Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

chabliss canım her zaman ne diyoruz en hayırlı vakitte, en hayırlı sağlıklı bebciklerimiz olsun. o yüzden demek ki bu ay hayırlı bir zaman değildi cnm. tabi insan şok oluyor, tekrar tekrar yapası geliyor testi. ama bi müddet sonra herşey eskiye dönüyor cnm.
biliyorsun benim bu ay 8 günüm geçti. her gün evet yine olmadım diye sevinçle doluyordum. hele ki kan tahlillerinin sonucu insanı nasıl kötüğ etkiliyor . ama bak şimdi tekrar mutlulukla yeni bir ay için hayallere başladık. Mevla her şeyin bi kolayını veriyor.. eğer hep üzüntüyle kalsaydık yaşayamazdık.. vardır bundada i hayır deyip Allahın ol demesini bekliyoruz canımcım :lepi:

mericc merhaba arkadaşım.. hamdolsun ben düne göre daha iyiyim.. gribim hafiflemeye başladı şükürler olsun Allahıma.
maşaAllah yumurtaların ne güzel çoğalmışlar cnm.. şimdi sen adetin kaçıncı günündesin ?
hadi bu ay senden yüksek performans bekliyoruz.. o kadar yumurtadan birine inşaallah mevlam bir melek kondurur...
iğne olayı çok canını yakmış ama bak ne güzel sonuçlar alıyorsun gülüm. az daha sabret.. ondan sonra rahatsın inşallah yerimseniben

ayy canım benimm
demek öyle he.. bizde ne hayallere kapılmuışız farketmeden.. ama kan tahlilinin sonucunda ne çıktı onu çok merak ettim canım yaa.. bi tek onu yazmamışsın.
adetin neden gecikmiş acaba. o yaradan mı..
ya aklını karıştırmak istemem ama benim bi arkadaşımda da yara vardı. çok yerlere gitti, kimi yakılcak kadar değil dedi. kimi yok dedi.
en son bi uzmana gitti oda demiş ki yarayı yakmak çözüm değil. dipten gelen bi cerahatin üzerini kapatmak ne kadar doğru olabilir. o gün gelir yine gün yüzüne artarak çıkabilir. o yüzden yakalım diyen doktorlara itimat etmeyin kesinlikle demiş :1ninca: bunu bazı dktorlar para için bazılarıda tecrübe kazanmak için boşuna yapmak isterler demiş canım ya..
arkadaşımda yaktırmadı şu an ilaçla tedavi oluyor. biliyorum çok zor kararlar bunlar. ama malesef böyle konularda her doktorun bakış açısı farklı oluyor...
şimdi senin durumunda bana çok karışık geldi..... önce bi kan testinin sonucunu görmesi gerekmezmiydi. ya hamileysen ?
çünki eğer hamilkeysen çok yeni olduğu için kese zaten görünmüyor olacak. ay nje biliyim çok kafam karıştı canım benim ya.. daha önce benim görüştüğüm bi ebe hemşire de yara yakılmasına karşıydı. üğstten yaksanız ne olacak, altta yara duruyor derdi... bunu tedavi etmek lazım canımcım
hem ayrıca bu kadar korkma , şimdi bu doktor tanıdık ya, bence biraz çok biliyormuş havalarına girmiş olabilir. yani şimdiye kadar bana niye gelmediniz diye size psikolojik baskı yapıyor olmasın. hani insan artık herşeyden şüphe ediyor. tabi öyle olmayabilirde ama ne bilim. şu smear testinin sonucuda hayırlısıyla çıksında hele bi.. onun sonucunuda başka bi dra daha göster cnm e mi.. biliyorum doktor doktor geziyoruz ama farklı görüşler çok önemli.. bi kişi herşeyi bilecek diye bi kaide yok değil mi...
canm moralini bozduysam kusura bakma ama inan senin bu çökmüş halini görünce çok üzüldüm. böyle yapma.. dur bakalım Mevlam elbet bundada bi hayır murad etmiştir.
dert gezer, derman peşinden gezermiş... moralini bozupta hormonlarını etkileme güzelim. biliyorsun moralimiz bozukken rahimde asit seviyesi yüksek akıntı salgılıyor be ph dengesinin bozulması yaralara sebep oluyor.. senin son zamanlardaki mutsuzlukların sebep olmuş olmasın buna gülüm bilmiyorumkismile

Aynen canım ya nelerle gitmiştim neler çıktı Mevlam büyük buda bi imtihan diyorum şuan hala kasıklarım ağrıyor ve peçeteye hafif kan geldi Canım kan sonucum bugün çıkacak bikaç saate eşim alacak. Dr ultrasonlada baktı rahim iyi dedi o zaman hamilelik olsa görünmezmiydi canım ya ne bilim gerçekten çok kafam karıştı .....Yok canım olurmu öyle şey yorumlarınız değerli benim içinde bazen insan tek başına altından kalkamıyor. Dr aslında tanıdık değil eşim de tıp fakültesinde çalışıyor benim 2 farklı dr a sormuş durumumu aslında biz ilk sorduğu kişiye gidecektik , bu dra ise 2 gün önce danışmış ,hemen klomen verilmez rahim drumuna bakılır , rahim filmi çekilir, spermiogam a bakılır önce tanı sonra tedavi yanidemiş, ve bu dr da çok başarılıymış eşim baya araştırmıştı yani tanıdıklık sadece bu ... Drun kendine has bi üslubu var tabi , çok tatlı dilli bi dr du. Ama şok üstüne şok yaşayınca ben çok korktum bişey soramadım bu yara neden olmuş, yakılırsa tekrarlarmı diye hiç bişey sormadım put gibiydim yani :1ninca: Eşimde konuştuk az öncede rahim girişinde %95 oranında yara var demiş , düşün artık yaa Böyle yara varken hamilelil olurmu sizce ? Buda bir kısırlık nedeni dedi gerçekten çok karışık canım durum ya.

