Aysem hakkında hayırlısı olsun canım benim,nasipten öte yol yok..inşallah bidahaki sefere kavusursun yavruna,durmak yok...Her zaman duacınım...Hayırlı akşamlar kızlar yarenim çok saol kuzum merak etmişsin
Dün gene gittik ama bebekde ne gelişme nede kalp atışı vardı doktor almam lazım yoksa anneye zarar verir dedi
İşte gerisini anlatamama gerek yok doktor 2 ay sonra tekrar başlayalım dedi ama önden gelen ramazanlık bende dedim bayram geçsin şimdi ramazanlkda zor olacak çünkü hakkımızda hayırlısı olsun diye tedavinin başından beri dua ediyordum demekki hayırlısı buymuş
Amin canım çok saol Allah razı olsun senden herkese de diyorum rabbim beterinden korusun bunada şükür...Aysem hakkında hayırlısı olsun canım benim,nasipten öte yol yok..inşallah bidahaki sefere kavusursun yavruna,durmak yok...Her zaman duacınım...
Günaydın canım,nasılsın neler oldu aldirdinmi yoksa bekliyormusun hala..kendinide riske atma sakın..Amin canım çok saol Allah razı olsun senden herkese de diyorum rabbim beterinden korusun bunada şükür...
Günaydın canım aldılar aldılar hemen o gün gitmişken aldılar kürtajla ben dedim kendime kendime düşük yapayım dedimde doktor dedi içinde parça kalma ihtimali çok yüksek kürtaj yapalım dedi yok canım ben iyiyim eşime çok kötü bir yıkım oldu ben umudum yoktu kalbinin attığına dair ama eşim mosmor kesildi doktor 2 ay sonra başlayalım dedi ama galiba ramazan bayramından sonra başlarız gibime geliyor hayırlısı bakalım incelemeye gitti oradan ne gelecek tabi orası hiç belli değil...Günaydın canım,nasılsın neler oldu aldirdinmi yoksa bekliyormusun hala..kendinide riske atma sakın..
topik 2010 da açılmışç hamile kaldınız mı???? ben de her ay umutla bekliyorum ay sonu hüsran olyrhamile değiliz ...kalamadık malesef şimdiye kadar
her ay acaba bu aymı diye diye bu zamana kadar dokuz doğurduk
ama umudumuzuda hiç yitirmedik
birgün gerçekten doğuracaz diyorsanız buyrun
Gecmis oksun aysecimGünaydın canım aldılar aldılar hemen o gün gitmişken aldılar kürtajla ben dedim kendime kendime düşük yapayım dedimde doktor dedi içinde parça kalma ihtimali çok yüksek kürtaj yapalım dedi yok canım ben iyiyim eşime çok kötü bir yıkım oldu ben umudum yoktu kalbinin attığına dair ama eşim mosmor kesildi doktor 2 ay sonra başlayalım dedi ama galiba ramazan bayramından sonra başlarız gibime geliyor hayırlısı bakalım incelemeye gitti oradan ne gelecek tabi orası hiç belli değil...
Cok sukur hepimiz hamile kaldik dogurduk cnmtopik 2010 da açılmışç hamile kaldınız mı???? ben de her ay umutla bekliyorum ay sonu hüsran olyrbu ay da yeniden umutla tedaviye başlicam....
selam arkadaşlar nasılsınız bende size müjde vermeye gelecektim ama maalesef olmadı hamileydim ama maalesef düşüyor bir haftadır kanamam var kandeğerlerim düşüyor bugünde sancım var dua edin bana
ben de artık burdayım.Cok sukur hepimiz hamile kaldik dogurduk cnm
1 Arkadasimiz kaldi..dualarimiz onunla
Insallah onunda guzel haberlerini alacaz..
Rabbim sanada hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah
Günaydın canım ben burlardayim valla...Sen nasılsınGünaydın kimsesiz topik nasılsınız teşekkürler ben iyiyim...
