• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

kızlar günaydınn sabahın il haberi benden. koca bi tek çizgi .....
sabah dedim ilk kendi kendime kızlara bunu haber vercem ve gün boyu da girmicem moralim bozuldu
sonra bir anda dank etti kafama neden dedim yaa neden bu kadar yıpratıyorum kendimi olmuyosa olmuyo yıpratınca hiç olmuyo. ve artık kesin olarak bir karar aldım hayatımı yaşıcam çocuğum olduktan sonra yapamıcağım ne varsa yapıcam. çünkü kafamı buna yordukça hayattan tat almamaya başladığımı farkettim ciddi ciddi. cinsellik bile görev oldu ve ben bundan hiç memnun değilim. hayatımız çok rutine bağlandı son aylarda eşimle. bunu da farkettim. artık hayatımıza eğlence renk katmak için uğraşıcam çaba harcıcam
gene doktora düzenli gidicem elimden geleni yapıcam ama gerisi Allaha kalmış. artık yoruldum bir senedir parçalayamıcam kendimi. olursa olur olmazsa takdiri ilahi ne diyim.ömrümüz geçiyor resmen gün saya saya. hayatı kaçırıyoruz gibi gelmeye başladı rutine bağladık tam anlamıyla akannehir
chabliss canım her zaman ne diyoruz en hayırlı vakitte, en hayırlı sağlıklı bebciklerimiz olsun. o yüzden demek ki bu ay hayırlı bir zaman değildi cnm. tabi insan şok oluyor, tekrar tekrar yapası geliyor testi. ama bi müddet sonra herşey eskiye dönüyor cnm.
biliyorsun benim bu ay 8 günüm geçti. her gün evet yine olmadım diye sevinçle doluyordum. hele ki kan tahlillerinin sonucu insanı nasıl kötüğ etkiliyor . ama bak şimdi tekrar mutlulukla yeni bir ay için hayallere başladık. Mevla her şeyin bi kolayını veriyor.. eğer hep üzüntüyle kalsaydık yaşayamazdık.. vardır bundada i hayır deyip Allahın ol demesini bekliyoruz canımcım :lepi:

kızlar merhaba nasılsınız bugün ?
ben dün akşam doktora gittim, muayene oldum iki tarafta da 3er yumurta büyümüş 10 mm olmuş bunlar 20 ye kadar çıkıcak dedi doktor , başka kücük yumurtalarda vardı bunlar da büyüyecek dedi. yarın tekrar kontrole çağırdı. 3 tane daha iğne verdi :( çok sevinmiştim bitti diye. göbeğim delik deşik olucak,sızlıyo valla iğne yerleri.
pazartesi çatlama iğnesi yapabiliriz belki dedi. ondan sonra bidahaki adetime kadar iğne yok:) inşallah adette olmam, 9 ay adette yok ay ne güzel olur vallahi yazarken bile nasıl neşelendim:))

ne dicem, ben ilk muayenemde sıkılıyorum diye doktora karından muayene olmak istiyorum demiştim.herşey normal bir sorun yok demişti. sonra iye oldum mecbur alttan muayene oldum, o zaman akıntım varmış fitil vermişti.karından bakınca anlamıyorlar akıntı vs. sorunu varsa eğer. bilginiz olsun.

mericc merhaba arkadaşım.. hamdolsun ben düne göre daha iyiyim.. gribim hafiflemeye başladı şükürler olsun Allahıma.
maşaAllah yumurtaların ne güzel çoğalmışlar cnm.. şimdi sen adetin kaçıncı günündesin ?
hadi bu ay senden yüksek performans bekliyoruz.. o kadar yumurtadan birine inşaallah mevlam bir melek kondurur...
iğne olayı çok canını yakmış ama bak ne güzel sonuçlar alıyorsun gülüm. az daha sabret.. ondan sonra rahatsın inşallah yerimseniben

