Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

canım moralını hiç bozma hakkınızda hayırlısı olsun inş.iğneyle ilaçlar düzelir herşey sen yine benden sanslısın benım eşimde varıkosel cıktı doktoru amelıyat dedı ve amelıyattan 6,ay sonra düzelme olcak yanı böyle giderse belkıd e1sene sonra falan cocuk sahıbı olcam ama canımı sıkmamaya calısıyorum rabbm zamanını bilir diyorum hakkımda hayırlısı nasıp degılmıs dıyorum hem bende senı gibi konusuyordum bende pko var kendım için ugrasırken eşimdede sorun cıktı ve en son derece ilaçla falan tedavısı yok direk amelıyta dedı doktorumuzz.üzülmedimmi hemde cok üzüldüm ama yine teselli ettim kendimi doktorum bana bu sonucla aşılama yapabılrız dedı bunu duymakda güzeldi.eşimle karar verdık ve aşılama yaptırmaık çünkü tedavının ve bebiş isteminin 6-7ayındayız onun için biraz denıyelım dedık vee ben hala eşimin amelıyatını beklıyorum.bu ay sonun olcak innş.sıkma canını demekkı herşeyde vardır bi hayırr.bide bakmısızkı bebilşler kendılıgınden gelmiş :)

canım mutlaka eşin ameliyat olsun benim eşim ameliyat oldu zaten ameliyattan sonra 3 ay ancak düzelme oluyor ben ameliyattan sonra 4. ay hamile kaldım yumurta takibi ile kürlerin faydası oluyordur ama varikosel ileride rahatsızlık verebilir bir an önce olun çok kısa bir işlem 20 dk falan sürdü akşamada taburcu oluyorsunuz biran önce kıurtulmanızda fayda var Allah yardımcınız olsun.........[/QUOTE]

evet canım doktorda amelıyta sart dedı zaten biizm 3,dereceymiş bide bize 6,aydan sonra düzlme olur dedı baklaım hayırlısı ne ise o olsun.3,ay sonra mı süper yaaazemuszemus
çok iyi inş.bende kalacam.ben eşime çok kür uyguladım ama bi türlü ne içti nede yenı ama arkadasımın dedıgı gibi kahvenın içine dökcem çaktırmadan kaydirigubbakcemile3inş.işe yarar yarımın için sagol canım bende yumurta takıbı yaptırcam çünkü pko var bende

ecrincim ben soğan suyunu kullanmadan önce ibrahim saraçoğluna mail atmıştım kaçıncı gün başlıcam diye. cevapta en iyi sonucu adet bitince 1 hafta sonra başlandığında alacağım yazıyordu. bu da benim 12. günüme falan denk geliyordu. hatta dedim ki ben taaa 12. günde ne faydası olcak artık dedim ama gene de yaptım. ve ilk kez 14. günde belirgin bir şekilde yumurtladım o gün bugündür de 14 15. günde olur yumurtlamam net bir şekilde

