Kuzular merhaba 2 aydır ovulasyon takibi ile gebelik deniyorum ancak bir sonuç alamadım eşime kontrole gitmek istediğimi söyledim daha erken en azından bu ay da deneyelim öyle gideriz dedi gitmek isteme sebebim Bana bir hastalık teşhisi konuldu gebe kalmamı engelleyen ama sonrasında geçen sene Farklı 2 doktora gittiğimde muayenemde gayet sağlıklı olduğumu söylemişti ve bu durum kafamı karıştırıyor sizce ne yapmalıyım?
Kuzular merhaba 2 aydır ovulasyon takibi ile gebelik deniyorum ancak bir sonuç alamadım eşime kontrole gitmek istediğimi söyledim daha erken en azından bu ay da deneyelim öyle gideriz dedi gitmek isteme sebebim Bana bir hastalık teşhisi konuldu gebe kalmamı engelleyen ama sonrasında geçen sene Farklı 2 doktora gittiğimde muayenemde gayet sağlıklı olduğumu söylemişti ve bu durum kafamı karıştırıyor sizce ne yapmalıyım?
Bence bir ay daha bekleyin sonra gidin.. Aslında bir yıla kadar olmazsa o zmaan anormal görünüyor.. 2 3 ay bence de erken ama hastalığınızın geçtiğinden son bir kez daha emin olun en azından. Gitmişken siz ve eşiniz de hormon testi yaptırabilirsiniz.
Evet çok erken şuan bunlar için ama belki çok basit çözümü olan bir hormon sıkıntınız vardır ilaç kullanıp geçeçek birşeydir falan bunu belirlemek için 6 7 ay beklemenize de gerek kalmaz en azından ne olup olmadığını bilerek devam edersiniz..
Ama tekrar söyleyeyim hiçbir sorun yokken de 5 6 ay olmayadabilir bu sizin o aylardaki yumurta kalitenizden tutun da yumurtlama gününe denk gelmemesi gibi birçok şeyden kaynaklanabilir.. Umarım en kısa zamanda güzel haberi alırsınız