Kızlar ben geldim ama moralim çok kötü ya, hiç aklıma gelmeyecek şeyler başıma gelmişde haberim yokmuş. Dr çok ilgilendi eşimde tanıyor olunca daha bi öncelik verdi bize. Kan falan verdim , bi önceki gittiğim dr a çok kızdı smear yapmadan rahim filmi çekmeden spermiogram a bakmadan nasıl olurda yumurtamıyorsun dayip klomen verir dedi. Hatta sen tavukmusun ki o kadar yumurtayı ne yapacakmış diye de şaka yaptı hatta kızlar aşırı gerildim çünkü. Pap smear için parça aldı alttan bi de ne görsün rahim ağzında aşırı yara var :1shok::1shok: Bu şekilde zaten hamile kalamazsınki dedi ayy nasıl korktum yüreğime indi nerdeyse ağlayacaktım, sordum ne olacak şimdi diye bu yarayı yakacağız dedi :1ninca: nasıl yani bebeğim olmayacakmı deyivermişim, yok merak etme buda bir kısırlık nedenidir ama ben el attım hiç merak etme senin gibi hastalarım gebe kaldı dedi. ... Sonra başka bir bölümde ultrasonla alttan baktı rahim güzel dedi hatta yumurtalar bile varmış, Rahim filmi ve yakma olayına da gün verecek sanırım adetin 3 . günü , bitince , 19. gün ve 24 . gün yine tahliller var, smear için ve yara içinde aldığı parçaların sonucu pazartesi ve cuma günü çıkacak, o zaman tekrar gideceğiz artık... Kızlar nasıl oldun ama anlatamam ya bi anda dünya başıma yıkıldı sanki... O psikolojiyle ne yaptığımı hatırlamıyorum , smear sonucumu o kadar merak ediyorum ki , yara olunca birde çok korktum rahim kanseri riski falan varmı diye. :1shok: Masaya oturmadan öncede yardımcısı gebelik varmı dedi bende bilmiyorum 3 gün geçti ama alttan muayene sorun olurmu dedim birde, meğer neler çıktı

ayy canım benimm
demek öyle he.. bizde ne hayallere kapılmuışız farketmeden.. ama kan tahlilinin sonucunda ne çıktı onu çok merak ettim canım yaa.. bi tek onu yazmamışsın.
adetin neden gecikmiş acaba. o yaradan mı..
ya aklını karıştırmak istemem ama benim bi arkadaşımda da yara vardı. çok yerlere gitti, kimi yakılcak kadar değil dedi. kimi yok dedi.
en son bi uzmana gitti oda demiş ki yarayı yakmak çözüm değil. dipten gelen bi cerahatin üzerini kapatmak ne kadar doğru olabilir. o gün gelir yine gün yüzüne artarak çıkabilir. o yüzden yakalım diyen doktorlara itimat etmeyin kesinlikle demiş :1ninca: bunu bazı dktorlar para için bazılarıda tecrübe kazanmak için boşuna yapmak isterler demiş canım ya..
arkadaşımda yaktırmadı şu an ilaçla tedavi oluyor. biliyorum çok zor kararlar bunlar. ama malesef böyle konularda her doktorun bakış açısı farklı oluyor...
şimdi senin durumunda bana çok karışık geldi..... önce bi kan testinin sonucunu görmesi gerekmezmiydi. ya hamileysen ?
çünki eğer hamilkeysen çok yeni olduğu için kese zaten görünmüyor olacak. ay nje biliyim çok kafam karıştı canım benim ya.. daha önce benim görüştüğüm bi ebe hemşire de yara yakılmasına karşıydı. üğstten yaksanız ne olacak, altta yara duruyor derdi... bunu tedavi etmek lazım canımcım
hem ayrıca bu kadar korkma , şimdi bu doktor tanıdık ya, bence biraz çok biliyormuş havalarına girmiş olabilir. yani şimdiye kadar bana niye gelmediniz diye size psikolojik baskı yapıyor olmasın. hani insan artık herşeyden şüphe ediyor. tabi öyle olmayabilirde ama ne bilim. şu smear testinin sonucuda hayırlısıyla çıksında hele bi.. onun sonucunuda başka bi dra daha göster cnm e mi.. biliyorum doktor doktor geziyoruz ama farklı görüşler çok önemli.. bi kişi herşeyi bilecek diye bi kaide yok değil mi...
canm moralini bozduysam kusura bakma ama inan senin bu çökmüş halini görünce çok üzüldüm. böyle yapma.. dur bakalım Mevlam elbet bundada bi hayır murad etmiştir.
dert gezer, derman peşinden gezermiş... moralini bozupta hormonlarını etkileme güzelim. biliyorsun moralimiz bozukken rahimde asit seviyesi yüksek akıntı salgılıyor be ph dengesinin bozulması yaralara sebep oluyor.. senin son zamanlardaki mutsuzlukların sebep olmuş olmasın buna gülüm bilmiyorumkismile

