Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

Halevcim çok sağol arkadaşım:çok üzgünüm: İnşallah canım inşallah çaresi vardır ben 1 hafta nasıl dayanacağım hiç bilmiyorum , yara olunca çok korktum ya Allah korusun kanser falan olmasın ,evlerimizden ırak olsun valla. Evet dimi benimde acemiliğime geldi sanırım eski dr a da söyleseydim keşke dimi smear falan yapın diye , ahh işte ne bilim ki, seninki normal canım senede en az 2 kere smear yapılması lazımmış....Eski dr um bana sadece yumurtlamıyorsun demişti klomen vermişti,

şimdi daha iyi anladım arkadaşım

Aklına yattımı şimdi canım ,

dualarına yürekten amin diyorum
peki belirtin var mı halevcim

yok tatlım ne adet belirtisi nede hamilelik belirtisine dair hiçbirşey yok sadece göğüslerim çok acıyor ama onlarda her ay bellirli zamanlarda acıyordu onuda belirti saymıyorum canım hayırlısı olsun belirti aramamk lazım biliyorsun ki herkesde farklı görülüyor.

sen nerden bileceksin ki canım dra güvenmişsin belliki bi kere dr bakacak her açıdan senden isteyecek gerekli şeyleri sen onu yönlendirirsen sen onun dru olursun neyseki çok geçmeden drunuzu değiştirdin de farkına varıldı durumunun ve en azından daha bilgili oldun dr bakımından umarım iyi çıkmıştır bu dr da gerçi şimdilik iyidir benimki de öyle şimdilik iyi bana göre hayırlısı olsun tatlım takma kafana düzelir herşey sen elinden geleni yaparsın gerisi Allaha kalmış

canım evet 5 gün klomen kullandım 11.gün drum çağırdı yumoşlarıma baktı ve 15mm olduğunu söyledi 14.gün tekrar çağırdı bu seferde yumoşlarım biraz daha büyümüştü 20mm falan ve 16.günü sabah 9da iğnemi vurulmamı söyledi 2gün sonrada ilişki önerdi gün aşırı olmak kaydıyla canım

canım hıç korkma..temız çıkar..
benımde alttan nmuayenede yara gorunmustu..
sonra smear aldı..
patolojıye gıttı..
temız cıktı..
benım yara yakmayı gerektırecek kadar buyuk deguılmıs..nede kuçukmus..yakmayalım..kurcalamayalım demıstı..
senınkı buyuk demekkı yakmayı uygun gordu...
en ıyısını yapmıssın altan muayene ıle...
yaranı yakınca gebe kalma sansın yukselır..hıç merak etme canım..

neyse benim kociş geldi canlarım kapatıyorum sayfayı öpüyorum hepinizi iyi hafta sonları görüşürüz

meriç sana rahim filmi çekilmişmiydi

smalangel evet tatlım. demek ki muayeneleri farklı ikisinin..

gıymatlımcım..benım yaramı kurtajda doktor gormustu..iki kurtajımdada doktor yaran var demıstı..ikiside baska doktorlardı..
yanı demek ıstedıgım sen duşuk yaptıgında kurtaj da olduysan doktor yaran olsa mutlaka gorurdu..gormadıyse yaran yok demektır canım..aklına takılmasın..

meriç sana rahim filmi çekilmişmiydi

smalangel evet tatlım. demek ki muayeneleri farklı ikisinin..

yok çekilmedi canım. ya ben demin iğnemi yapıcaktım, suyu toza karıştırıp vuruyorum , unutmuşum toza karıştırmayı mafoldumben bugün boşa geçti sinir oldum kendime hala çok sinir oluyorum. nasıl unuturum yaa

yok canım benim düşüğüm kendiliğinden oldu. kürtaja gerek kalmadı hamdolsun
yara var mı yokmu bilmiyorum ama volsa biraz belli eder dimi kendini bilmiyorumkismile

mericc nasıl bi iğneymiş o. saati saatine mi yapman gerekiyor arkadaşım. yoksa bi gün önceden mi suya karıştırman gerekiyor. inşallah bi çözüm bulmuşsundurda boşa gitmemiştir bu günün.. :Saruboceq:

