Dokuz Doğuranlar

Selamlar kızlar ben daha yeni yeni iyi olmaya başladım ama kulaklarım hala açılmadı zamanla oda açılır inşallah...

geçmiş olsun kızlar bizimde zeynep hastalık atlattı puff cocunun hastalandıgına değil huyu değiştigine agla demişler aynen öyle gıcıklıgına gıcıklık eklendi zillinin:mad::mad:

Haksever maşallah kızın aynı sen çok tatlı maşallah büyümüş ya kız Allah nazarlardan korusun öp yerime:nazar::KK60:

Günaydın kızlar herkesin cuması mübarek olsun ...
Dün gebelik bölümünde şirinenuru gördüm sanırım oda ikinciyi istiyor neyse benden kaçmaz öğrenirim bir kaç güne kadar:KK70::KK70:
Bu arada kızlar iyileştim artık regli de oldum olamaıyordum delirmiştim tedavimde nerden baksanız baya bi aksadı ama olsun tabi bu arada biliyorsunuz geçenlerde zayıflama maceramda başlı kaldı adet olamayınca yedimde yedim hiç veremedim ama veriyorum artık
En son cumartesi sabah tartıldığımda 80:400 gelmiştim bugün sabahda 78:600 gr geldim ama sanırım şişlikde var neyse olsun 3 ocağa kadar ne verirsem...:KK6:
3 ocakata Ankara yolcusuyum eğer hemen tedaviye başlamassa ilaç bittikden sonra regli ol gel derse belki o zamana dek biraz daha veririm vermeliyim gitmemliler bi şekilde:KK6:
Eee sizlerde ne var ne yok :KK51::KK51:

Günaydın kızlar herkese musmutlu hafta sonları...
Ben 500 gr daha vermişim yani 78:100 hatta tartı bi ara 77:900 gösterdi ama olsun gerçek bu gidiyor kızlar gitmeliler ama hemen de fark ediliyor eşim diyor biraz inceldin mi diyor insan zayıflamasa bile mutlu oluyor...

Ben 500 gr daha vermişim yani 78:100 hatta tartı bi ara 77:900 gösterdi ama olsun gerçek bu gidiyor kızlar gitmeliler ama hemen de fark ediliyor eşim diyor biraz inceldin mi diyor insan zayıflamasa bile mutlu oluyor...

bende bi 50 olayım telaşına girdim 1 hafta dayanabildim diyet zor cidden alah irade sabır versin cnaım :KK43:(

Selamlar ben geldim
saate bakin 01:14 ve pelin yeni uyudu:KK14: o kadar huyu degisti ve huysuzlastiki anlatamam
surekli agliyor..hep kucagimda ve mizmiz :KK34:
1 yasina kadar ne kadar iyiydi bana hic zarari yoktu ama artik ne gunduz rahat var ne gece
bunaltti beni iyice
misafir gelse yaninda oturamiyorum
ben biyere gitsem oturdugumdan anlamiyorum
ne olacak benim sonum :mad:

haksever zeynep cok sevimli tam bir cimcime
ayni sana benziyor cok tatli masallah
saclarina bayildim..pelininkinden uzun
tipinden belli biliyormusun cok fena oldugu
gözleri cin gibi bakiyor :KK49:

ayse sanada masallah topigi yine bos birakmamissin
kiloda vermissin hadi bakalim ankara yollari görünmüs
hakkinda hayirlisi olsun canim
saat 01:22 uykusuzluktan gözlerimin suyu kurudu
pelin uyumusken bende uyuyum
hepinizi öptüm :KK54:

ayse sanada masallah topigi yine bos birakmamissin
kiloda vermissin hadi bakalim ankara yollari görünmüs
hakkinda hayirlisi olsun canim
saat 01:22 uykusuzluktan gözlerimin suyu kurudu
pelin uyumusken bende uyuyum
hepinizi öptüm :KK54:
Evet canım ya hiç gönlüm razı olmuyor ikinci sıralara düşmesine ama ite kaka ancak bu kadar oluyor
Hayırlısı ile şu tedaviye bir başlasam varya inan zorlu bir süreç olacak ama inşallah rabbim sonucunu hayırlısı ile güzel eyler
Kilo verme işi ilk hafta baya gidiyorda diğer haftalar o kadar gitmiyor neyse 1 kilo 1 kilodur demi

Bakalım tartı yarın ne diyecek sanmıyorum verdiğimi ama neyse inşallah ----- çıkarım

Selam canlarım. Hayırlı cumalar defnenin doğum gününü pazar günü yaptık.resim ekledim albüme bakmak isteyenler bakabilir teyzeler.ben romatizma tedaviye devam ediyorum. İğnelerim 10 günde birden ayda bir çıktı.inşallah iyi olurum.Sol kolumda iltihaplı romatizma ve kreçlenme. sol tarafımda da boyun fıtığı var.bugüde kontroldeydim daha yeni gidiyorum eve.fırsat bulmuşken sizlere yazayım istedim. İnşallah herkes iyidir.ben.çok öpüyorum

Günaydınn kızlar hayırlı haftasonları herkese :)
Veee ben 900 --- çıktım böylelikle 77:200 olmuşum hatta tartı bir ara 76:900 gösterdi ama karar veremedi sanırım neyse bunada şükür haftaya daha iyi sıkıp yani cumaya kadar 75 i ucundan da olsa görmem gerek inşallah hadi bakalım