ayy canım benimm
demek öyle he.. bizde ne hayallere kapılmuışız farketmeden.. ama kan tahlilinin sonucunda ne çıktı onu çok merak ettim canım yaa.. bi tek onu yazmamışsın.
adetin neden gecikmiş acaba. o yaradan mı..
ya aklını karıştırmak istemem ama benim bi arkadaşımda da yara vardı. çok yerlere gitti, kimi yakılcak kadar değil dedi. kimi yok dedi.
en son bi uzmana gitti oda demiş ki yarayı yakmak çözüm değil. dipten gelen bi cerahatin üzerini kapatmak ne kadar doğru olabilir. o gün gelir yine gün yüzüne artarak çıkabilir. o yüzden yakalım diyen doktorlara itimat etmeyin kesinlikle demiş :1ninca: bunu bazı dktorlar para için bazılarıda tecrübe kazanmak için boşuna yapmak isterler demiş canım ya..
arkadaşımda yaktırmadı şu an ilaçla tedavi oluyor. biliyorum çok zor kararlar bunlar. ama malesef böyle konularda her doktorun bakış açısı farklı oluyor...
şimdi senin durumunda bana çok karışık geldi..... önce bi kan testinin sonucunu görmesi gerekmezmiydi. ya hamileysen ?
çünki eğer hamilkeysen çok yeni olduğu için kese zaten görünmüyor olacak. ay nje biliyim çok kafam karıştı canım benim ya.. daha önce benim görüştüğüm bi ebe hemşire de yara :3:yakılmasına karşıydı. üğstten yaksanız ne olacak, altta yara duruyor derdi... bunu tedavi etmek lazım canımcım
hem ayrıca bu kadar korkma , şimdi bu doktor tanıdık ya, bence biraz çok biliyormuş havalarına girmiş olabilir. yani şimdiye kadar bana niye gelmediniz diye size psikolojik baskı yapıyor olmasın. hani insan artık herşeyden şüphe ediyor. tabi öyle olmayabilirde ama ne bilim. şu smear testinin sonucuda hayırlısıyla çıksında hele bi.. onun sonucunuda başka bi dra daha göster cnm e mi.. biliyorum doktor doktor geziyoruz ama farklı görüşler çok önemli.. bi kişi herşeyi bilecek diye bi kaide yok değil mi...
canm moralini bozduysam kusura bakma ama inan senin bu çökmüş halini görünce çok üzüldüm. böyle yapma.. dur bakalım Mevlam elbet bundada bi hayır murad etmiştir.
dert gezer, derman peşinden gezermiş... moralini bozupta hormonlarını etkileme güzelim. biliyorsun moralimiz bozukken rahimde asit seviyesi yüksek akıntı salgılıyor be ph dengesinin bozulması yaralara sebep oluyor.. senin son zamanlardaki mutsuzlukların sebep olmuş olmasın buna gülüm bilmiyorumkismile