halev canım senin bu yazdıkların bende biraz çağrışımlar yaptı.. şimdi şöyle ki, 14. gün yumoşların 20 mm imiş ve dr 2 gün sonra iğne yaptırmış. yani tahminen yumoşların 24 mm olmuşlardır. çünkü günde 2 mm büyüyormuş yumurtalar.
e 16 gün 24 mm olan yumurtaya , iğneden sonra da 2 gün sonra ilişki dedi. o zaman bu yumurtalar 26-28 mm oldular gülüm. nasıl oluyor bu çatlama iğnesi vurulıunca hemen çatlatması gerekmez mi. neden acaba 2 gün sonra çatlatıyor ya..
biliyorsunuz benim yumoş 9. gün 20 mm di. bugün 11. günümdü ve uzayan akıntı vardı kızlar acaba bugün mü çatladı . hani ona göre tedbiri elden bırakmazdım bilmiyorumkismile

benim dr bana sınırlama koymadı iğneyi günüde birlikte olmuştuk ve hergün özellikle 36 saati hesapladım o zamanda birlikte olduk ve benim yumurtam 19mm ve 1taneydi ve ilk tedavimdi o ay hamile kaldım klomen günde 1tane içtim

yumurtan 19 mm ken mi iğne oldun arkadaşım
ya bide özel olmazsa akıntının kıvamında anlayabiliyormuydun çatladığınıı ohaoldumsmile

Adilemircimm canım sağol , inşallah bu sorun çıkmaz ama çok korkuyorum.%95 yara demiş eşime dr ,o yüzden yakılacak sanırım , haftaya belli olacak artık sonuçlar çıkınca.

yara var mı yokmu bilmiyorum ama volsa biraz belli eder dimi kendini bilmiyorumkismile

Gıymatlım canım seni korkutmuş olmuyum ben, öyle düşünme herkes de olacak diye birşey yok. Druna gittiğinde bi danışırsın için rahat eder, smear çekilmişmiydi sana. Çok fazla belirti yokmuş ama bana drum kasıkların , belin ağrır, ilişki sırasında da acı olur , akıntında varmış baya demişti belirtileri demekki bunlar.

smalangel kan tahlilinin sonucu ne çıktı merak ediyorum tatlım

Tatlım dün eşim kan sonucunu almış ama birsürü hormon testi , kendim çok iyi yorumlayamadım tabi, adetim başlarsa 3. günü gideceğim başlamazsada cuma günü sonuçlarım çıkıyor hepsine bir bakacak belki de, kafam o kadar karışık ki , rahim filminden mi korkayım yakma olayından mı yoksa smear sonucundan mı şaşırmış durumdayım

anladım canım...
yara yoktur senın ınşallah..herkeste olmuyor canım...olucak dıye bırsey yok..
ama benım hıç belırtım yoktu açıkcası..
normaldı hersey..doktor yara dıyınce çok sasırmıstım ustelık..
aslında yarası olanın akıntısı çok olurmus..ama benım oda normaldı...zatn yaktırmadım..allah nasıp ederse ıkıncı bebegı dogurduktan sonra tekrar muayene olucamm..:Saruboceq:

mrhb arkadaslar ben aranıza yenı katıldım. bende bebegımın olmasını cok ıstıyorum. evlenelı 5 ay oluyor.evlendıkden 2 ay sonra hamıle kaldım.ama malesef 6 haftalıkken dusuk yaptım. ılıskıde olduk kanamam oldu((
sımdı adet olmamı beklıyorum. ıns sonra yıne hamıle kalırım

smalangel canım korkutmak değilde kendimi bi yokliyim dedim arkadaşım. sen sakın üstüne alınma emi
ayrıca sana betahcg bakılmadı mı kanda?. diğer hormon tahlillerinden ziyade hamile olup olmadığını o gösteriyor biliyorsun
bide progestan kullanıyormusun sen şu an canım.. her hangi bi devem ettiğin ilaç var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…