Amin canım çok saol Allah razı olsun senden herkese de diyorum rabbim beterinden korusun bunada şükür...
Sana da günaydın zaten bir sen bir de ben varım yarenim neyse diğerleri iyi olsunlarda varsın gelmesinlerGünaydın canım ben burlardayim valla...Sen nasılsın
Allah evladınızı size bağışlasın ne güzel anlatmışsınYazdıklarını okuyunca kendimi hatırladım... Ben de 2013 aralığında bebeğimi kaybetmiştim... Kalp atışı yoktu, gelişmiyordu... 2 aralıkta kürtaj olmuştum... Kalp atışı yok kürtaj dedikleri gün hastane hastane dolaşıp umut veren bir doktor aramıştım akşama kadar ağlaya ağlaya... Sonra baktık olmuyor.. Eve gelip eşimle bol bol ağladık sonra tabi gerekeni yaptık aldırdık.. Muhakkak ki çok zor bir durum.. Ama sabır ve dua.. Rabbim nasip ediyor.. Bize de 2 ay korunma süreci vermişti doktor... 2 ay sonra hamileydim ve şimdi 5 aylık bir oğlum var.. Rabbim hiçbir kadını bu güzel duygudan mahrum bırakmasın... Herkese nasip etsin inşallah...
Bu arada o korunma sürecini eğer içinde bişey kalıyorsa testlerini yaptırarak geçir.. Ben acaip panik bir insan olduğum için o 2 ayda hematoloji mi dersin tıbbbi genetik mi dersin yaptırmadığım test kalmamıştı şükür sorun çıkmamıştı içim rahatlamıştı...
Rabbim sabır versin canım çok geçmiş olsun...
İnşallah sağlıkla hayırlı zamanda verir Allah...
Allah evladınızı size bağışlasın ne güzel anlatmışsın
Sizinkidemi tüp bebekti ben tüp bebek yöntemi ile gebe kalmıştım
2012 de düşüğüm var buda olunca araştıralım bebek neden gelişmemiş dedi incelenecek bakalım
Ben ağlamadım kuzum evet insanın içi yanıyor ama rabbime binlerce şükürler olsun sabrını veriyor
Birde şöyle bir şey var Allah korusun dünyaya gelince kucağıma alınca kaybetseydim her şerde bir hayır vardır ama işte insanoğlu hemen olsun diyor bana geçmiş olsuna gelenelere diyorum ağlamayın sımkırtmayın ben ağlamıyom siz neden ağlıyonuz diye dediğim gibi rabbim beterinden korusun
Valla bize korunma süreci değilde 2 ay sonra dedi gelinde öyle dedi çünkü 6 tane daha dondurulmuşum var çok şükür
Ama yukaradada yazdığım gibi tayin istersek ankarayı isteriz gerçi hiç sanmıyom eşimin gideceğini ama yinede bir ümit işte o zaman gidip gelme durumumuz daha rahat olur
Inşallah tayın istersinizde her yönden huzura kavusursunuz,sende alttan alttan işle bari eşinide kabul eder belki...Inşallah hayırlı haberler alicaz sendende bu sene...çocukların ikisi de çok hasta yarene iğne ilaç hava üçlüsüyle devam yine,yagizda bir haftadir okula gitmiyo hasta...pazar günü acildeydik...rabbim beterinden korusun....tayin yaklaşıyor iki aya tasinirim, kim bilir nereye tabiî...Sana da günaydın zaten bir sen bir de ben varım yarenim neyse diğerleri iyi olsunlarda varsın gelmesinler
Bu arada eşim sabah tayin isteyelim mi dedi resmen nutkum tutuldu çünkü 10 yıllık evliliğimde de gitmek buralardan uzaklaşmak istedim bana hangi ile gidelim diye sordu karadenizde boş yer yokmuş doğuyada ben gitmem dedi inşallah şaka yapmazdır banada bende en iyisi ankara olur hem tedavimizde orada dedim ha ankara ha konya dedi gıcık adam