- 29 Eylül 2009
- 7.162
- 1.940
Demek doğum günü hazırlıkları ha ee bizide çağırısın artık hep bursa topiğindekileri çağıcak değilsin yabende hafiften dogum günü hazırlıkalrına başladım herşleyi kendim tasrlayıp planlayıp yapıcam heycanlıyım :)
bu arada uyku eğitimi veriyorum kıza 2 gündür yine salalmıyorum biyere gitmiyip gelen olmazsa başarırız gb geliyo 30 -45 dakka sürüyo en fazla uykuya dalması sallamıyorum o kalkıyo ben yatırıyorum o kalkyıo ben yatırıyorum en son pes ediyo uyuyo
diyet işinide salladım tek mutluluk kaynagım kekler börekler pastalar çukalatalar şekerli içilen bi kahve bi çay can bpogazdan gelirmiş pöfff :) yazın bikini giymicem ya nabım 58 kiloyum yeter türküm ben beee acık göbek olsun
Aman diyet yapıpı ne etcen kız 50 kiloluk olmak bizlere uzak almada yapmada boşver varsınlar sana kilolu haksever demesinler ZEYNEBİN Anası desinle(profilindeki yazıdan esinledim)cicim
He ya bizde yazın mayo bikini giyelim diye uğraşıyoruz da hahahay ilahi haksever hiç güleceğim yoktuye anam ye benim yerimede ye malum bayadır yemiyom