- 22 Ocak 2010
- 1.241
- 369
-
- Konu Sahibi Nisan.umut
Doktor temiz dediyse korkmayın yoktur bişey internete bakarsak ölmeden gömüyor zatenSelam kızlar benim bir derdim var belki yardımcı olabilecek birileri vardır.Kızlar olay şu ki adet dönemimdeyim sabah işe giderken bi anda hasta oldum evde ped veya tampon yoktu hazırlıksız yakalandım ve o sabah yani bundan iki gün önce ıslak mendille tampon yaptım bu yöntemi arkadasımdan duymuştum neyse ogünişyerinde molada hemen onu cıkarıp ped koydum ama cıkarırken acele ettim bakmadım tam bu arada bu yöntemde üç tane ıslak mendili birleştirip tampon yapiyosun neyse sonraki gün adet kanı içerde birikiyomuş gibi geldi bana Neyse cok detay vermiyin doktora gittim içerde bisi kalmış olabilir diye doktor baktı temiz dedi bisi yok dedi kızlar baska doktora gitmeme gerek var mı? İnternette ölümle sonuçlanabilir filan yazıyor toksik şok filan diyor doktor hemen nasıl anladık ya çok derinlere kaçmış olabilir mi sizce lütfen belki aranızda bilgili kisiler vardır içim hiç rahat değil acil yardım
İşte onu hatırlamıyorum ikimi çıktı üç mü diye cok ah salak kafam ya3 islak mendil sokmuşsunuz cikarirken de 3 tane ciktiysa bisey yoktur.
Bir kadinin evinde nasil ped tampon bitebilir o da ilginç.
İşte onu hatırlamıyorum ikimi çıktı üç mü diye cok ah salak kafam ya
Islak mendili yıkayıp koyuyorsun bu yöntemde bende arkadasımdan duymustun ilk kez denedim denemez olaydım sakın denemeyin kızlarDoktor yok dediyse bencede korkmanıza gerek yok ama ıslak mendili oraya nasıl sokabiliyorsunuz anlamıyorum.
Çok hassas bir bölge en ufak bir şeyden mikrop kapıyoruz o yüzden. Birde adet dönemi kadınlar mikroplara daha açık oluyor. Islak mendillerde birçok zararlı şey var bir de kalkıp oraya sokuşturmuşsunuz.
Vallahi yıkayıp yaptm ama haklısınız cok dikkatliyimdir bu konulrda normaldeıslak mendilde kimyasal vardır ya nasıl yapıyosunuz bunu?
doktor demişse yoktur da, durduk yere floranı bozmaya gerek yok diye duşunuyorum,sonra mantar enfeksiyon uğraş dur.
Vallahi yıkayıp yaptm ama haklısınız cok dikkatliyimdir bu konulrda normalde
Evet canım suratı bira şaşkındı bende çok utandım cahil bi insanda değilim ama yaptım bi cahillikDoktor bu duruma ne yorum yaptı onu merak ettim en çok, şok geçirmiş olabilir.
Kafamı başka şeylere vermiştim normalde her zaman olur evde bitmiş fark etmemisim canımBir dahakine 3 4 paket orkid al birini çantana koy her zamn kullandığın(adetin disardayken baslarsa diye) digerleri evde kalsin adet olunca kullanırsınız.. her ay basina gelen birsey icin nasil evde yok a gelir olay enteresan
Fazladan al şimdiden dursun. Çantana da atarsın bir paket yada üç beş tane, adetin dışarda evden uzaktayken başlarsa diye dışarda değişirsin.. birde bu islak mendil için ellere bile kullanmayın diyorlar..ne kadar yıkasan da kimyasal kalır illa.. normal selpak ile yapsaydın keskeKafamı başka şeylere vermiştim normalde her zaman olur evde bitmiş fark etmemisim canım
rahım agzın 2 3 mılım bı yer . ordan ıcerı tıkıstıramazsın. vajına gırısınde yolda da oyle havuz gıbı olup da bısı kaybolcak yer degıl. sonu var. sonu dedıgım noktada da rahım agzın baslıyo :)ve doktor genısletıp baktıgında hersey gorunur mınıcık bısı olsa amenna ama koca mendıl gozden kacmaz korkma ^^ ha bıde enfeksıyon mantar falan olursun ph ını bozup. oraya temızlık urunu bıle surulmezken sen ıslak mendıl sokmussun. yapma etme eylemeSelam kızlar benim bir derdim var belki yardımcı olabilecek birileri vardır.Kızlar olay şu ki adet dönemimdeyim sabah işe giderken bi anda hasta oldum evde ped veya tampon yoktu hazırlıksız yakalandım ve o sabah yani bundan iki gün önce ıslak mendille tampon yaptım bu yöntemi arkadasımdan duymuştum neyse ogünişyerinde molada hemen onu cıkarıp ped koydum ama cıkarırken acele ettim bakmadım tam bu arada bu yöntemde üç tane ıslak mendili birleştirip tampon yapiyosun neyse sonraki gün adet kanı içerde birikiyomuş gibi geldi bana Neyse cok detay vermiyin doktora gittim içerde bisi kalmış olabilir diye doktor baktı temiz dedi bisi yok dedi kızlar baska doktora gitmeme gerek var mı? İnternette ölümle sonuçlanabilir filan yazıyor toksik şok filan diyor doktor hemen nasıl anladık ya çok derinlere kaçmış olabilir mi sizce lütfen belki aranızda bilgili kisiler vardır içim hiç rahat değil acil yardım