Kızlar moralim yine çok bozuldu ya, ne olacak böyle, İyice ümitsizliğe kapıldımsenağlama Eşimin sonuçları çıkmış, spermler normalde 20 milyon olması lazımken eşimin 12 milyonmuş, çok az da hareketliliği düşükmüş. :çok üzgünüm: İlaç ve iğne vermiş bunları kullan tekrar muayene edeceğiz demiş dr, o sırada eşin için rahim filmi çekeceğiz ve yarayı yakacağız demiş, merak etmeyin moralinizi de bozmayın demiş, sen ilaçlarını bi kullan bakalım , işimizi şansa bırakmayalım tedavilerinizden sonra da aşılama yapacagım demiş 2 kere , büyük bi ihtimal tutar ama olmazsa tüp bebeğe geçeceğiz demiş.senağlama eşime belli etmedim ama çok üzüldüm ben
sagol canım .evet spermiografi düşük hareket sayısı falan çok düşüktü morfoloji%0 çıktısonra doktora muayne oldu doktoru 3,derece varıkosel dedı.filim faalan istedi eşimden eşimde amelıytaı ekım gibi düşündüğü için bişey yapmadık canım bende amelıyatı beklıyorum
smalangel cnm sağlık ocağında kan vermek için sabah kaçta gitttin ve ne diyorsun onun için.
ben bugün gitmek istiyordum ama geç kalktım çok yorulmuşum. heralde erken gitmek gerekiyordur diye pazartesiye bıraktım
Canım ben erken 8 buçukta gittim kimse yoktu, hemen kan verdim. Saat 4 de de çıkmıştı, internetten de bakabiliyorsun sonuçlarını ama dün bi türlü sayfa açılmadı bende sağlık ocagını aradım sordum , söylediler. Pazartesi gidersin tatlım
sıra filan almak gerekiyormu yani
doktor mu yazıyor betahcg istediğini. yoksa laboratuara sen direk gidip istediğini mi söylüyorsun
çok cahil kaldım galiba bilmiyorumkismile
Canım 6 ay öncede ben tahlil için gitmiştim sağlık ocagına, zaten aile hekimliği olduğu için dr unun odasını bulup giriyorsun , ve diyorsun beta hcg istiyorum adetim şu kadar gecikti falan bebek de düşünüyoruzda dedim ben. Oda direk yazdı , laboratuvara gidip kan verdim bu kadar çok basit canım, insanın başına gelince öğreniyor,
sağol canım. ama o kadar erken gidebileceğimi sanmıyorum. galiba eşim özelde yaptır gisin der. bilmiyorum
amam öğrenmem iyi oldu. oraya gidersemde ne yapacağımı bilirim en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?