Selamlar kızlar...
Aman ya şu temizlik ne bitmez iş be bide ağızlarını açsalar ne var temizlikte derler valla yap yap bitmiyi :KK43:

Selam kızlar nasılsınız..biz ıdare ediyoruz ışte..dün gece annemle kardeşimi gönderdim,püffe yine kaldım gurbet ellerinde,Benide götürün diyemedim neyse...cumartesi günü yagizimin doğum günüydü 6 yaşına girdik, çocuğumuniçinde kalmasin diye bi pasta uflettik ışte malum anneanneme saygısızlık yapmak istemedim...13 ocakta yarenim 1 yasinda olacak nasipse teyzeleri..maşallah bi gram düzelme yok dahada beter oluyoruz hergün..canları sağolsunbu günlerde geçer inşallah...bu arada eşim bir hafta daha izinli evde allahtan,Yağızın okul kaydı sırasında muhtarlikta olan bi karışıklık yüzünden olay bize patladı nur topu gibi 875 tl ceza yedik,eşim onu yatırmaya gitti,içime oturdu şu sıkıntılı zamanımda ben yemedim sen ye oldu...muhtarida allaha havale ettim ne diyeyim...yaren hala tam duzelmedi iğneler antibiyotikler derken hala burnu akiyor,,alerjik bi durum var sanırım ama neye...bizden böyle işte..hepinizi kocaman öpüyorum..

Selam canlarım. Hayırlı cumalar defnenin doğum gününü pazar günü yaptık.resim ekledim albüme bakmak isteyenler bakabilir teyzeler.ben romatizma tedaviye devam ediyorum. İğnelerim 10 günde birden ayda bir çıktı.inşallah iyi olurum.Sol kolumda iltihaplı romatizma ve kreçlenme. sol tarafımda da boyun fıtığı var.bugüde kontroldeydim daha yeni gidiyorum eve.fırsat bulmuşken sizlere yazayım istedim. İnşallah herkes iyidir.ben.çok öpüyorum

ah canım rabbim sana şifa versin sen cocuklarına anne eşine laızmsın rabbim güç kuvvet versin fedakar arkadaşım benim :KK43:( iyiki dogmuş cimcimem maşallah abla oldu artık bizimde şubatın 8 inde dogum günümüz:)) telaşı sardı şimdide n bende hazırlık yapıyorum tütü yaptım bi takım bi takım daha balon elbise gb olcak öyle yapıcam pasta kurabiye hepsini kendim yapmak istiyorum bakalım becerebilcek miyim :)

Selam kızlar nasılsınız..biz ıdare ediyoruz ışte..dün gece annemle kardeşimi gönderdim,püffe yine kaldım gurbet ellerinde,Benide götürün diyemedim neyse...cumartesi günü yagizimin doğum günüydü 6 yaşına girdik, çocuğumuniçinde kalmasin diye bi pasta uflettik ışte malum anneanneme saygısızlık yapmak istemedim...13 ocakta yarenim 1 yasinda olacak nasipse teyzeleri..maşallah bi gram düzelme yok dahada beter oluyoruz hergün..canları sağolsunbu günlerde geçer inşallah...bu arada eşim bir hafta daha izinli evde allahtan,Yağızın okul kaydı sırasında muhtarlikta olan bi karışıklık yüzünden olay bize patladı nur topu gibi 875 tl ceza yedik,eşim onu yatırmaya gitti,içime oturdu şu sıkıntılı zamanımda ben yemedim sen ye oldu...muhtarida allaha havale ettim ne diyeyim...yaren hala tam duzelmedi iğneler antibiyotikler derken hala burnu akiyor,,alerjik bi durum var sanırım ama neye...bizden böyle işte..hepinizi kocaman öpüyorum..

ne cezası o cnaım ya off içine oturur insanın allah başka dert vermesin ama ben karşıdan üsüzldüm valla pofff :KK43:(( yagız iyiki dogmuş herkkezinde dogum günü peş pşe siz ocakta bizde şubatta kutlucaz :)neler yapıcaksın yareninkinde ?

selam kızlar biz bildiğiniz gibi kzızmla ugrasıyorum diş çıkarıyoruz bu aralar 17 ocakta doğum günü var inşalahh zaman ne cabuk gecti anlamadık

aynen yaşlarınada giriyo cadılar bakalım nabıcaz :))) bizde şubat 8de kutlucaz :)) ne planlıyosun dogum gününe özel bişiler yapcak mısnız?

bende hafiften dogum günü hazırlıkalrına başladım herşleyi kendim tasrlayıp planlayıp yapıcam heycanlıyım :)

bu arada uyku eğitimi veriyorum kıza 2 gündür yine salalmıyorum biyere gitmiyip gelen olmazsa başarırız gb geliyo 30 -45 dakka sürüyo en fazla uykuya dalması sallamıyorum o kalkıyo ben yatırıyorum o kalkyıo ben yatırıyorum en son pes ediyo uyuyo:confused:

diyet işinide salladım tek mutluluk kaynagım kekler börekler pastalar çukalatalar şekerli içilen bi kahve bi çay can bpogazdan gelirmiş pöfff :) yazın bikini giymicem ya nabım 58 kiloyum yeter türküm ben beee acık göbek olsun:rolleyes::rolleyes::rolleyes::63:

X