-
- Konu Sahibi Nisan.umut
.Benim arkadaşım, tamponu unutmuş çıkarmaya ve tamponu da ipi kopmuştu galiba, sonra bu, ikinci tamponu koymuş ve ikinci koyduğu tamponu değiştiriyor ama öbürünü unutmuş. Haftalar geçmişti, doktora gitti, cok bir pis koku var üzerimde diye, doktor unutulmuş tamponu çıkarmış, artık gübre olmaya başlamış tampon. Hicbir sey olmadı ona. Ne zehirlendi, nede hastalandı.
Ay inanmıyorum canım yaaaaa bi arkadasım daha buna benzer bisi yaşamış bi süre sonra bayağı koku yapiyormus galbaBenim arkadaşım, tamponu unutmuş çıkarmaya ve tamponu da ipi kopmuştu galiba, sonra bu, ikinci tamponu koymuş ve ikinci koyduğu tamponu değiştiriyor ama öbürünü unutmuş. Haftalar geçmişti, doktora gitti, cok bir pis koku var üzerimde diye, doktor unutulmuş tamponu çıkarmış, artık gübre olmaya başlamış tampon. Hicbir sey olmadı ona. Ne zehirlendi, nede hastalandı.
Hahahahajahah koptum.
Sanırsın 10 dönüm tarla
Tesekkurleriçerde bir şey kalsaydı doktorun görmemesi imkansız. Boşa panik yapmayın. O toksik şok senromu dediğiniz de tamponun uzun süre değişmemesinden kaynaklanıyor ama sizinkine doktor bakmış ve bir şey yok demiş.
Yıkayıp takmıştım ama bu yöntemle kan dışarı kesnlkle gelmiyor yüzebiliyorsun bile bende yüzmek için bu ymntemi denicektim allahtan simdi denedimde tatilim mahvolcaktı yoksaIslak mendil cildinizi yakmadı mı?
.Hahahahajahah koptumAllah da seni güldürsün vallahi
Yatırdı masaya aç bacaklarını dedi vallahi makas gibi birsey soktu icimeDoktor ne dedi çok ettim
Islak mendil cildinizi yakmadı mı?
Gideceğimmmmben sizin yerinizde olsam burda bu başlığı açana kadar ölüp ölüp dirilmiştim. tampon hiç kullanmadım kullanmayı da düşünemem bile, içindeki kirli kanı serbest bırakmıyor ve hapsediyor. iç organlarınıza zarar verebilir belki ileride. Allah mecbur etmesin tabii.
tekrar tekrar dr gidin bence
Siz bunu yazınca tekrar randevu aldımBaşka bi doktora daha git
İçin rahat etsin
Yıkayıp takmıştım ama bu yöntemle kan dışarı kesnlkle gelmiyor yüzebiliyorsun bile bende yüzmek için bu ymntemi denicektim allahtan simdi denedimde tatilim mahvolcaktı yoksa
Bende tıkaç tıkamış gibi hissettimKonuyu okurken bende yanma oldu valla