Doktora gittim ama şüphem geçmedi lütfen yardım

Ben şok
Islak mendille kan daha fazla sulanmaz mı ya? Gerçi takıldığım şeye bak.🤣
Bolca peçete koysaydın iç çamaşırına daha sağlıklı olurdu da neyse soru bu değildi. Olayın şokundan odaklanamadım. Doktor temiz dediyse bir şey olmaz diyecektim alt üstü. Bir daha ıslak mendil kullanma ama bence. Özellikle ıslak mendil hem kimyasal hem ıslak bakteri üretir. Yedeğin mutlaka olsun.
Hamileyken bile belki kanamam olur lazım olur diyerek işe giderken çantamdan pedimi çıkarmadım bu arada. Hala evde 3 açılmamış paket yedeğim var.

Doktor temiz dediyse korkmayın temizdir ama gerçekten bu yaptığınız normal vajinal florayi bozmaktan yazdığınız gibi toksik şoka uzanarak ölüme bile sebebiyet verebilir. Yanınızda ped bulundurularak daha sağlıklı yaşayabilirsiniz 😊

Kız ped almayı unutmadın da kullanmak istemedin mı yoksa, kana da engel olmak lazım tabi.. tampon pedlerden alsaydın bari..

Islak mendilin o bolge ile temasi uygun degil keske yapmasaydınız.
Pedi/tamponu fazla fazla alip evde bulundurmuyor musunuz? Ben gordukce alirim hic bitmez evde.
Bu arada bir sey olsa doktor gorurdu endiselenmeyin.

ıslak mendil nasıl içiride kalıyor bildiğimiz şey mi yanii.ayyy ürperdim yeminle.
tuvaletteki peçeteleri katla katla koy. tamponu cidden bilmiyorum netten baktımda iyi cesaret.kadın hastalıklarının kol gezdiği çağda.

Islak mendilin çok derinlere gitme ihtimali yok rahim ağızından geçemez anca ittirmen falan lazım yani İttirmediysen rahat ol örnek olarak hiç vajinal fitil attın mı bilmiyorum ama o fitil bütün olarak rahime gitmiyo sonuçta rahim ağzında kalıyo eriyo rahim ağzından geçmesi çok çok zor ihtimal ayrıca ıslak mendil bir daha koymayın yazık vajinanıza mantar olursun demedi deme :işsiz:

Selam kızlar benim bir derdim var belki yardımcı olabilecek birileri vardır.Kızlar olay şu ki adet dönemimdeyim sabah işe giderken bi anda hasta oldum evde ped veya tampon yoktu hazırlıksız yakalandım ve o sabah yani bundan iki gün önce ıslak mendille tampon yaptım bu yöntemi arkadasımdan duymuştum neyse ogünişyerinde molada hemen onu cıkarıp ped koydum ama cıkarırken acele ettim bakmadım tam bu arada bu yöntemde üç tane ıslak mendili birleştirip tampon yapiyosun neyse sonraki gün adet kanı içerde birikiyomuş gibi geldi bana Neyse cok detay vermiyin doktora gittim içerde bisi kalmış olabilir diye doktor baktı temiz dedi bisi yok dedi kızlar baska doktora gitmeme gerek var mı? İnternette ölümle sonuçlanabilir filan yazıyor toksik şok filan diyor doktor hemen nasıl anladık ya çok derinlere kaçmış olabilir mi sizce lütfen belki aranızda bilgili kisiler vardır içim hiç rahat değil acil yardım
Ben tam o islemi nasil yaptiginiz anlayamadim. 3 adet islak mendili ped gibi ic camasirinizin uzerine sermediniz mi? Tampon gibi sokmussaniz tabiki kan orada birikecektir. Ya tuhaf tuhaf seyler nerden bulunuyor anlamis degilim. Islak mendil alkali zaten oraya sokmamalisiniz. Sadece icinizi rahat tutun bisey kalmis olsa doktor görürdü.

Selam kızlar benim bir derdim var belki yardımcı olabilecek birileri vardır.Kızlar olay şu ki adet dönemimdeyim sabah işe giderken bi anda hasta oldum evde ped veya tampon yoktu hazırlıksız yakalandım ve o sabah yani bundan iki gün önce ıslak mendille tampon yaptım bu yöntemi arkadasımdan duymuştum neyse ogünişyerinde molada hemen onu cıkarıp ped koydum ama cıkarırken acele ettim bakmadım tam bu arada bu yöntemde üç tane ıslak mendili birleştirip tampon yapiyosun neyse sonraki gün adet kanı içerde birikiyomuş gibi geldi bana Neyse cok detay vermiyin doktora gittim içerde bisi kalmış olabilir diye doktor baktı temiz dedi bisi yok dedi kızlar baska doktora gitmeme gerek var mı? İnternette ölümle sonuçlanabilir filan yazıyor toksik şok filan diyor doktor hemen nasıl anladık ya çok derinlere kaçmış olabilir mi sizce lütfen belki aranızda bilgili kisiler vardır içim hiç rahat değil acil yardım
içerde bir şey kalsaydı doktorun görmemesi imkansız. Boşa panik yapmayın. O toksik şok senromu dediğiniz de tamponun uzun süre değişmemesinden kaynaklanıyor ama sizinkine doktor bakmış ve bir şey yok demiş.

Islak mendille silmekten bile çekinmen gerekirken sen tampon yapıp içine mi soktun? Nasıl bir cesaret bu ya nasıl çıkardın sonra onu ordan? Dehşet içinde okudum. Ama korkma eğer toksik şok falan olsa şimdi hastanede acildeydin zaten. Doktor da öyle anlamadan yok mok demez bence bi bildiği vardır.

X