Dokuz Doğuranlar

bende hafiften dogum günü hazırlıkalrına başladım herşleyi kendim tasrlayıp planlayıp yapıcam heycanlıyım :)

bu arada uyku eğitimi veriyorum kıza 2 gündür yine salalmıyorum biyere gitmiyip gelen olmazsa başarırız gb geliyo 30 -45 dakka sürüyo en fazla uykuya dalması sallamıyorum o kalkıyo ben yatırıyorum o kalkyıo ben yatırıyorum en son pes ediyo uyuyo:confused:

diyet işinide salladım tek mutluluk kaynagım kekler börekler pastalar çukalatalar şekerli içilen bi kahve bi çay can bpogazdan gelirmiş pöfff :) yazın bikini giymicem ya nabım 58 kiloyum yeter türküm ben beee acık göbek olsun:rolleyes::rolleyes::rolleyes::63:
Demek doğum günü hazırlıkları ha ee bizide çağırısın artık hep bursa topiğindekileri çağıcak değilsin ya:KK70::KK70:
Aman diyet yapıpı ne etcen kız 50 kiloluk olmak bizlere uzak almada yapmada boşver varsınlar sana kilolu haksever demesinler ZEYNEBİN Anası desinle(profilindeki yazıdan esinledim)cicim:p
He ya bizde yazın mayo bikini giyelim diye uğraşıyoruz da hahahay ilahi haksever hiç güleceğim yoktu:KK70:ye anam ye benim yerimede ye malum bayadır yemiyom:mad:

Demek doğum günü hazırlıkları ha ee bizide çağırısın artık hep bursa topiğindekileri çağıcak değilsin ya:KK70::KK70:
Aman diyet yapıpı ne etcen kız 50 kiloluk olmak bizlere uzak almada yapmada boşver varsınlar sana kilolu haksever demesinler ZEYNEBİN Anası desinle(profilindeki yazıdan esinledim)cicim:p
He ya bizde yazın mayo bikini giyelim diye uğraşıyoruz da hahahay ilahi haksever hiç güleceğim yoktu:KK70:ye anam ye benim yerimede ye malum bayadır yemiyom:mad:

:))) can boğazdan gelirmiş :)

Günaydın kızlar
Karın altında kaldınız sanırım buralara gelipde selam veremediğinize göre
Abowww konyayı görmelisiniz vuwuuuu fırtına var fırtına Allahım sen dışarda kalanlara yardım yarabbim

kar yagdı eve tıkıldık :)) çocuk yetmezmiş gb eşimde evde yılbasından beri yoklugu bir dert varlıgı yara :KK70: 2 çocuklu karı gbyim bi işim bitmiyo :p

Kizlar yazdiklarinizi okuyorum anca bu saate kaliyorum pelin saolsun
sonra okudugumu unutuyorum. .cevap yazmaya gelince sira uykum geliyor basa donemiyorum
bu ara misafirim cok geliyor..hazirlik temizlik telaş. .sonra misafir gidince temizlik halim kalmiyor
Pelin tam bir cadi oldu
bi ara huysuzdu ama şükür gecti
simdi cok sevimli akilli masallah
hala inatligi var ama bazi söylediklerimi yapiyor cok hosuma gidiyor
simdi uyuyum yarin gene gelmeye calisacam öpüyorum hepinizi

Slm kızlar biz yine günlerdir acillerde doktorlardayiz,Yareni bir türlü duzeltemiyoruz,kan, idrar derken 4.kutu antibiyotige başladık 2.5 ay içinde...ben antibiyotiklere bu kadar karsiyken malesef elim ayağım bağlı veriyorum.doktor sen vermezsen biz yatırır üstüne damar yoluyla veririz diyo..sanırım dünden beri de yağız hasta bütün gece uyumadi..boğazım diyip duruyor..Ayy kızlar rabbim beterinden korusun ama dayancak gücüm kalmadı...ikiside hem çok yaramaz,hemde hastalığın verdiği huzursuzlukla gece gündüz uyutmuyo...allahtan uyku sevmiyorum ama vücudum yetmiyor artık bu tempoya...ne işim bitiyor ne gücüm...allahım hepimizin yardımcısı olsun ne diyeyim...

