• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktorumu değiştirmeli miyim? Ve ilaç hakkında bilgi

birbogaburcu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2022
73
41
3
Kızlar merhaba uzun zamandır aklımda olan psikiyatriye bugün gittim sonunda. Doktorumla görüşme yaptık ama önce doktoruma pek ısınamadım ya aslında kesinlikle kötü bi doktor diyemem ama,enerjimiz tutmadı sanki bilemiyorum acaba bir daha gitsem mi gitmesem mi diye düşünüyorum çünkü benimle pek konuşmadı böyle ne bileyim (hımm böyle böyle hissediyorsun ve sende böyle böyle hissetmek hissediyorsun dimi) diyerek ilaç yazıp resmen postaladı beni, bide yanlış anlaşılmasın ama 425 tl muayene ücreti ödedim zoruma gitmedi değil🙄🙄🙄 sizce ne yapsam bilemedim ya karar veremedim. +olarak bana duxen 30 mg diye bi ilaç verdi nasıl bir ilaç kullanan var mı ?

Ne kadar iyi doktor olursa olsun,sizin içiniz ısınmadıysa gitmemelisiniz. Hele hele istediğiniz diyalog gerçekleşmediyse. Hem ücret hem de beklenti bakımından kendinizi yormayın,sadece ilaç reçete etmekle kalmayıp sizinle konuşmayı başarabilen birine görünün.

Ay Allah razı olsun ya gerçekten. Bende bunu düşünerek buraya geldim bunu sormuştum şimdi ısınamadığım bir doktora neden sürekli gideyim bi ilaç yazıp gönderen doktor için 400 tl verilir mi bir de her ay bu muayene ücretleri artarken. arkadaşlar istersen bir kere daha git,yine aynı olursa gitmezsin falan dedi ben ilacı 1 ay kullandıktan sonra bir kere daha görüşüp ona göre karar vericem. Ben saatlerce konuşalım, gelsin başımı okşasın,falan demiyorum ama böyle de 425 tl ver ilaç verip göndersin olursa bana göre enayilik olur😂

Back