Para için yapacağını sanmıyorum çünkü özel muayenesine gittik ve para almadı bizden. Bu tahliller içinde öyle 1 kuruş harcamadık . Tecrübe içinse bilmiyorum ama yar. doç muş bu dr. Evet sonuçlarım çıksında bir ona göre olmazsa diğer prof. dr a danışırız. Gerçekten çok kötü oldum bugünn....

evet canım ne kadar edişeli olduğun yazına bile yansıyor.. bide aklıma şu takıldı . en son ne zaman alttan muayene olmuştun sen

Son düzenleme:

Mericc im canım çok sağol evet iyiki gitmişim diyorum neler neler çıktı. Evet canım pap smear için senin dediğin gibi plastik bişey kullandı ve ışık tutarak baktı o akıntıdan 2 parça aldı , birisi smear için diğeri de ne için bilmiyorum artık. Bana da gösterdi ekrandan hatta eşimi çağırdı oda görsün yarayı diye. İkinci aşama için alttan muayene etti rahim iyi dedi o zaman. Şu yara olayını bi inceliyim bakalım hiç duymamıştım şimdi, acaba Gıymatlımın dediği gibi yenileme durumu olurmuki .

Çok zor bir gün benim için ya inşallah cnaım hepimiz için güzel günler gelsin artık , çok isityorum

cnm sende gördün mü yarayı dr gösterdiği zaman. nasıl görünüyor?

evet canım gösterdi ama pek anlamamki yani drun gösterdiyi yere baktım ama parçalı parçalı bişeyler gördüm sadece , son drum da yumurtaları göstermişti baak burda diye ama o zamanda bişey farkedememiştim ki ben, yani ben nerden anlıyım o yaramı yumurtamı , hatta dr işimi çağırtmıştı ama o da tam o anda çalışma saatlerinde olduğu için işiyle ilgileniyordu artık ona alttan mı gösterecekti yoksa ekrandan mı bilmiyorum. Işıklı ve plastik bir aletle baktı yara için

peki o zaman yara yokmuydu. varsa mutlaka görmüş olurdu doktor. değil mi. yoksa ona başka bişeyle mi bakılıyor

Canım onu bende sordum ama 1 ay önce gittim dr öyle bişey demedi dedim, oda bunun için bakmışmıydı normal bakmayla kimse bilemezki demişti. 2 farklı odada işlemler yapıldı 1. si bu yara içindi plastik bir şeyle ve ışıkla baktı, sonrasında 2. oda da alttan ultrasonla baktı o zaman rahim iyi dedi.

x

ben ayın 13 ünde olmuştum bugün 8.günüm oluyor. inşallah hepimizin gönlüne göre verir.

canım benim ne kadar üzüldüm senin adına ama neyseki çaresi varmış Allah çaresiz dert vermesin canım umarım bundan sonra herşey daha güzel olur bu arda smear testi yapmaması ilginç yani ben 6 ayda bi gidiyordum ve dr hep yapardı ne olur ne omaz diye inşallah sonucunda da birşey çıkmaz canım bu spermıyogram testini ve rahim filmini de başta yapması gerekiyordu drun doğru söylemiş benim ki mesela hemen onları sordu yaptırdın mı diye neyse canım umarım gönlünün güzelliğine göre verir bebişini en kısa zamanda rabbim

şimdi daha iyi anladım arkadaşım

maşallah canım yumurtalatın iyi gelişmiş benimde ilk kullanışıma göre 3 yumurta 15mm olmuştu umarım Allahım gönlünüze göre hayırlısını verir bu neşeni gerçeğe dönüştürür canım.

halev sende bi değişiklik var mı arkadaşım. artık öğrenelim sonucu. çok merak ediyoruz. ne zaman test yapacaksın :))

halev sende bi değişiklik var mı arkadaşım. artık öğrenelim sonucu. çok merak ediyoruz. ne zaman test yapacaksın :))

değişiklik yok tatlım beklemedeyim pazartesi iğneyi vuruluşumun 15.günü oluyor yani kanda baktırırsam çıkarmış ama geç döllenme olursa çıkmazmış iğneden 15 gün sonra adet olunması gerekiyormuş. bilmiyorum canım kanda negatif görünce daha bi yıkıcı oluyor o yüzden eğer cesaret bulabilirsem evde idrar testi yaparım umarım hepimiz için herşeyin hayırlısı olur inşallah hayırlı zaman bu zamandır ve bebişim gelivermiştir ya Rabbim sen büyüksün inşallah kucaklarımızı ve evimizı boş bırakmaz güzel Allahım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Halev sen de mi çatlama iğnesi oldun? kaçıncı deneme bu? iğne mi ilaç mı kullandın?
iğneden sonra ilişkiyi nasıl öneriyorlarmış, biraz anlatsana ben de öğreniyim çok bilmiyorum, doktor bana çatlama iğnesini yapabiliriz belki pazartesi sonrada ilişki önericez dedi, bu günlerde ilişki olmasın dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…