huhuhuuuuuu selam nabarsınız beaaa haksever bacım 1 yaşınamı giriyo kızın zaman nasılda geçiyoyaa
unutuyorum burayı hep facebookta bitek ayşebacı var beni tanıyan hatırlayan varsa eklesin :))) sibel yüksel kızmaz
hepinizi öpüyorum ben kızı büyüttüm okullu ettim keyif yapıyorum :))

Slm kızlar biz yine günlerdir acillerde doktorlardayiz,Yareni bir türlü duzeltemiyoruz,kan, idrar derken 4.kutu antibiyotige başladık 2.5 ay içinde...ben antibiyotiklere bu kadar karsiyken malesef elim ayağım bağlı veriyorum.doktor sen vermezsen biz yatırır üstüne damar yoluyla veririz diyo..sanırım dünden beri de yağız hasta bütün gece uyumadi..boğazım diyip duruyor..Ayy kızlar rabbim beterinden korusun ama dayancak gücüm kalmadı...ikiside hem çok yaramaz,hemde hastalığın verdiği huzursuzlukla gece gündüz uyutmuyo...allahtan uyku sevmiyorum ama vücudum yetmiyor artık bu tempoya...ne işim bitiyor ne gücüm...allahım hepimizin yardımcısı olsun ne diyeyim...

çok geçmiş olsun canım rabbim beterinden korusun bende zeynebe kızıyodum 2 ayda kaç kere burun akıntısı öksürük hep aynı ahstalık dıaşrıda çıakrımıyoz hasta olcak diye ama alışveris merkezleri kapalı yerler daha kötü işte malesef... bugün bi programda annenin birini dinledim akrnında öğreniyo kalbi oluşmamış cocugun öyle doguruyo 2 aylık baypas 3 aylık kalp ameliyatı luyo 1*5 yaşında kalbine pil takılıyo allahım kucana alamıyolar karnından tutamıyolar kolalrından tıutamıyolar saatli bomba gb çocuk yahu nasıl engelliceksin zarar vermesini onu görünce dedimki neki biizmkiler seni anlıyoru ama şükredelim canım dermansız derdimiz olmasın bizim imtihanımızda cocukalrlaymış önce yoklukları sonra da böle işte bende daha yeni az nefes aldım uyku egitimi verince sallamıyorum artık çok şükür rabbime hiç barışmıyoruz kızmıyorum aglamıyorum barmıyorum oda mutlu en önemlisi bardıkdan sonra cektigim vicdan azabı yok artık çok üzülüyodum :KK43:(

huhuhuuuuuu selam nabarsınız beaaa haksever bacım 1 yaşınamı giriyo kızın zaman nasılda geçiyoyaa
unutuyorum burayı hep facebookta bitek ayşebacı var beni tanıyan hatırlayan varsa eklesin :))) sibel yüksel kızmaz
hepinizi öpüyorum ben kızı büyüttüm okullu ettim keyif yapıyorum :))

oo maşallah asıl sneinki nasıl büyüdü oğlun yokmuydu snein ya sarısın mavi gözlü bişi benmi karıştırdım 2. kızdı galba omu büyüdü okullu oldu yok artık :KK70: yoksa ben karıştırdımmı :) benim facem yok malesef :KK66:

Selam kızlarr
nasılsınız?

Valla ben aynı maratona devam 34 hafta içindeyim ama halen çalışıyorum bitiremedim şu işleri bir teslim edemiyorum birde yıl sonu işleri vs geldi bklm. eleman aldık inşallh 10 gün daha dayanırsam sonra devam etmeyeceğim raporu kapattıracağımm..

