• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DOKTORUMUN SAPIKLIGI. YARDIMCI OLUR MUSUNUZ

Yazılan yorumları lütfen çarpıtmayın arkadaşlar. Konu sahibi 4 kere aynı şeyi yaşadığını, sekreterin bu derece samimiyet kurduğunu, doktorun muayene şeklini hasta kontrolü şeklinde yaptığını belirtmedi.

Aynı şekilde ben de yorum yaparken izniniz dışında sizi araması yanlış, şikayet edin dedim zaten. Tacizciyi tecavüzcüyü alkışlayacak değilim!

Yazmicaktim ama dayanamadim ya. Bazilari hoslanmis olabilir ne var evliyim deseydin taciz etmemis gibisinden yazmis da. Arkadaslar boyle bir sey mumkun mu ya. Taciz illa elle yapilinca mi oluyor muayeneye gidiyosunuz ve doktor size yakin davranıyor DOKTOR bu. ETIK diye birsey var ya. Ister bekar ol ister evli, isterse hasta hoslanmis olsun. Doktorun boyle birşeye hakki var mi. Kaldi ki bi de ozel olarak telefondan ulasiyo ya. Biz hastanelere numaramizi sahsi bilgilerimizi veriyoruz onlara da mi güvenemicez bu nasil bir terbiyesizlik. Gecenlerde eksisozlukte bir bayanin daha basina geldigini okumuştum bu hastane olayi. Ve sikayet ettiler sonuc alamadilar. Sizin yerinizde olsam bir daha aradiklari zaman surekli erkek arkadasima actiririm telefonu. Sahsi olarak karsilikli carpismak yerine boylesi daha iyi. Ve bir daha da o doktora hatta hastaneye asla gitmem.

Sadece beni hasta kaydından arayıp görüşme teklifi etmesi bile suç değil mi

hayır değil,
beni de muayeneden sonra doktorum arayıp nasılsınız diye sordu geçen hafta, hem de ilk kez gittiğim bir doktordu. bana asılıyor olması imkansız, ikimiz de evli çocuklu ve kadınız.
adam size yürüyor anladığım kadarıyla ama taciz çok ağır bir itham,
ha derseniz ki bana sözlü tacizde bulundu, kalçamı elledi, meme muayenesi yaparken okşadı vs vs evet tacizdir, ama iletişim kurma çabasını taciz olarak tanımlamak bana biraz fazla ağır geldi.

Önce başhekimle konuşup konuyu BİMER'e taşıyın. Sekreteri de doktoru da telefonunuzda engelleyin. Sonuçları ona göstermek zorunda değilsiniz. Hastalığınız ne bilmiyorum ama 4 kere görüşecek kadar ciddi değildir sanırım. Bir daha da tanımadığınız ve mesafeniz olması gereken kişilerle muhabbetinizi uzatmayın derim. Sekreter için söylüyorum bunu. Kanıt toplayacağım diye bir kere daha gidip taciz görmenize de gerek yok.

Yazmicaktim ama dayanamadim ya. Bazilari hoslanmis olabilir ne var evliyim deseydin taciz etmemis gibisinden yazmis da. Arkadaslar boyle bir sey mumkun mu ya. Taciz illa elle yapilinca mi oluyor muayeneye gidiyosunuz ve doktor size yakin davranıyor DOKTOR bu. ETIK diye birsey var ya. Ister bekar ol ister evli, isterse hasta hoslanmis olsun. Doktorun boyle birşeye hakki var mi. Kaldi ki bi de ozel olarak telefondan ulasiyo ya. Biz hastanelere numaramizi sahsi bilgilerimizi veriyoruz onlara da mi güvenemicez bu nasil bir terbiyesizlik. Gecenlerde eksisozlukte bir bayanin daha basina geldigini okumuştum bu hastane olayi. Ve sikayet ettiler sonuc alamadilar. Sizin yerinizde olsam bir daha aradiklari zaman surekli erkek arkadasima actiririm telefonu. Sahsi olarak karsilikli carpismak yerine boylesi daha iyi. Ve bir daha da o doktora hatta hastaneye asla gitmem.
Bende bunu kabullenemiyorum. Doktorsun ya doktor. Insanlar zevkine orasini burasini acmiyor sana, doktorluğunu kullanıyorlar bazı şeyler icin. Bana bakarken muayene sırasında aklından geçirmiş olabilecekleri aklıma geldikçe gidip boğazına yapışasım geliyor pisliğin

