chabliss canım her zaman ne diyoruz en hayırlı vakitte, en hayırlı sağlıklı bebciklerimiz olsun. o yüzden demek ki bu ay hayırlı bir zaman değildi cnm. tabi insan şok oluyor, tekrar tekrar yapası geliyor testi. ama bi müddet sonra herşey eskiye dönüyor cnm.kızlar günaydınn sabahın il haberi benden. koca bi tek çizgi .....
sabah dedim ilk kendi kendime kızlara bunu haber vercem ve gün boyu da girmicem moralim bozuldu
sonra bir anda dank etti kafama neden dedim yaa neden bu kadar yıpratıyorum kendimi olmuyosa olmuyo yıpratınca hiç olmuyo. ve artık kesin olarak bir karar aldım hayatımı yaşıcam çocuğum olduktan sonra yapamıcağım ne varsa yapıcam. çünkü kafamı buna yordukça hayattan tat almamaya başladığımı farkettim ciddi ciddi. cinsellik bile görev oldu ve ben bundan hiç memnun değilim. hayatımız çok rutine bağlandı son aylarda eşimle. bunu da farkettim. artık hayatımıza eğlence renk katmak için uğraşıcam çaba harcıcam
gene doktora düzenli gidicem elimden geleni yapıcam ama gerisi Allaha kalmış. artık yoruldum bir senedir parçalayamıcam kendimi. olursa olur olmazsa takdiri ilahi ne diyim.ömrümüz geçiyor resmen gün saya saya. hayatı kaçırıyoruz gibi gelmeye başladı rutine bağladık tam anlamıyla akannehir
biliyorsun benim bu ay 8 günüm geçti. her gün evet yine olmadım diye sevinçle doluyordum. hele ki kan tahlillerinin sonucu insanı nasıl kötüğ etkiliyor . ama bak şimdi tekrar mutlulukla yeni bir ay için hayallere başladık. Mevla her şeyin bi kolayını veriyor.. eğer hep üzüntüyle kalsaydık yaşayamazdık.. vardır bundada i hayır deyip Allahın ol demesini bekliyoruz canımcım :lepi: