Doktora gittim ama şüphem geçmedi lütfen yardım

Doktor bsy yok dediyse yoktur. Bundan sonra her çantanıza en az bir tane ped koyun. Evinize de fazla fazla alın stok yapın bitti durumu yaşanmasın.
Velev ki bitti bulamadın o zamn peçeteyı kalın şekilde koy o bile iş görür.
Yanımda ped ve ağrı kesiciyi taşırım her zamn. Her ay yaşanan bir durum sonuçta

Benim arkadaşım, tamponu unutmuş çıkarmaya ve tamponu da ipi kopmuştu galiba, sonra bu, ikinci tamponu koymuş ve ikinci koyduğu tamponu değiştiriyor ama öbürünü unutmuş. Haftalar geçmişti, doktora gitti, cok bir pis koku var üzerimde diye, doktor unutulmuş tamponu çıkarmış, artık gübre olmaya başlamış tampon🤣. Hicbir sey olmadı ona. Ne zehirlendi, nede hastalandı.
Doktora acıdım 😂

Ayy, doktorun yardımcı kızı onu çöpe atmış. Zavallı. Ama içerisi çok fena kokmuş. Çok utanmisti arkadaşım, aradan çok seneler geçti ama daha hala onu arada sırada deşip çıkarırız ve kahkahalara güleriz.
Kokuyu hayal ettim de utanılmayacak gibi değil arkasından konuşmuşlar mıdır acaba o neydi öyle diye 🤪

Nasıl bir vajina öyle 3 ıslak mendil. Çok sağlıksızca bişey bu hayatımda normal tampon dahi kullanmam ilginç :110:

Kokuyu hayal ettim de utanılmayacak gibi değil arkasından konuşmuşlar mıdır acaba o neydi öyle diye 🤪
Yüzde yüz konuşmuşturlar. Tamponu rengi siyaha gelmiş ve anlatılamayacak bir pis koku, sanıyorum çok kişinin başına gelmiyor.
Benim çok iyi arkadaslarimdan birisi kadın doktoru ve kendisi erkek ve gay. Evde, tabi isim vermeden partnerine herseyi anlatıyor ve ben bazı zaman hafta sonlarında orda kalıyorum ve çok şeyi anlatıyor ve bazi kadınlara çok gülüyoruz.
Mesela çok Fasli kadinlar gidiyorlar ona, ve, muayene sandalyesine kilotla cikiyormuslar 🤣, kilotla muayene edememe deyince, kilotunu çıkarıp, busefer iki elini apışarasina koyarmislar. Daha neler neler. Tabi evde anlatıyorlar bazı insanları.

X