- 30 Kasım 2019
- 6.938
- 13.745
- Konu Sahibi Nisan.umut
Aminnn :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tampon organik temiz bu is icin uretilmis pamuktan yapilir. islak mendil nedir ya elime surmuyorum ben ici kimyasal dolu seyler.Tampon neden yapılıyor ki bilmediğim için soruyorum
Doktora acıdımBenim arkadaşım, tamponu unutmuş çıkarmaya ve tamponu da ipi kopmuştu galiba, sonra bu, ikinci tamponu koymuş ve ikinci koyduğu tamponu değiştiriyor ama öbürünü unutmuş. Haftalar geçmişti, doktora gitti, cok bir pis koku var üzerimde diye, doktor unutulmuş tamponu çıkarmış, artık gübre olmaya başlamış tampon. Hicbir sey olmadı ona. Ne zehirlendi, nede hastalandı.
Ayy, doktorun yardımcı kızı onu çöpe atmış. Zavallı. Ama içerisi çok fena kokmuş. Çok utanmisti arkadaşım, aradan çok seneler geçti ama daha hala onu arada sırada deşip çıkarırız ve kahkahalara güleriz.Doktora acıdım
Kokuyu hayal ettim de utanılmayacak gibi değil arkasından konuşmuşlar mıdır acaba o neydi öyle diyeAyy, doktorun yardımcı kızı onu çöpe atmış. Zavallı. Ama içerisi çok fena kokmuş. Çok utanmisti arkadaşım, aradan çok seneler geçti ama daha hala onu arada sırada deşip çıkarırız ve kahkahalara güleriz.
Yüzde yüz konuşmuşturlar. Tamponu rengi siyaha gelmiş ve anlatılamayacak bir pis koku, sanıyorum çok kişinin başına gelmiyor.Kokuyu hayal ettim de utanılmayacak gibi değil arkasından konuşmuşlar mıdır acaba o neydi öyle diye