Dokuz Doğuranlar

Iyı geceler kızlar....Ayşe naptin bugün doktora gidicektin..hayırlı haberlerini bekliyorum...Divin sende umarım iyisindir...sıkıntın neyse geçer inşallah bir an önce..beryalden haberi olan yokmu kızlar ya o hiç böyle yapmazdı...

Ayseyi merak ettim 2 haftadir netim yoktu kayinvaldemdeydik ay ins iyidir bebiside iyidir sımsıkı tutunsun annesine ayseeeeeeeeerm guzel haberlerle gelllll

Üzgünüm kızlar bebeğimin bebeklerimin kalp atışları henüz duyulamadı doktorun hesbına göre 7 haftalık olması gerek ama 1 hafta geride geliyor şu anda 6 haftalık kese var bebek var kalp atışı yok belki diğeri gelişmedi baskı yaptı ondan duyamadım dedi belkide kan pıhtısı var bebeğin yanında dedi eğer cumartesiye kadar duyulmazsa bebeğimle vedalaşacağım önümde 1 haftam daha var
Rabbim çok büyüksün bebeğime can Allahım hazinenede neler yok büyüksün sana emanet ettim öğrendiğim günden beri mucizen sana emanet sen verdin sen alacaksın bizim boynumuzu kıldan ince hayırlısı bunada şükür

Rabbim o kadar buyukki suan ezan okunuyor ve dualarim seninle ve miniklerinle yada miniginle..Inşallah iyi şeyler olucak ayşem..Sen yeterki rabbime sığın..Şükürlerle geçirdiğin yılların hatırına rabbim seni sevindirsin inşallah...Hakkında hayırlısı olsun..Gün gelsin doğuma gittigin günleri sayalım...

Canim bizde once gorduk sonra kalp atisi duyduk benim ilk kontrollerde hep vajinadan bakti fakultedeki doktorum seninde vajinadan mi bakiyolar yoksa karindan mi karindansa ondan duyulmamistir. uzulme degrin super bence kesin hamilesin 1 hafta sabir et bol bol munciye oku. Fetih suresini oku yasini 123 kere mubinlerde suya ufleyip o suyla yikan bunlar koruyucu seyler... rabbim ins yuzunu guldursun yuvaniz senlensin bayram olsun ins dualarim seninle ins oldu bu sefer

ayşe canım Allahtan ümit kesilmez
ben vildana hamile kalınca kalp atışı görünmedi kese geriye kaymış hatta dr düşme ihtimali çok yüksek kalp atışıda yok dedi
ama düşmedi çok şükür
belki seninkide öyledir
dualarımız seninle canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin

bu arada neslihandan haberi olan varmı
doğum yapmıştır ..nasıl geçti acaba
meleği nasıl...çok merak ediyorum gelip anlatsa doğum hikayesini
kocaman öpücükler neslişimle meleğine

İnşallah öyledir kızlar böyle olan geç duyanda çokmuş hakkımızda hayırlısı olsun
Evet Neslihan kızını kucağına aldı facede sadece bacak kısmını gördüm demet akalın gibi çocuğun pijamasını çorabını gördüm sadece hatiecede doğurmuş onun oğlanı gördüm

Ne olursa olsun hakkimizda hayirlisini versin rabbim
Yokluguyla sinamasin
sanada tattirsin o duyguyu insallah cnm

neslihanin facede adi soyadi ney bana ozelden atsana sana zahmet cnm

hatice kimdi hatirlayamadim
nick bilirimde isim bilemedim simdi
neyse sen pc basinda cok zaman gecirme dinlen
valeye doktoru tavsiye etmistiya pc den kimyasallardan uzak durmasi gerekiyordu
aynisi senin icinde gecerli
Allaha emanet olun canim

demet akalım herşeyini koyuyo kızının hürrem koymuyo :)
bizimde babası zıyo bu kadar koyuyoum caktırmadan herşeyini koyarım yoksa :))

ayşe sırf seni meraktan geldim buraya hadi inşallah hayırlısıyla tutunur bebişlerin sana çok mutlu oldum senin adına kalp atışını serdarda da biz geç duymuştuk hiç uzulme inşallah omuda duyarsın cnm bol bol kuran oku dua et rabbime emanet ol

selam arkadaşlar nasılsınız bende size müjde vermeye gelecektim ama maalesef olmadı hamileydim ama maalesef düşüyor bir haftadır kanamam var kandeğerlerim düşüyor bugünde sancım var dua edin bana