Merhaba canlarım yazdıklarınıza tek tek cvp vermedeb önce bugünü anlatayım istedim.. Çok keyifli bir sohbet geçirdik dr umuzla , tek tek anlattı . Şuan için rahim yarası engel onu yok ederek bu engeli ortadan kaldıracagız , sonrasında tüplerine bakacagız açık mı değilmi , sonrasında yumurtalıklarına ,gerçi rahim normal gibi görünüyordu ama aşama aşama gideceğiz dedi. Bu sırada eşinin spermlerini arttıracagız dedi. Belkide kendiliğinden olacak bi kaç ay sanırım kendimiz deneyeceğiz, olmazsa aşılama yapacak 2 kez aşılama yapacağım size dedi. Benim çoğu hastalarım rahim filmi çektirdikten hemen sonra gebe kaldı dedi, Rahim ağzı yarası içinde herşeyi sordum dondurma yöntemi de varmış hangisi daha iyi dedim anlatmaya başladı çizerek hatta. Bak dondurma yönteminde kuni gibi bir cihaz var onu yerleştiriyoruz ve ordaki yarayı donduruyor , ama ya uni şeklinde cihazdan büyükse yaran kenarları ne olacak, kenarlarında yara hala kalacak, huniyi çıkartık bide kalan yeri yapayım diyeceksin o zamanda kenarları yapayım derken 2. kez dondurma işlemi olacak yerlerde olacak dedi. Ben o yüzden yakma yaparım yakmada kalemi düşün , yara ne kadarsa onu çizip sadece yara olan yeri yakarım ne 1 mm dışarı nede 1 mm içine kaydırırım dedi. Dondurma işlemini herkes yapar çok basit bu cihazı tut buraya ve 3 dk sonra çıkar derim. ama yaklada el becerisi önemlidir. Evet yakma daha riskli ama işini bilen için hiçbişey olmaz. Bu zamana kadar hiç bi hastam da sorun yaşamadım ilk aylarda da hamile kaldılar... Yaraolduğu için ordaki bütün savunma mekanizması orda , yara içinde savaş halindeler dedi, o yüzden spermin geçişini istemezler dedi. Çok güzel açıklamadı aşılama yönetimini de çizerek falan açıkladı, Eşinde 12 milyon sperm var , asker olarak düşün içinden en iyilerini alıp , eğitime tabi tutup bunları komando yapacağım, sonra senin yumurtalarınla daha kolay buluşsunlar diye bunu en yakın yere yerleştireceğim dedi. Ama gelgitler olacak dedi, çünkü önce senin yumurtanın sağlıklı olup çatlatık sonra eşinin spermini alacağız, 24 saat içinde yerleştireceğiz dedi.Adet söktürücü verdi.
Karaciğer de yağlanma olabilirmiş demiştim tekrar tahlil verdim, dr akşamları tempolu şekilde yürüyüş, diyet verdi ve kesinlikle yağlı şeyler yemiyorsun ve zayıflıyorsun dedi, 53 kiloyum ama zayıfla birazcık daha dedi.

İşte böyle canlarım koşturmaca başlıyor benim için. Smear bugün çıkıyor. Çok uzun oldu ama bilmiyorumkismile

Halevcim canım sağol. Evet bugünden itibaren stressiz olacagız inşallah. Bende artık üzülmeyi umutsuz olmayı bırakacağım inşallah, olumlu şeyler düşünelimki olumlu şeler olsun ama dimi. İnşallah eşinin sonuçları çok güzel çıkar canım, sen rahim filmi çektirdin mi tatlım ?

Gıymatlım gel artık ya birsürü gelişme oldu, yoksun :çok üzgünüm: Chabliss canım sen nasılsın, adilemir çok gelmiyorsun sanırım canım sen nasılsın, bebiş nasıl ?

Ecrin canım inşallah eşinin ameliyatı başarılı geçer, bizimde en az 3 ayımız tedavi ile geçecek , bakalım tedavi olalımda sorun değil tatlım , 6 ay daha beklenir ,

Ha kızlar dr birde hem bana hem eşime cinsel yolla bulaşabilecek mikropları vs. yok etmek için ilaç verdi. Bunu bebek düşünen herkese veriyorum dedi, kendinize zararı olmayan ama eşinize zararlı olabilen bakterilere karşı dedi. Birsürü sohbet ettik ya içim rahatladı kızlar, iyiki tanımışım dr umu dedim. Birde bu yakma olayında aletleri vs. gösterdi dondurma cihazı 800 tl lik, yakma cihazı ise 4 bin liralık, ucuza kaçmak için dondurma cihazı alınır genelde , başka dr o yüzden elinde dondurma olduğu için yakmaya kötü, dondurmaya iyi der dedi.

