Sen bilirsin ama klomen kisti daha da çoğaldır tabi doktoruna sormadan danışmadan bişey yapma derim karar seninherkese ayırlı cumalar....hayırlı günler....arkadaşlar bend ekist oluşmuştu ve dr tarlusal vrdi.son hapimi da dün gece aldm.kistten dolayı bu ay yumurta gelştrci ilaç vermck dr.yani ara vr ddi tedaviye bu ay. ama ben doktordan habersz klomen kllansam ne olr kie zaten kistim tarlusalla ermck mi adet olcğm
Iyi vallahi canım ya napayim,deli gibi bir kosusturmanin icindeyim sorma valla iflahım kurudu,tek başıma yetişmek okadar zorki bu çocuklara ve eve,inşallah bende birgün rahat ederim..sen nasılsın..Günaydın kızlar nasılsınız iyiyiz yarenim yaşıyoruz çok şükür sen nasılsın iyimi bebekler
Hakkında hayırlısı olsun yapacağın bişey yok takip edeceksin ve sağlıkla kucağına alacaksın Allah yokluklarını göstermesin(amin)Bana dua edin nolur hakkimizda hayirlisi olsun 6 gundur adet olcam gb bi sokulmedi hep oyle olur bende bisuru agir kaldordim esime belimi ovalattim cektirdim adetim sokulsun diye 2 haftadir diyet yapiyorum 2 kilo verdim ve bugun zeynebi saglik ocana goturdum gitmisken test yapim dedim hamileymisin ruhafim cok aradim senelerce bisey demeye ne yuzum var nede diyebilirim rabbim herseyin hayirlisini bilir kizim emiyo nabicam cok zor bi cocuk ikisinide perisan edersem iyi bi anne olamazsam nabcami bilmiyorum rabbim yardim etsin nolur dua edin
Bu arada tebrik ederim sağlıkla alırsın bebeğini inşallah kucağına kendine sıkınıtı stres yapma herşey olacağına varırBana dua edin nolur hakkimizda hayirlisi olsun 6 gundur adet olcam gb bi sokulmedi hep oyle olur bende bisuru agir kaldordim esime belimi ovalattim cektirdim adetim sokulsun diye 2 haftadir diyet yapiyorum 2 kilo verdim ve bugun zeynebi saglik ocana goturdum gitmisken test yapim dedim hamileymisin ruhafim cok aradim senelerce bisey demeye ne yuzum var nede diyebilirim rabbim herseyin hayirlisini bilir kizim emiyo nabicam cok zor bi cocuk ikisinide perisan edersem iyi bi anne olamazsam nabcami bilmiyorum rabbim yardim etsin nolur dua edin
Sagol canim rabbim sizinde yuzunuzu guldursun ins iyi bi anne olabilirimBu arada tebrik ederim sağlıkla alırsın bebeğini inşallah kucağına kendine sıkınıtı stres yapma herşey olacağına varır
Ins canim tek umudum o dusundukce koruyorum sonra birinci fena olunca oteki kendi kendine buyur diyoar bilmiyorum belki oyle olur sen baya atlattin zoru minnacikbi bedeni yediden buyutmek korkutuyo:) amavarligina simdiden alistik rabbim hayirli saglikli evlat versin cok sukur varliklarinaHaksever tebrik ederim canım benim rabbim kucağına almayı nasip etsin...bizimkiler zor çocuk malesef hemde çok zor..yağız 6 yaşının icinde olduğu halde tükendim ben...rabbim yardımcınız olsun,bakarsın çok uslu olur bu seferki bellimi olur....
Canim inan bu gunlerini gulumseyerek anicaksin keske uzulmeseydim de günümü bilseydim diceksin merak etme sanada bu gunlerini araticak yaramaz bi bebis gelicek insallah :) opuyorum seni uzulme nolur gecicek inanSelamünaleyküm kızlar hayırlı akşamlar
Kızlar anneler gününüzü bugünden kutlayayım
Biliyorum yazılacak çok şey var ama kalsın hepsi bende
Geçecek bugünlerde geçecek bunuda biliyorum ama...
İşte gelde anlatın bana neyse ya hepiciğinizi seviyorum Allah sizlere evlat acısı vermesin kimselerinde anneler gününde boynu bükük kalmasın amin
Sizi çok seviyorum