Dokuz Doğuranlar

Sen bilirsin ama klomen kisti daha da çoğaldır tabi doktoruna sormadan danışmadan bişey yapma derim karar senin

Günaydın kızlar nasılsınız iyiyiz yarenim yaşıyoruz çok şükür sen nasılsın iyimi bebekler

Günaydın kızlar nasılsınız iyiyiz yarenim yaşıyoruz çok şükür sen nasılsın iyimi bebekler
Iyi vallahi canım ya napayim,deli gibi bir kosusturmanin icindeyim sorma valla iflahım kurudu,tek başıma yetişmek okadar zorki bu çocuklara ve eve,inşallah bende birgün rahat ederim..sen nasılsın..

Hayırlı akşamlar hayırlı kandiller kızlar kandilimiz mübarek olsun
Nasılsınız kızlar iyisinizdir inşallah benim de patoloji sonucum çıkmış şükür bir sıkıntımız yokmuş hakkımızda hayırlısı olsun

Bana dua edin nolur hakkimizda hayirlisi olsun 6 gundur adet olcam gb bi sokulmedi hep oyle olur bende bisuru agir kaldordim esime belimi ovalattim cektirdim adetim sokulsun diye 2 haftadir diyet yapiyorum 2 kilo verdim ve bugun zeynebi saglik ocana goturdum gitmisken test yapim dedim hamileymisin ruhafim cok aradim senelerce bisey demeye ne yuzum var nede diyebilirim rabbim herseyin hayirlisini bilir kizim emiyo nabicam cok zor bi cocuk ikisinide perisan edersem iyi bi anne olamazsam nabcami bilmiyorum rabbim yardim etsin nolur dua edin

Hakkında hayırlısı olsun yapacağın bişey yok takip edeceksin ve sağlıkla kucağına alacaksın Allah yokluklarını göstermesin(amin)

Bu arada tebrik ederim sağlıkla alırsın bebeğini inşallah kucağına kendine sıkınıtı stres yapma herşey olacağına varır

Amin amin inşallah
Olursun neden olmasın rabbim verir sabrını merak etme sen

Haksever tebrik ederim canım benim rabbim kucağına almayı nasip etsin...bizimkiler zor çocuk malesef hemde çok zor..yağız 6 yaşının icinde olduğu halde tükendim ben...rabbim yardımcınız olsun,bakarsın çok uslu olur bu seferki bellimi olur....

Ins canim tek umudum o dusundukce koruyorum sonra birinci fena olunca oteki kendi kendine buyur diyoar bilmiyorum belki oyle olur sen baya atlattin zoru minnacikbi bedeni yediden buyutmek korkutuyo:) amavarligina simdiden alistik rabbim hayirli saglikli evlat versin cok sukur varliklarina

artık hamilelik testi yapmadan regli olamaz oldum, ağlanacak halime gülme modundayım

Selamünaleyküm kızlar hayırlı akşamlar
Kızlar anneler gününüzü bugünden kutlayayım
Biliyorum yazılacak çok şey var ama kalsın hepsi bende
Geçecek bugünlerde geçecek bunuda biliyorum ama...
İşte gelde anlatın bana neyse ya hepiciğinizi seviyorum Allah sizlere evlat acısı vermesin kimselerinde anneler gününde boynu bükük kalmasın amin
Sizi çok seviyorum

Canim inan bu gunlerini gulumseyerek anicaksin keske uzulmeseydim de günümü bilseydim diceksin merak etme sanada bu gunlerini araticak yaramaz bi bebis gelicek insallah :) opuyorum seni uzulme nolur gecicek inan

Vay arkadaş noldu bu topige,son üç beş kişi kalmıştık onlarda yok oldu...Ben azimle ve sabırla yazmaya devam edicem...opuldunuz...

Hayirli kandiller hayirli cumalar...

Simdi doktordayim gec dollenmeymis 7+4gunluk kalbini duydum yerinde ve saglikli dedi doktor... test verdi sonuc gostericemonu bekliyorum bizden haberler boyle 2015 bitmeden 2 cocuk annesi olucam kismetse daha 2 sene once hayal gbydi hersey rabbim vrince comert davrandi bize cok sukur... hayirlisi layigiyla altindan kalkabilmeyi iyi anne olabilmeyi nasip etsin ins. Dualarim anne olmak isteyen herkezle herkezin yuzu gulsun ins.

Kendimi yaslanmis hissediyorum;:))

miraç kandiliniz mübarek olsun kızlar
haksever yeniden annemi oluyorsun senin adına sevindim cnm sağ salim kucaklarsın inşallah ilk başlar biraz zorlanırsın ama ilerleyen yıllarda iyiki olmuş dersin birlikte buyur iki kardeş birbirine oyun arkadası olurlar
diğer kızlar da iyidir umarım artık eskisi gibi sık gelemiyoruz buralara ama eski gunleri hiç unutmuyorum ne gunlerdi okumalara yetişemezdik

selam kızlar nasılsıniz?
Haksevercim tebrik ederim cnmmm Rabbim sağlıkla kucağına da almayi nasip etsin inşallah..

Aysecimm sen nasılsın cnmm olumlolumsuz sonuçlanan bir tedavin o olmus her daim duamdasin ismin sürekli dilimde inşallah hayırlı zamanda sendende güzel haberler alabiliriz.. hepinizi öpüyorum

benim kiz biraz yaramaz cok yazamıyorum görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…