Aynen canım ya nelerle gitmiştim neler çıktı :(:( Mevlam büyük buda bi imtihan diyorum şuan hala kasıklarım ağrıyor ve peçeteye hafif kan geldi :(:( Canım kan sonucum bugün çıkacak bikaç saate eşim alacak. Dr ultrasonlada baktı rahim iyi dedi o zaman hamilelik olsa görünmezmiydi canım ya ne bilim gerçekten çok kafam karıştı .....Yok canım olurmu öyle şey yorumlarınız değerli benim içinde bazen insan tek başına altından kalkamıyor. Dr aslında tanıdık değil eşim de tıp fakültesinde çalışıyor benim 2 farklı dr a sormuş durumumu aslında biz ilk sorduğu kişiye gidecektik , bu dra ise 2 gün önce danışmış ,hemen klomen verilmez rahim drumuna bakılır , rahim filmi çekilir, spermiogam a bakılır önce tanı sonra tedavi yanidemiş, ve bu dr da çok başarılıymış eşim baya araştırmıştı yani tanıdıklık sadece bu ... Drun kendine has bi üslubu var tabi , çok tatlı dilli bi dr du. Ama şok üstüne şok yaşayınca ben çok korktum bişey soramadım bu yara neden olmuş, yakılırsa tekrarlarmı diye hiç bişey sormadım put gibiydim yani :1ninca: Eşimde konuştuk az öncede rahim girişinde %95 oranında yara var demiş , düşün artık yaa :(:( Böyle yara varken hamilelil olurmu sizce ? Buda bir kısırlık nedeni dedi gerçekten çok karışık canım durum ya.

Para için yapacağını sanmıyorum çünkü özel muayenesine gittik ve para almadı bizden. Bu tahliller içinde öyle 1 kuruş harcamadık . Tecrübe içinse bilmiyorum ama yar. doç muş bu dr. Evet sonuçlarım çıksında bir ona göre olmazsa diğer prof. dr a danışırız. Gerçekten çok kötü oldum bugünn....

Aynen canım ya nelerle gitmiştim neler çıktı :(:( Mevlam büyük buda bi imtihan diyorum şuan hala kasıklarım ağrıyor ve peçeteye hafif kan geldi :(:( Canım kan sonucum bugün çıkacak bikaç saate eşim alacak. Dr ultrasonlada baktı rahim iyi dedi o zaman hamilelik olsa görünmezmiydi canım ya ne bilim gerçekten çok kafam karıştı .....Yok canım olurmu öyle şey yorumlarınız değerli benim içinde bazen insan tek başına altından kalkamıyor. Dr aslında tanıdık değil eşim de tıp fakültesinde çalışıyor benim 2 farklı dr a sormuş durumumu aslında biz ilk sorduğu kişiye gidecektik , bu dra ise 2 gün önce danışmış ,hemen klomen verilmez rahim drumuna bakılır , rahim filmi çekilir, spermiogam a bakılır önce tanı sonra tedavi yanidemiş, ve bu dr da çok başarılıymış eşim baya araştırmıştı yani tanıdıklık sadece bu ... Drun kendine has bi üslubu var tabi , çok tatlı dilli bi dr du. Ama şok üstüne şok yaşayınca ben çok korktum bişey soramadım bu yara neden olmuş, yakılırsa tekrarlarmı diye hiç bişey sormadım put gibiydim yani :1ninca: Eşimde konuştuk az öncede rahim girişinde %95 oranında yara var demiş , düşün artık yaa :(:( Böyle yara varken hamilelil olurmu sizce ? Buda bir kısırlık nedeni dedi gerçekten çok karışık canım durum ya.

Para için yapacağını sanmıyorum çünkü özel muayenesine gittik ve para almadı bizden. Bu tahliller içinde öyle 1 kuruş harcamadık . Tecrübe içinse bilmiyorum ama yar. doç muş bu dr. Evet sonuçlarım çıksında bir ona göre olmazsa diğer prof. dr a danışırız. Gerçekten çok kötü oldum bugünn....

evet canım ne kadar edişeli olduğun yazına bile yansıyor.. bide aklıma şu takıldı . en son ne zaman alttan muayene olmuştun sen

Son düzenleme:
canım çok geçmiş olsun ama sıkma canını , neden biliyomusun çünkü gitmeseydin sorun olduğunu bilmeyecektin, şimdi en azından bir sorun varmış ondan olmamış biliyorsun ve tedavisini olacaksın.birkaç ay sonra olsun ama sende sağlıklı ol,bebeğinden sağlıklı gelsin. ben muayaneye gittiğimde ilk adını bilmiyorum plastik birşey kullanıyorlar onunla bakıyor doktorlar bana hemen smear testi de yapalım dedi ilk gittiğim gün, yara vs varmı diye ışık tutup öyle bakıyorlar.hatta akıntım varmış, onu ekrana yansıttı bak burada akıntın kendin de gör dedi. onun dışında yumurtalık vs.için ultrason aletini kullanıyorlar diye biliyorum.
yara olup yaktıran çok var, bilmiyorum acıtırmı ama , sıkma canını , dermansız derdimiz olmasın yeterki.
herşey daha güzel olucak.