AYŞEMMMM çok sevindim kucağına aldıgın günleride görürüz inşallahhhhh dualarım seninle sıkı sıkı tutunsun meleklerin sana İnsallahhhhhh

selam arkadaşlar nasılsınız bende size müjde vermeye gelecektim ama maalesef olmadı hamileydim ama maalesef düşüyor bir haftadır kanamam var kandeğerlerim düşüyor bugünde sancım var dua edin bana
Hakkında hayırlısı olsun canim ya,belki iğne ilaç derken normale döner değerlerin...

Hakkında hayırlısı olsun canim ya,belki iğne ilaç derken normale döner değerlerin...
inşallah canım düşük yapsaydım tam anlamıyla rahatlardım sen nasılsın bu arada bizde halen net yok telden giriyorum çogu zaman yazamadan geri cıkıyorum kızımda 3 gündür yürüme hevesinde hiç oturmuyor yerinde

Valla bizmkide 15 20 gündür tam gaz yürüyor hayırlısı olsun...Dislerde sağolsun azı dışı falan derken mahvolduk yani,patır patır çıkıyor hepsi....Canım yiyecek ekmeği varsa zaten olur.yarende 7.aya girene kadar kanamam,lekelenmem oldu...Zaten miniginde çok küçük değilmi zorlanmazmisin bu kadar yaş farkıyla...

valecim hayırlısı canım maşallah cesaret etmişsin eşim istiyo ben korkuyorum bakamam diye kızıms ag olsun cok cimcime yetemem diye korkuyorum haşa rabbim verirse tabiki başım üstüne cok sevinirim de hayırlısı işte boşa konuşuyoruz bide biz yani en güzelini rabbim bilir yavruşlarımızı kardeşsiz bırakmasın ....

bizimde bi azı bi aydı cıkamadı pofff (

halamın eşi öldü bugün yarın cenazeye gidicezrabbim eşlerimizden cocukalrımızdan zamansız ayırmasın ani ölüm zor

AYŞEMMMM çok sevindim kucağına aldıgın günleride görürüz inşallahhhhh dualarım seninle sıkı sıkı tutunsun meleklerin sana İnsallahhhhhh
Amin kuzum amin senden böyle bir haber bekliyordum neyse hayırlısı olsun bakalım
Bir tarafım umutlanma diyor diğer tarafım yaradandan umut kesilmez diyor bekliyoruz bakalım hakkımızda hayırlısı
Bir hamilelik cetveli bile yapamadım baksana yıllardır imreniyorum ama korkumdan yapamıyorum hakkımızda hayırlısı

Guzel bir hafta sonu olması dileğiyle kızlar,nasılsınız bakalım...ayşem naptin bi haber varmı,valla içimden hiç kötü birşey geçmiyor nedense ikizler sagsalim geliyorlar insallah,yada bir minigin.hayırlı haberlerini bekliyorum..Divin sen nasılsın bi sıkıntın vardı anlatmadın gerçi ama inşallah herşey yolundadir,ne olduğunu merak etmedimde değil hani...Haksever canım başınız sagolsun allah sabır versin,zeynebi kocaman öpüyorum...Vale sen ne yaptın bebis iyimi,hayırlısı inşallah....neslihan,citos,beryal sizler nasılsınız inşallah herşey yolundadir...beryal hiç böyle yapmazdi kızlar neden gelmiyo hiç,mutlaka gelirdi o,haberi olan yokmu...kirildimi yoksa bizlere...hepinizi kocaman öpüyorum....

Hayırlı akşamlar kızlar yarenim çok saol kuzum merak etmişsin
Dün gene gittik ama bebekde ne gelişme nede kalp atışı vardı doktor almam lazım yoksa anneye zarar verir dedi
İşte gerisini anlatamama gerek yok doktor 2 ay sonra tekrar başlayalım dedi ama önden gelen ramazanlık bende dedim bayram geçsin şimdi ramazanlkda zor olacak çünkü hakkımızda hayırlısı olsun diye tedavinin başından beri dua ediyordum demekki hayırlısı buymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…