geldim arkadaşlar. bugün misafirim yok. yemekte yapmıcam. kalan yemeklerim var..
şimdi oturup gelişmeleri büyük bi heyecanla okudum.. 2 günde bir sürü şey değişmiş

smalangel cnm sonucun negatif çıktığıunı okuyunca kjendimi çok suçladım. seni ben heveslendirdim galiba , hani adet gelmeyince insan iyice hayallere kapılıyor. hep kan ver dedik sana. şimdi dahada üzmüş olduk canm yaa (
eşinin sperm testinin sonuçları düşük olsada altında çok hikmetler vardır canım.
birincisi yeni evlisiniz. siz 2-3 sene çocuk istemeyip korunsaydınız, sonrada bu sorunları anlayna kadar 1 sene geçerdi. oldu 4 sene.. ondan sonra tedavi şu bu derken bir sürü zaman geçecekti cnm.
ama şimdi yolun başındasınız ve çok bilinçli bir şekilde ilerliyorsunuz..
ikincisi, 12 milyon çokta vahim sayılmaz.. zaten iğne ilaç vs hemen bu oranı yükseltecektir Allahın izniyle.. ve yapacağın kürlerinde süper etkisi olacak. hiç tadını beğenmiyorum filan demesin eşin.
zaten keçiboynuzunu kaynattığın zaman su gibi içecek onu . bi zorluğu yokkii
üçüncüsü, sadece sende sorun olmaması bi yandan daha iyi canımcım. çünkü her zaman kadınlar suçlanır böyle konularda.. ve şu an eşin kendinde de sorumluluk hissetti. ve ayrıca bebeğiniz bi kaç ay gecikse bile onun kıymetini eşin nasıl bilecek bi düşünsene.. çünkü hazırdan gelmemiş olacak.. ve eminim ki hamilelik süresincede ,bebeğiniz doğduktan sonrada sana her konuda çok yardımcı olur..
bak gülüm biz kızım doğmadan önce 2 yıl kadar kendimiz korunduk. sonra istedik 3 ay sonra hamile kaldım Allahın izniyle. ama gel gör ki ne hamileliğimde nede doğumdan sonra eşimin ciddi bi yardımı olmadı bana.. çünkü bebek hazırdan geliverdi. hiç doktor yüzü görmedik.. nasılsa herkesin oluyor, bizimde oldu zihniyeti vardı belkide.. bi alışkanlık yani..
ama şu an biliyorsun ki epey süredir istiyoruz kısmet olmuyor. büyük alışveriş mağazalarına gittiğimizde filan bana hep bebek eşyalarını gösteriyor.içinde bi heves var artık çok bariz görüyorum. ama gel gör ki yine aktif bi şekilde çok konuşmuyor bu konuda.. ben istiyorum ki hastalancağım tarihi oda benle takip etsin, ne olacak diye beklesin.. hastalanıyorum diyorum ki, ben hastalandım, hemen hayırlısı olsun diyor. evet tabikide hayırlısı olsun be adam. ama benim üzüntümü benle paylaş işte. yok.
spermiyogram yaptırdığımız zaman düşük çıkar gibi geliyordu bana. çünkü benim yumurtlamam filan normal ya.. eimin spermleri düşüktürde hamile kalamıyorumdur sanmıştım. ama normal çıktı..
belki biraz düşük çıksaydı oda bu sorumluluğu sırtlanacaktı. ama şu n nasılsa bişi yok diye iyice rahat beyefendi..
diyeceğim o ki, Mevla hiç bir şeyi sebepsiz vermez.. bundada kimbilir ne hayırlar vardır canım yaa. sen hiçç dert etme, sonuçta kendinize bi yol çizmişsiniz. doktorda size öncülük ediyor.
yalnız sana şunu hatırlatmak istiyorum canım.. bizim yaptığımız bu tür planlar malesef beklentimizi arttırıyor. yani şimdi dr diyor ya şunu yapcaz bunu yapcaz diye.. işte hemen arkasından hamileliğin geleceği gibi bi hissiyata kapılıyoruz. biz plan yapınca olcak sanıyoruz.. bu aşamalar boyunca sürekli Allahın planının devrede olup onun işleyeceğini hiç unutma güzelim.
çünkü bende geçen yıla kadar korunmayı bırakınca hemen hamile kalıcam diye hesap kitaplarla meşguldüm.. yapılacak işlerim bitmişti, artık yeni bi bebek sahibi olabilirdik !!!!
zaman getikçe anladım ki, hee senin planın programınla olmuyor bu işler..
hatta ilk yumurta takibine başladığımda o ay kesin kalıcam sandım. çünkü yumurtayı orta gördük. çatladığını kontrol ettik, ilişki oldu bilmem ne.. hani olmaması için bi sebep kalmadı diye düşünüyor insan. tabi yine adet oldum. sonra kendi kendime kızdım dedim ki, sen her şeyi yaptım sanıyorsun ve sonuç bekliyorsun. bakalım ilahi planda var mı bunlar.. olsa zaten gerçekleşecek .. demek ki o zaman daha gelmedi.. ve beklemek zorundasın.. kendi karnımızın içinde olan biten hiçbirşeye müdahale edemediğimiz gibi beklemeyide bilmek lazım dedim gülüm..

