Doktora gittim ama şüphem geçmedi lütfen yardım

Benim arkadaşım, tamponu unutmuş çıkarmaya ve tamponu da ipi kopmuştu galiba, sonra bu, ikinci tamponu koymuş ve ikinci koyduğu tamponu değiştiriyor ama öbürünü unutmuş. Haftalar geçmişti, doktora gitti, cok bir pis koku var üzerimde diye, doktor unutulmuş tamponu çıkarmış, artık gübre olmaya başlamış tampon. Hicbir sey olmadı ona. Ne zehirlendi, nede hastalandı.

.
Sanırsın 10 dönüm tarla

Ay inanmıyorum canım yaaaaa bi arkadasım daha buna benzer bisi yaşamış bi süre sonra bayağı koku yapiyormus galba

ben sizin yerinizde olsam burda bu başlığı açana kadar ölüp ölüp dirilmiştim. tampon hiç kullanmadım kullanmayı da düşünemem bile, içindeki kirli kanı serbest bırakmıyor ve hapsediyor. iç organlarınıza zarar verebilir belki ileride. Allah mecbur etmesin tabii.

tekrar tekrar dr gidin bence

Gideceğimmmm

Yıkayıp takmıştım ama bu yöntemle kan dışarı kesnlkle gelmiyor yüzebiliyorsun bile bende yüzmek için bu ymntemi denicektim allahtan simdi denedimde tatilim mahvolcaktı yoksa

10-15 lira vermek yerine ciddi ciddi islak mendil yikayip sokuşturup yüzmeyi deneyecektiniz yani.
Ulaşilmaz bisey olsa anlayacagim ama 2020 yilindayiz hersey elimizin altinda ve temiz niye boyle seyler yapiyorsunuz anlamadm ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…