Arkadaşım ayrica kusura bakma sen de yanlis yapmışsın ilk basta farkettigin an baska bi doktora gececektin. Hadi 2. Farkedisinde. Hadi arayinca. Sen de cok uzatmissin durumu. Lutfen o doktora gitmeyi de telefonlarini acmayo da birak

hayır değil,
beni de muayeneden sonra doktorum arayıp nasılsınız diye sordu geçen hafta, hem de ilk kez gittiğim bir doktordu. bana asılıyor olması imkansız, ikimiz de evli çocuklu ve kadınız.
adam size yürüyor anladığım kadarıyla ama taciz çok ağır bir itham,
ha derseniz ki bana sözlü tacizde bulundu, kalçamı elledi, meme muayenesi yaparken okşadı vs vs evet tacizdir, ama iletişim kurma çabasını taciz olarak tanımlamak bana biraz fazla ağır geldi.
Sadece durumumu sormuş olsa dediğinizde haklisiniz. Görüşme teklifi etti reddettim hala yakın davranma çabasında. Hastaneye geldin yanıma uğramadın diyor

bşhekimle hasta hakları koruma birimiyle iletişime geçip özel bilgilerinize ulaştığını söylemeniz yeterli olur diye düşünüyorum

Arkadaşım ayrica kusura bakma sen de yanlis yapmışsın ilk basta farkettigin an baska bi doktora gececektin. Hadi 2. Farkedisinde. Hadi arayinca. Sen de cok uzatmissin durumu. Lutfen o doktora gitmeyi de telefonlarini acmayo da birak
He yaptığını yanına kar bırakıp benim gibi 20li yaşlarda kızlara o gözle bakmasına izin verecektim. Çok haklısınız. Ben bu işin peşini bırakmayıp delil toplamaya çalışıp bu yaptığını yanına bırakmak istemiyorum sadece, sizin dediğiniz gibi UZATMA soz konusu degil

Sadece durumumu sormuş olsa dediğinizde haklisiniz. Görüşme teklifi etti reddettim hala yakın davranma çabasında. Hastaneye geldin yanıma uğramadın diyor

işte çok detay da vermemişsiniz aradaki birkaç şeyi okumasak çok farklı algılayacağız,
ilk yazdıklarınızda gerçekten tacizlik bir durum yok,
doktor hasta bilgilerini alıp arar, aile hekimi de arıyor, özel doktor da, ama gereksiz yere 2 kez meme muayenesi yapması, muayeneleri gereksiz uzatması, gorüşme teklifini ısrarla yinelemesi evet taciz.
şikayetçi olun ve tekrar bu şahsın yanına gitmeyin.

He yaptığını yanına kar bırakıp benim gibi 20li yaşlarda kızlara o gözle bakmasına izin verecektim. Çok haklısınız. Ben bu işin peşini bırakmayıp delil toplamaya çalışıp bu yaptığını yanına bırakmak istemiyorum sadece, sizin dediğiniz gibi UZATMA soz konusu degil
Arkadaşım senin icin soyluyorum. Ust mesajimda seni savundum zaten. Ama hem tiksiniyorum diyosun hem de delil toplamak istiyorum diyosun. Kaldiki ilk mesajinda hangisini yapmaliyim diye bize sormussun zaten. Ben fikrimi soyledim herkes de soylemis karar senin kendin bilirsin

Arkadaşlar kişi rahatsız oluyorsa tacizdir, lamu cimi yok. Ayrıca etik kurallara aykırıdır, doktor hastasının numarasını hasta bekar olsa da kendi işi için kullanamaz. Aynı şey müşteri temsilcisi, paket servis elemanı, kasiyer vs. için de geçerlidir. Müşterinin iletişim bilgilerini kişi kendi işi için kullanırsa işten çıkarılmalıdır. Bimer'e doktorun adıyla şikayet etmenizi öneriyorum, başhekimlik bir uyarıyla geçiştirecektir muhtemelen. İzinsiz ses kaydı, görüntü kaydı almak suçtur bu arada, haklıyken haksız konuma düşersiniz.

Sürekli araması iletişim halinde bulunmak istemesi
Hastanede iş birliği yaptığı sekreteriyle saçma olan bir düzeyde bana yakın tavırları vs
sizin hastaneye buraktığınız iletişim bilgilerinizi sağlığınızla alakasız nedenlerle kullanması bile başlı başına hasta haklarına aykırı bir durum..bence gerekli mercilere bildirin..

Canım numarayı tam hatırlamıyorum ama yasadigin şeyler normal gelmedi 182 ydi galiba şikayet dilekçesi oluştur bence olaya müdahil oluyorlar 2 defa meme muayenesi nedir yani birde özel olacak ama istersen özelden at bana cevap meme muayenesini nasıl yaptı ben hemsireyim zamanında yaptım bende meme muayenesi yanlış bir şekilde art niyetli mi yaptı onu merak ediyorum

182 arayip şikayet dilekcesi oluşturduktan sonra bashekime git görüş bu konuyu delilleri göster benimde başıma böyle taciz değil ama başka bir şey gelmişti ve bunları yaptım ardindan başhekim çok ilgilendi hep yardımcı oldu bana halada olur bebeğim için gidiyorum hastaneye

Back