Mericc im canım çok sağol evet iyiki gitmişim diyorum neler neler çıktı. Evet canım pap smear için senin dediğin gibi plastik bişey kullandı ve ışık tutarak baktı o akıntıdan 2 parça aldı , birisi smear için diğeri de ne için bilmiyorum artık. Bana da gösterdi ekrandan hatta eşimi çağırdı oda görsün yarayı diye. İkinci aşama için alttan muayene etti rahim iyi dedi o zaman. Şu yara olayını bi inceliyim bakalım hiç duymamıştım şimdi, acaba Gıymatlımın dediği gibi yenileme durumu olurmuki .

Çok zor bir gün benim için ya inşallah cnaım hepimiz için güzel günler gelsin artık , çok isityorum

cnm sende gördün mü yarayı dr gösterdiği zaman. nasıl görünüyor?

evet canım gösterdi ama pek anlamamki yani drun gösterdiyi yere baktım ama parçalı parçalı bişeyler gördüm sadece , son drum da yumurtaları göstermişti baak burda diye ama o zamanda bişey farkedememiştim ki ben, yani ben nerden anlıyım o yaramı yumurtamı , hatta dr işimi çağırtmıştı ama o da tam o anda çalışma saatlerinde olduğu için işiyle ilgileniyordu artık ona alttan mı gösterecekti yoksa ekrandan mı bilmiyorum. Işıklı ve plastik bir aletle baktı yara için :(:(

peki o zaman yara yokmuydu. varsa mutlaka görmüş olurdu doktor. değil mi. yoksa ona başka bişeyle mi bakılıyor

Canım onu bende sordum ama 1 ay önce gittim dr öyle bişey demedi dedim, oda bunun için bakmışmıydı normal bakmayla kimse bilemezki demişti. 2 farklı odada işlemler yapıldı 1. si bu yara içindi plastik bir şeyle ve ışıkla baktı, sonrasında 2. oda da alttan ultrasonla baktı o zaman rahim iyi dedi.

mericc merhaba arkadaşım.. hamdolsun ben düne göre daha iyiyim.. gribim hafiflemeye başladı şükürler olsun Allahıma.
maşaAllah yumurtaların ne güzel çoğalmışlar cnm.. şimdi sen adetin kaçıncı günündesin ?
hadi bu ay senden yüksek performans bekliyoruz.. o kadar yumurtadan birine inşaallah mevlam bir melek kondurur...
iğne olayı çok canını yakmış ama bak ne güzel sonuçlar alıyorsun gülüm. az daha sabret.. ondan sonra rahatsın inşallah yerimseniben
x

ben ayın 13 ünde olmuştum bugün 8.günüm oluyor. inşallah hepimizin gönlüne göre verir.