Hamilelik nasıl gidiyor derseniz sadece şeker çıktı onun dışında herşey yolunda çok şükür..Herşeyimizi aldık ama halen hazır hale getiremedik.. Yıkayıp ütülenip yerleşecek şeyler var daha evde de tadilat vardı yeni bitti.. Bu gidişle dinlenemeden doğuma gircem:))

Allahım halen hayal gibi şükürler olsun kucağımıza alana kadar da hayal gibi gelecek..

Dr. tüp olduğu için normal doğuma bırakmıycakmışlar 38 bitince sezeryanla alacağız dedi.. Kafam karıştı ben normal doğum yapabilir miyim bile diyemedim..:KK43: Gerçi sezeryan bebek için daha sağlıklı... Karşı komşum 3. doğurdu kadın 40 yaşında ilk çocuğu normal doğumda sakat kalmış asla normal yapma deyip duruyo.. Aman herkes herşeyi biliyor Rabbim bilir ne nasıl güzel olacağını...Bklm. 38 hafta şubat 13 oluyor..

Gerçi benim kız biraz iri o zmnı bekleyecek mi bklm.. Sezeryan olursa serklajda o zmn alınacakmış ayrı bir operasyon geçirmeyeceğim.. Bu benim için artı iyi bir şey olacak.. Ayrıca epidural mi diye de düşünüyorum ama ondan da ben korkuyorum..

Beni dualarınızda esirgemeyin ben size hep dua ediyorum aklımdasınız özellikle Ayşe'yi unutmuyorum..

Allah yardimcin olsun canım ya,hayırlısıyla kucağına sagsalim al inşallah melegini...Bizde salı günü yaşimiza girdik teyzesı,geçen sene bu zaman doğum yapmıştım ne çabuk geçti ve ne kadar zor bir yıldı :-) gözümde büyüdü bi an düşününce zoru atlattık sayılır...:-) hayırlı doğumlar olsun inşallah.

Haksever bizde öyleyiz canim,birgün biri acilde diğer gün biri..rabbim dermansiz dert vermesin kimselere icindede bizim yavrularimiza...

Aminnn cnmmm bklmm ben nasıl olacağımm.. Zaman çok çabuk geçiyor gerçekten de... Ama güzel bir duygu her anını yaşamak değişik.. Özellikle son haftalarda coşmaları içerde ne yaptığını çok merak ediyorum..

Bu arada benim kız plasentenin arkasında olduğu için hiç görüntü alınamadı maalesef hep ultrason kağıtlarımız boşş..:)) Saklıyor kendini....

Aminnn cnmmm bklmm ben nasıl olacağımm.. Zaman çok çabuk geçiyor gerçekten de... Ama güzel bir duygu her anını yaşamak değişik.. Özellikle son haftalarda coşmaları içerde ne yaptığını çok merak ediyorum..

Bu arada benim kız plasentenin arkasında olduğu için hiç görüntü alınamadı maalesef hep ultrason kağıtlarımız boşş..:)) Saklıyor kendini....

aa ben 9 ay renkli utrasyonda gördüm saçlarının ahenkle dans ettiginden tutu tırnakalrına kadar herseyini :) sidik torbasını bile gösteriyodu doktorum her seferinde :KK70: sana baya süpriz oluvcak be kızımı görünce hiç yadırgamadım hep görmüşüm gbydi yani :)))

Dogum günü hazırlığın devam ediyo herşeyden vazgeçmiştir herşey çok pahalı diye kendim yapım dedim malzemeler aynı fiyatı buldu fırının bozuldu filan hevesin kaçmıştı. Ama allah yardım etti. Eşimin teyzesi büyük bi pastanede calisiyo o pasta mizi alınacak 2 katlı prenses tacli filan tam istediğimden kurabiye sipariş ettim suslemeleride aldım sadece temizlik ve diğer ikramlar kaldı kafamdaki tilkiler oldu çok sukur

X