şimdi senin geçireceğin bu aşamalar çok uzun bi süreç gibi geliyordur sana. ama emin ol ki hepsi bi çırpıda bitip gidecek.. aynı gelin olduğun günün bir anda 1 yıl geride kalması gibi....

halev canım senin eşinin sonuçları ne zaman çıkacak?. bugün adetinin kaçıncı günündesin. ilaca başlamışsındır.

ecrin arkadaşım seninde bu aşamalarda Allah hep yardımcın olsun. aşılmayacak yollar değil bunlar güzelim. nasılsa tarihiniz belli olmuş, ameliyattan sonrada hızlı bi iyileşme dönemine girceksiniz. ve bence eşin şu an kürlere filan sıcak bakmasada, ameliyattan sonra onları içecektir. çünli işin ciddiyetinin daha fazla farkında olacakk
bide kaynatıp içilen keçiboynuzu kürünü sen ameliyattan eve gelince hemen vermeye başla.. hiç üzerinden gün geçmesin. o psikolojiyle içmeye başlayınca gerisi gelir Allahın izniyle arkadaşım.. hem o kür kan yapımınıda arttırıyor. güç kuvvet olur daha çabuk atlatır ameliyat etkilerini..

bu aşamada sende chablisin dediği kürü uygulamış olursun. ikiniz birden iyileşmekte yarışırsınız canım inşallah..

chablis başladın mı yumurtlamaya bacım. hadi bakalım bu ay senden yüksek performans bekliyoruz ona göreee :lepi:

adilemir ve Yabadabadu.
sizin hamile olmanız bizi diri tutuyor kızlar. Sizlere veren Allah, bizlerede birgün verecek diye kocaman ümitler içindeyiz

smalangel cnm sağlık ocağında kan vermek için sabah kaçta gitttin ve ne diyorsun onun için.
ben bugün gitmek istiyordum ama geç kalktım çok yorulmuşum. heralde erken gitmek gerekiyordur diye pazartesiye bıraktım

Gıymatlım tatlım sakın ben ümitlendirdim diye düşünme , o zaman bende üzülürüm bak, benim için en ince ayrıntısını atlamadığın için ayrıca teşekkür ederim, Allahın hikmeti bilemeyizki belkide çok az bi ihtimal olsa bile hamile kalabilirdim ve test yaptırmadan da ilaç alsam daha kötü olacaktı. Hiç öyle düşünme tatlım olurmu, benim için yorumlarınız değerli sonuçta tecrübeli değilim... Sizlerden edindiğim bilgiler de çok fazla...
İlk bebeğin kaç yaşındayken olmuştu senin canım ? Eşimin spermleri inşallah ilaçlarla daha iyi olur , bugünden itibaren kürlere başlayacağım zaten ve bahane etmeyecek eşim baştan konuştum bende. Eşim elinden geldiği kadar bana destek oluyor birlikte gidiyoruz muayene , ben sormadan dr ile görüşüyor falan hasta olduğumda teselli ediyor ama tabi bir bayan olmadığı için sınırlı .... Hele dün o kadar çok ağladımki bütün olumsuzlukları yaşayınca sonra dedim belki de benim imtihanım bu , Allah tan hiç bi zaman ümit kesilmez dedim... Bugün daha iyiyim evet dr çok güzel konuştu ama dediğin gibi sorunlar bitince hemen hamile kalamayabilirimde tabiki.... Sadece tedavilerimizi olayımki şunlardan dolayı olmuyormuş diyim...

