- 19 Ekim 2016
- 2.913
- 4.393
-
- Konu Sahibi Nisan.umut
Dalga geçilcek bi durum göremiyorum benOhooo rahimden direkt bağlantı yoluyla beyninize çıkıp pıhtı yapma ihtimali bile var. Bence bir mr çektirin iyice emin olmak için
Biçare şu doktorlar kimbilir neler görüp duyuyorlarDoktor bu duruma ne yorum yaptı onu merak ettim en çok, şok geçirmiş olabilir.
Ben şok
Kahkaha attım. Bence herkes şokDoktor sokkkkkkkk
Ben gördüm şahsenDalga geçilcek bi durum göremiyorum ben
Vallahi yıkayıp yaptm ama haklısınız cok dikkatliyimdir bu konulrda normalde
TesekkurlerIslak mendilin o bolge ile temasi uygun degil keske yapmasaydınız.
Pedi/tamponu fazla fazla alip evde bulundurmuyor musunuz? Ben gordukce alirim hic bitmez evde.
Bu arada bir sey olsa doktor gorurdu endiselenmeyin.
Ben tam o islemi nasil yaptiginiz anlayamadim. 3 adet islak mendili ped gibi ic camasirinizin uzerine sermediniz mi? Tampon gibi sokmussaniz tabiki kan orada birikecektir. Ya tuhaf tuhaf seyler nerden bulunuyor anlamis degilim. Islak mendil alkali zaten oraya sokmamalisiniz. Sadece icinizi rahat tutun bisey kalmis olsa doktor görürdü.Selam kızlar benim bir derdim var belki yardımcı olabilecek birileri vardır.Kızlar olay şu ki adet dönemimdeyim sabah işe giderken bi anda hasta oldum evde ped veya tampon yoktu hazırlıksız yakalandım ve o sabah yani bundan iki gün önce ıslak mendille tampon yaptım bu yöntemi arkadasımdan duymuştum neyse ogünişyerinde molada hemen onu cıkarıp ped koydum ama cıkarırken acele ettim bakmadım tam bu arada bu yöntemde üç tane ıslak mendili birleştirip tampon yapiyosun neyse sonraki gün adet kanı içerde birikiyomuş gibi geldi bana Neyse cok detay vermiyin doktora gittim içerde bisi kalmış olabilir diye doktor baktı temiz dedi bisi yok dedi kızlar baska doktora gitmeme gerek var mı? İnternette ölümle sonuçlanabilir filan yazıyor toksik şok filan diyor doktor hemen nasıl anladık ya çok derinlere kaçmış olabilir mi sizce lütfen belki aranızda bilgili kisiler vardır içim hiç rahat değil acil yardım
içerde bir şey kalsaydı doktorun görmemesi imkansız. Boşa panik yapmayın. O toksik şok senromu dediğiniz de tamponun uzun süre değişmemesinden kaynaklanıyor ama sizinkine doktor bakmış ve bir şey yok demiş.Selam kızlar benim bir derdim var belki yardımcı olabilecek birileri vardır.Kızlar olay şu ki adet dönemimdeyim sabah işe giderken bi anda hasta oldum evde ped veya tampon yoktu hazırlıksız yakalandım ve o sabah yani bundan iki gün önce ıslak mendille tampon yaptım bu yöntemi arkadasımdan duymuştum neyse ogünişyerinde molada hemen onu cıkarıp ped koydum ama cıkarırken acele ettim bakmadım tam bu arada bu yöntemde üç tane ıslak mendili birleştirip tampon yapiyosun neyse sonraki gün adet kanı içerde birikiyomuş gibi geldi bana Neyse cok detay vermiyin doktora gittim içerde bisi kalmış olabilir diye doktor baktı temiz dedi bisi yok dedi kızlar baska doktora gitmeme gerek var mı? İnternette ölümle sonuçlanabilir filan yazıyor toksik şok filan diyor doktor hemen nasıl anladık ya çok derinlere kaçmış olabilir mi sizce lütfen belki aranızda bilgili kisiler vardır içim hiç rahat değil acil yardım