneli baya oldu bebek al artık kızım diyolar.. diyorum beni gerizekalımı sanıyolar yani artık bebek istemenin zamanı geldiğinin farkında değilimmi sanıyolar yoksa ağız mı arıyolar nevar neyok diye?? ama ben sırf buyüzden asosyal birisi olma yönünde ilerliyorum dışarı nezaman çıksam nasılsından sonra bebek varmı? hadi yap ikiz biz bakarız.. nezaman bebek alıcan.. olur olur kızım ... sinirinin bozulması gayet doğal.. bende biriktirip biriktirip bi ağlama krizinde postalıyorum tüm bu konuşmaları a.s

sırnaşık şey aklıma geldi anlatıyım
geçen sene ablama gitmiştim oturmaya
komşusu var bitane gıcık geveze bi kadın
bana meltem hanım daha ne duruyırsın ...kızın kocaman olmuş...dogırsana birtane daha dedi
bende artık açıklama yapmaktan bıkmıştım
olmuyor benim çocuğum ikinci mikinci yok istemiyorum bundan sonra gezecem tozacam
kıyafet alacam yiyecem içecem dedim

kadın hala kendini otomatiğe bağlamış bana tüpü tavsiye ediyor :1shok:
la sen bu laf anlamazlara lafmı anlatırsın ,gülermisin ağlarmısın laelaelaelaelae
ayşe hanım sen beni anlamadın heralde benim tüpe verecek param yok
ne işim var tüpte falan biz didimden yer ayırttık didime gidiyoz dedim

off ulan off özge benide soktun bunalıma
hatırladım bak yine eski günleri
daha bunlar neki
ne şekil yatacağımıza kadar söyleyenler var yaff offf
biz bu muameleyi haketmiyoruz :umursamaz:

ne olsun pko var işte bende başka bişi yok yumurta oluyo ilaçsız 2ayda oluyo ilaçla her ay 2-3tane oluyo sperm var buluşturamıyoruz işte problem bu

çatlatma iğnesiz çatlıyo

:roflol: kız o spermlerinde işi zor
zamin ıslak ve kaygan ..ortam karanlık..hedef var ama gizlenmiş
aramış aramış didik didik etmişler ama bulamamışlar demekki şimdiye kadar

haline şükretmelisin bence kendiliğinden çatlıyor yumoşlar
eşine keçiboynuzu kürü yap spermleri çoğalsın
sende pko için soğan kürü yap
hemen arkasından inciri dene
tarçınıda bol bol tüket
olmazsa o zaman bunalıma birdaha girebilirsin

:roflol: :roflol: ayy ne güzel postalıyon ben valla saf saf dinliyorum
ben dinledikçe onlarda yılmadan bıkmadan anlatıyorlar
hatta bu evden taşınacam yakın bi zamanda
komşum bana telf nosunu verdi
hamile kalırsan beni ara merak ederim diyor :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…