Kızlar ben geldim ama moralim çok kötü ya, hiç aklıma gelmeyecek şeyler başıma gelmişde haberim yokmuş. Dr çok ilgilendi eşimde tanıyor olunca daha bi öncelik verdi bize. Kan falan verdim , bi önceki gittiğim dr a çok kızdı smear yapmadan rahim filmi çekmeden spermiogram a bakmadan nasıl olurda yumurtamıyorsun dayip klomen verir dedi. Hatta sen tavukmusun ki o kadar yumurtayı ne yapacakmış diye de şaka yaptı hatta kızlar aşırı gerildim çünkü. Pap smear için parça aldı alttan bi de ne görsün rahim ağzında aşırı yara var :1shok::1shok: Bu şekilde zaten hamile kalamazsınki dedi ayy nasıl korktum yüreğime indi nerdeyse ağlayacaktım, sordum ne olacak şimdi diye bu yarayı yakacağız dedi :1ninca: nasıl yani bebeğim olmayacakmı deyivermişim, yok merak etme buda bir kısırlık nedenidir ama ben el attım hiç merak etme senin gibi hastalarım gebe kaldı dedi. ... Sonra başka bir bölümde ultrasonla alttan baktı rahim güzel dedi hatta yumurtalar bile varmış, Rahim filmi ve yakma olayına da gün verecek sanırım adetin 3 . günü , bitince , 19. gün ve 24 . gün yine tahliller var, smear için ve yara içinde aldığı parçaların sonucu pazartesi ve cuma günü çıkacak, o zaman tekrar gideceğiz artık... Kızlar nasıl oldun ama anlatamam ya bi anda dünya başıma yıkıldı sanki... O psikolojiyle ne yaptığımı hatırlamıyorum , smear sonucumu o kadar merak ediyorum ki , yara olunca birde çok korktum rahim kanseri riski falan varmı diye. :1shok: Masaya oturmadan öncede yardımcısı gebelik varmı dedi bende bilmiyorum 3 gün geçti ama alttan muayene sorun olurmu dedim birde, meğer neler çıktı

Kızlar okudum yazdıklarınızı da chabliss canım ya hayırlısı olsun kendimize eşimize bişey olmasında , ben bugün bunu fark ettim . Eninde sonunda bebişlerimiz olacak Allahım tez zamanda sağlıklı bi şekilde versin inşallah... Resmen şuan oturamıyorum ya hala karnımın içinde sanki arada kramp gibi ağrılar giriyor. Dr ben demeden kasıkların ve belin ağrıyordur , ilişki sırasındada öyle dedi. Ayy kızlar hele dünden beri nasıl kasıklarım ağrıyordu , ben sanmıştım ki gelecek bu ay , sırada beklerken neler kurdum neler, iyiki doğum kontrol hapı kullanmadım sanırım bebişim benimle falan :çok üzgünüm::a015: Ama değilmiş meğer bu yaradanmış, hatta smear için parça aldığında dr gösterdi de akıntıyı şok oldummm :1ninca: Kç gündür fazla akıntım oluyordu bugün de o kabın içinde görünce şok oldum yaa. Meric canım evet alttan bakınca akıntı vs. daha iyi belli oluyor, Çok zor biliyorum hele bugün nasıl acı çektim ama ne yapalım sağlığımız için bunlar.. Chabliss canım o kadar güzel düşünmüşsünki bu moralini hiç ama hiç bozma emi, en rahat olduğun anda gelecek canım hiç merak etme , gez toz eğlen dediğin gibi.

Gıymatlım merak etmişsin kuzum beni, sağol , bak başıma neler geldi, hala şoktayım ben:a015:

Kızlar siz siz olun lütfen bulunduğunuz ilde hangi dr iyiyse lütfen birde ona muayene olun, Ben dedimki drum bana hiç yaradan bahsetmedi, her dr bilmez ve bakmazki buna seninkide bakmamış ve sanırım farklı aletlerle bakılıyor. Ne kadar da kötü olmuş dedi ya kulaklarımla duydumm :1ninca: Özellikle pap smear olmadıysanız mutlaka olun canlarım , biz klomenden başladık ama neler çıktı meğer. Eğer drunuz bunlardan bahsetmediyse kendiniz sorun burda bi arkadaşa anlattım da benim arkadaşta da yara oluştu ve yaktılar dedi. Demekki olabilen bişey. :a015:guclubacismile Ne kadar sürer bu tedavi dedim 2 -3 ay dedi, 3 ay daha bebek gelmicek:çok üzgünüm:

canım benim ne kadar üzüldüm senin adına ama neyseki çaresi varmış Allah çaresiz dert vermesin canım umarım bundan sonra herşey daha güzel olur bu arda smear testi yapmaması ilginç yani ben 6 ayda bi gidiyordum ve dr hep yapardı ne olur ne omaz diye inşallah sonucunda da birşey çıkmaz canım bu spermıyogram testini ve rahim filmini de başta yapması gerekiyordu drun doğru söylemiş benim ki mesela hemen onları sordu yaptırdın mı diye neyse canım umarım gönlünün güzelliğine göre verir bebişini en kısa zamanda rabbim

Canım onu bende sordum ama 1 ay önce gittim dr öyle bişey demedi dedim, oda bunun için bakmışmıydı normal bakmayla kimse bilemezki demişti. 2 farklı odada işlemler yapıldı 1. si bu yara içindi plastik bir şeyle ve ışıkla baktı, sonrasında 2. oda da alttan ultrasonla baktı o zaman rahim iyi dedi.

