Dokuz Doğuranlar

Saol citoscum :) ins klay buyurler

Neslihan kizin cadi mi seninde bu kizlar bizi pertt edicek :)) ne kadar oldu. Ise basladin mi sen?

Slm kızlar nasılsınız,ben iki canavarla son hız devam ediyorum..Ay çok yaramazlar kizlaaarrrr...Evimin eşyalarını sattım,hepsini değiştirdim,malum tayinciyiz evi topluyorum kolilerle uğraşıyorum...normalde yarın belli olacaktı yerimiz seçimlere takıldık sağolsunlar seçimin ertesi gününe kaldı...beklemek iyice bunalttı beni,heryerim hasta,rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah...Dua edin kızlar yaa nolur bir ihtimal izmir bile olabilir çünkü....

Vay arkadaş bu kadar zormu kk ya girdiğiniz halde bi selam vermek...Neyse canınız sağolsun iyi olunda...

Günaydın hayırlı pazarlar kızlar
Oyumuzu kullandık geldik vatandaşlık görevimizi yaptık hakkımızda hayırlısı olsun
Yaren bacım ben yazacağım ama inan kkya girdimmi pc ye bişey oluyor donup kalıyor bende misafir olarak giriyorum yeni üyelik mi alsam napsam eşimde yazık çok uğraştı ama yok olmuyor dur bakalım bu mesajım gidcekemi yada kaç satte bakalım

Selam canlar nasılsınız bakalım,bizim yarın tayinler açıklanıyor,heyecan dorukta hayırlısı bakalım...Ayşem iyi olunda yeterki gelmeyin canım ya öptüm hepinizi

Yaren hakkinizda hayirlisi

Biz teker yuvar buyuyoruz biri canimda biri karnimda cinsiyet konusu heycan yaratiyo bakalim hayirlisi tabiki hayirli saglikli evlat olsun en onemlisi bu ilkini kiz istemistim cani gonulden simdide erkek olursa sevinirim rabbim nasip ederse tabi :) 11 haftalik olduk zeynep 16 aylik oldu dislerimiz biraz sakinledi 6 dis birden cikardik maf oldum su 1 aydir simdi uzuyolar insan evladi ne zor ne emekle buyutuluyomus karninda tirna olusmasina kadar dusun ciksin hr bir zerresinin buyumesine dislerinin uzamasina sahit ol cidden mucizeler ama analarin hakki odenmez iste babalar oooo ruhlari duymuyo :))

Yavas yavas daha iyi oluyorum yerlesti herelde artik hos bu zeynepten daha hareketli olcak herelde korkuyorum :) zeynebi 24 haftada felan nefes almiyodum oyle hissediyodum hareketini bunu hissediyorum resmen gazdir bagirsaktir diyorum yok fildir fildir donuyo :)

Hayirli saglikli uslu olsun yoksa bakirkoyden bi arsa almak sart olur :KK70:

Yazdık ve bildiğim halde ağlaya ağlaya şiştim MALATYAYA çıktı tayinimiz kızlar,çok mutsuzum malesef...hayırlısı olsun

Yazdık ve bildiğim halde ağlaya ağlaya şiştim MALATYAYA çıktı tayinimiz kızlar,çok mutsuzum malesef...hayırlısı olsun
Canım hakkınızda hayırlısı olsun ee yazmışsınız da neden üzülüyon bu kadar galiba bizim valede orada kalmışlardı görev icabı Allah yardımcın olsun...

Zeynep kuyrugum gb oldu ayri durmuyo benden babasiyla bile agliyo tuvalette bile beraberiz uyurken bile elimi tutuyo bide anladi hissediyo mudur nedir icime soksam gircek o kadar surekli surtunuyo tepemde opuyo ensemi elimi ayami :)) bir o kadarda hareketli findik kurdu gb fildir fildir :) perisan oluyorum pesinde :/

Ramazani kayinvaldemde gecircez en azindan yemek temizlik dusunmem oruc denicem tutabilirsem tutucam olmadi ibadetlerimi guzel yaparim sitenin lokalinde mukabele teravi okunuyo kiliniyo yakin rahat oluyo evin alti. Evde kalirsam hic bisey yapamam. Zeynebe bisuru hatomler okudum simdi namaximi zor kiliyorum en azindan hatimlerimi okurum rahat rahat kayinvaldem ilgileniyo sag olsun ^_^

Hayirli ramazanlar canlarim divicim 2 numara baya cadi cikti herelde hic gelmiyosyn beryal iyimi numarasi olan arasa oda ugramadi bayadir ihmal etmezdi

Günaydın hayırlı ramazanlar kızlar,izmirde annemdeyim perşembe günü geldik..ev eşyalarımı topladık tekirdağ defterini kapadık maalesef..burdan sonra malatya ya gidiyoruz..Yeni bir memleket,yeni insanlar,yeni bir hayat...poooffff hayırlısı olsun ne diyelim...

Kızlaaarr nasılsınız,nerelerdesiniz,neler yapıyorsunuz yahu...Bi ses verin allah aşkınıza..

X