Ben sadece en yakın arkadaşıma bahsettim bu konuyu dr da zaten kimseye söyleme annen yada kız kardeşim varsa, kimse bilmek zorunda değil herkes senin hakkında yorum yaparlar,,, aaa bak gelinin çocuğu olmuyor derler eşinin durumunu bilmeden dedi. Bende herkese zaten daha düşünmüyoruz diyorum.
Hakkımızda hayırlısını versin Rabbim, tez zamanda hayırlı huzurlu evlatlar nasip etsin inşallah, Eşim şimdiden göbek adı Nazlı bunun diyor , bende hele bi gelsin döveceğim sen bizi üzdün diye diyorum :):):)

Canım ben erken 8 buçukta gittim kimse yoktu, hemen kan verdim. Saat 4 de de çıkmıştı, internetten de bakabiliyorsun sonuçlarını ama dün bi türlü sayfa açılmadı bende sağlık ocagını aradım sordum , söylediler. Pazartesi gidersin tatlım

sıra filan almak gerekiyormu yani
doktor mu yazıyor betahcg istediğini. yoksa laboratuara sen direk gidip istediğini mi söylüyorsun
çok cahil kaldım galiba bilmiyorumkismile

sıra filan almak gerekiyormu yani
doktor mu yazıyor betahcg istediğini. yoksa laboratuara sen direk gidip istediğini mi söylüyorsun
çok cahil kaldım galiba bilmiyorumkismile

Canım 6 ay öncede ben tahlil için gitmiştim sağlık ocagına, zaten aile hekimliği olduğu için dr unun odasını bulup giriyorsun , ve diyorsun beta hcg istiyorum adetim şu kadar gecikti falan bebek de düşünüyoruzda dedim ben. Oda direk yazdı , laboratuvara gidip kan verdim bu kadar çok basit canım, insanın başına gelince öğreniyor,

sağol canım. ama o kadar erken gidebileceğimi sanmıyorum. galiba eşim özelde yaptır gisin der. bilmiyorum
amam öğrenmem iyi oldu. oraya gidersemde ne yapacağımı bilirim en azından

Kızlar ben geldim okudum ne çok yazmışsınız bir bıraktım dolmuş sayfalar.
Öncelikle smallcum doktorundan yana mutlu olmana kafanda soru işareti kalmamasına sevindim tatlım. Her şeyin adı konduğuna göre artık sadece çözümü, tedavisi kalıyor geriye. Sonra işallah gelsin bebişiniz. Moraller hep yüksek olsun lütfen biz hep birbirimize destek olacağız ki burada sorunlarımız küçülsün birer birer
Gıymatlım inan benim eşimi anlattın bazen adam deliriyor çocuk diye bazen de aynı adet oldum diyorum hayırlısı olsun diyor allahım çıldırcak gibi oluyorum .destek olmaz falan sıfır o zamanlarda. Bakalım doktor işine girdik ya komple artık belki biraz değişir diye umuyorum bu tutumu

sağol canım. ama o kadar erken gidebileceğimi sanmıyorum. galiba eşim özelde yaptır gisin der. bilmiyorum
amam öğrenmem iyi oldu. oraya gidersemde ne yapacağımı bilirim en azından

Caım sağlık ocagı evimize çok yakındı ben o yüzden gittim aynı işlemi yapacaklardı ücret ödemeden yaptırdım benim işime geldi yani kimseciklerde yoktu toplam 5 dk da çıktım ve işime geldim , hiç vakit kaybetmedim yani. Sağlıkocağı uzakmı evine , sen geç gidersin tatlım sorun olmaz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…