şimdi daha iyi anladım arkadaşım

kızlar merhaba nasılsınız bugün ?
ben dün akşam doktora gittim, muayene oldum iki tarafta da 3er yumurta büyümüş 10 mm olmuş bunlar 20 ye kadar çıkıcak dedi doktor , başka kücük yumurtalarda vardı bunlar da büyüyecek dedi. yarın tekrar kontrole çağırdı. 3 tane daha iğne verdi :( çok sevinmiştim bitti diye. göbeğim delik deşik olucak,sızlıyo valla iğne yerleri.
pazartesi çatlama iğnesi yapabiliriz belki dedi. ondan sonra bidahaki adetime kadar iğne yok:) inşallah adette olmam, 9 ay adette yok ay ne güzel olur vallahi yazarken bile nasıl neşelendim:))

ne dicem, ben ilk muayenemde sıkılıyorum diye doktora karından muayene olmak istiyorum demiştim.herşey normal bir sorun yok demişti. sonra iye oldum mecbur alttan muayene oldum, o zaman akıntım varmış fitil vermişti.karından bakınca anlamıyorlar akıntı vs. sorunu varsa eğer. bilginiz olsun.

maşallah canım yumurtalatın iyi gelişmiş benimde ilk kullanışıma göre 3 yumurta 15mm olmuştu umarım Allahım gönlünüze göre hayırlısını verir bu neşeni gerçeğe dönüştürür canım.

halev sende bi değişiklik var mı arkadaşım. artık öğrenelim sonucu. çok merak ediyoruz. ne zaman test yapacaksın :))

halev sende bi değişiklik var mı arkadaşım. artık öğrenelim sonucu. çok merak ediyoruz. ne zaman test yapacaksın :))

değişiklik yok tatlım beklemedeyim pazartesi iğneyi vuruluşumun 15.günü oluyor yani kanda baktırırsam çıkarmış ama geç döllenme olursa çıkmazmış iğneden 15 gün sonra adet olunması gerekiyormuş. bilmiyorum canım kanda negatif görünce daha bi yıkıcı oluyor o yüzden eğer cesaret bulabilirsem evde idrar testi yaparım umarım hepimiz için herşeyin hayırlısı olur inşallah hayırlı zaman bu zamandır ve bebişim gelivermiştir ya Rabbim sen büyüksün inşallah kucaklarımızı ve evimizı boş bırakmaz güzel Allahım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

değişiklik yok tatlım beklemedeyim pazartesi iğneyi vuruluşumun 15.günü oluyor yani kanda baktırırsam çıkarmış ama geç döllenme olursa çıkmazmış iğneden 15 gün sonra adet olunması gerekiyormuş. bilmiyorum canım kanda negatif görünce daha bi yıkıcı oluyor o yüzden eğer cesaret bulabilirsem evde idrar testi yaparım umarım hepimiz için herşeyin hayırlısı olur inşallah hayırlı zaman bu zamandır ve bebişim gelivermiştir ya Rabbim sen büyüksün inşallah kucaklarımızı ve evimizı boş bırakmaz güzel Allahım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Halev sen de mi çatlama iğnesi oldun? kaçıncı deneme bu? iğne mi ilaç mı kullandın?
iğneden sonra ilişkiyi nasıl öneriyorlarmış, biraz anlatsana ben de öğreniyim çok bilmiyorum, doktor bana çatlama iğnesini yapabiliriz belki pazartesi sonrada ilişki önericez dedi, bu günlerde ilişki olmasın dedi.

Back