Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende aynen böyle düşünüyorum ve ne yapmam gerekiyor onu bilmiyorum. Sinirden tam anlatamadım da derdimiYa adam doktor diye mi bu iyi niyet bende bunu anlamıyorum...
Kapınıza gelen kargocu da telefondan arayıp başka ima da bulunsa, işinizi uzatsa vs hoşlandı ne olacak ki der misiniz acaba?
Hiç gittiğim doktora yan gözle bakmadım, sağlık için gidiyoruz nihayetinde... adam da bana bakmamalı mahremiyet denilen bir şey var, neden bu şekilde davranmasına izin verilsin?
İllaki taciz/tecavüz mü gerekiyor?
Hasta bilgilerini kullanıp bir kadına ulaşmaya çalışmak belki suç değilse de etik bir davranışta değildir.
Ne var ki bunda denmez.
Benden yaklaşık 10 yaş büyük biri ikisinin birlik olup daha kötü şeyler yapacağını düşünüyorum. Öyle bir devirdeyiz ki. Abartıyor olabilirim ama belki de kadın pazarlıkçilari
Benden yaklaşık 10 yaş büyük biri ikisinin birlik olup daha kötü şeyler yapacağını düşünüyorum. Öyle bir devirdeyiz ki. Abartıyor olabilirim ama belki de kadın pazarlıkçilari
Burada birazcık abartmışsınız.Benden yaklaşık 10 yaş büyük biri ikisinin birlik olup daha kötü şeyler yapacağını düşünüyorum. Öyle bir devirdeyiz ki. Abartıyor olabilirim ama belki de kadın pazarlıkçilari
Inanın öyle bir durum olamaz. O kadar ortada ki ilgisi. Yanlış anlasilmayla hareket etmem bu şekildeNasil yani?belki siz yanlis yorumluyor olabilirmisiniz?
Şikayet edebileceğiniz yerlere şikayet edin.Bende aynen böyle düşünüyorum ve ne yapmam gerekiyor onu bilmiyorum. Sinirden tam anlatamadım da derdimi
4 kereKaç kere gittiniz doktorun yanına
Şikayet edin.4 kere
4 kere
Bakin yeniden söylüyorum herşeyi anlatamadım şuan deşifre olmamak için. Ikisi birlikte bir ton yalan söylüyorlar bana. Sekreteri bana yakın olmak icin gel bende kal vs diyor. Doktorun yaklaşımı zaten çok iğrenç.kadın pazarlıkçıları???
bence siz iyi değilsiniz. bir sakinleşin.
Sadece beni hasta kaydından arayıp görüşme teklifi etmesi bile suç değil mi
Yok artık gel bende kal ne yaBakin yeniden söylüyorum herşeyi anlatamadım şuan deşifre olmamak için. Ikisi birlikte bir ton yalan söylüyorlar bana. Sekreteri bana yakın olmak icin gel bende kal vs diyor. Doktorun yaklaşımı zaten çok iğrenç.
Var odasında hemşire. Fakat doktorun yanına dün uğramadım tahliller icin gittim. Kapıyı ardına kadar açık tutup doktorun beni görmesini sağladı. Doktorda ayakta bana bakıyorduB
Burada birazcık abartmışsınız.
Elinizdeki verilerle şikayet ederseniz doktor da yardımcısı da sonuçlarla ilgili aradıklarını söyleyebilirler. Kanıt lazım.
Siz muayene olurken yanınızda hemşire var mıydı? Meme muayenesini uzattı mı?
Sekreterle bu muhabbet seviyesine nasıl geldiniz?Bakin yeniden söylüyorum herşeyi anlatamadım şuan deşifre olmamak için. Ikisi birlikte bir ton yalan söylüyorlar bana. Sekreteri bana yakın olmak icin gel bende kal vs diyor. Doktorun yaklaşımı zaten çok iğrenç.
Şikâyet sırasında kanıt olarak sağlam delil olarak neler toplayabilirim yarın onu soruyorumGereksiz temas , gereksiz meme kontrolu, kisisel olarak aramasi hicbiri dogru degil.
Bence hepsi suc.
Keske ilk hissettiginiz anda sertce azarlasaydiniz,
Bashekimle konusun sonra da sikayet edin.
Bir de yorum olarak bence senden hoslanmis diyenlere sasirdim , hoslaninca táciz mi edilmesi gerek?
Valla sasirmadigim Bir gun olmuyor
Sekreterı tahlil icin numaramı istedi ben seni arayacağım diye o günden sonra bana yazar olduSekreterle bu muhabbet seviyesine nasıl geldiniz?
Şikâyet sırasında kanıt olarak sağlam delil olarak neler toplayabilirim yarın onu soruyorum