Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

gıymatlım geçmiş olsun arkadaşım valla zor bir durum bana şimdi korun deseler çok moralim bozulur ama smallun dediği gibi geç döllenme olma ihtimali pek yok şu an sende sonuçta yumurtlaman erkenden gerçekleşiyor gönlüm korunmamandan yana. ama Allahın işi de belli olmaz riski de var ilaç kullancak olmanın gönlünden ne geçiyorsa hayılısı odur tatlım en iyisi kalbinden geçtiği gibi yap sen Allah bebğini gönderirse onu korur da bence. yanlış yapmanı engeller. hadi hayırlısı bakalım
smallcum bak kızıcam sana artık ne bu umutsuzluk yok tedavi edilemeyecek hastalıktan bahsetmeler falan. daha dur kuşum yaaa gençsiniz hem hayatta herşeye çare var artık bu devirde insanlar Alah göstermesin kanser oluyorlar da iyileşiyorlar. çocuğun hayli hayli çaresi var. iyi düşün ki iyi olsun canım benim.
benim de karnımda ağrılar oldu öğlen ahaa geliyo dedim yok çok şükür. ama bolca akıntım var kiiii bende bu pek olmaz.genelde kuru geçer adet öncesi günlerim bakalım hayırlısı

Chablisscim canım peki olumlu şeyler düşünmeye çalışayım... inşallah sorunumuz yoktur, Alllahım isteyen herkese nasip etsin inşallah , gerçekten beklemek çok zor :çok üzgünüm:, Hayırlı olanı tez zamanda versin Mevlam. İnşallah tatlım bebişin gelir bu ay .

q

canım kendi kendini strese sokarsan psikolojikmen etkilenirsin ve bu seni daha da yıpratır o yüzden rahat ol güzel şeyler düşün ki herşey güzel olsun güzel olmasada umutlu ol ki Allahım umudunu yitirmediğini görüp bebişini versin sana

canım inşallah olmazsın adette bebişi geliverir göbüşünü hakkında hayırlısı olur inşallah

Halevcim çok sağol arkadaşım, evet insan bazen ümitsizliğe düşüyor sonrasında Allahtan ümit kesilmez diyorum , birde iyiki varsınız yoksa iyice negatif düşünürdüm. Seviyorum hepinizi a.s.

o zaman ılaç kullanma..belkı bebesın gelır bu ay...

Halevcim çok sağol arkadaşım, evet insan bazen ümitsizliğe düşüyor sonrasında Allahtan ümit kesilmez diyorum , birde iyiki varsınız yoksa iyice negatif düşünürdüm. Seviyorum hepinizi a.s.
canım benım canını sıkma..

canımcım eşın hıç doktora gorundumu..baraber doktora gıttınızmı hiç..

Hoşgeldin tatlım, eşimde yarın muayene olacak bakalım , spermiogram falan yapılır yarın sanırım .

anladım canım..tabı doktor eşinı muayene etmeden..tahlıl yapmadan senın ılaça baslaman dogru degıl...
hayırlı haberler alıcaz ınşallah senden..gelsın bebeklerınız tez zamanda ınşallah...a.s. :Saruboceq:
ben çıktım canım..

Güle güle canım, inşallah inşallah:Saruboceq:

off kızlar moralim bozuldu. daha önce dedim ya benim adet yaklaşınca afedersiniz büyük tuvaletimde yu muşama olur diye aynı şey oldu bugün de galiba gelicek. 6 aydır özellikle farkediyorum bunu hene aynısı olcak diye korkuyorum.bir yandan da çok sıkıldım artık.umutsuz olmak istemiyorum ama çok da umudum olduğu söylenemez artık bu ay için

kızlar bi türlü denk gelipte kaynatamıyoruz bu ara..

adilemir canım bende kullanmayım diyorum ilacı.. artık gitmeden test yaptırır bakarım duruma

chablis canm olsun sen yinede ümidini yitirme. hamilelik
belirtileride aynı olur derler.. şimdiden hüzünlenmeye gerek yok arkadaşım. dur bakalım hele..

halev canm sen nasılsın yok dimi gelen filan. fhadi bakalı gülüm mevla görelim neyler neylerse güzel eyler

smalangel yine mi komşu kızların hamile olmasına kaptırdın kendini gülüm.. ah anneler hemende herşeyi söyleyiveriyorlar.. herkesinki bi değişik.. bende ilk hamileliğimde haber yollamıştım hamileyim diye , 4 gün beni aramadı sormadı. bi hayırlı olsun bile demedi.. neymiş daha çok gençmiş.40 yaşında anane mi olunurmuş ayoll sempatiksalakcinni
cnm aynen senin dediğin gibi bende geç döllenme olmayacağını düşünüyorum. yani benim yumoşumu şimdi gördü artık . ay sonuna kadar sürekli yumurtlucak değilim ya dimi kızlar. işte ne olcaksa bu hafta olcak.
ay bide üstüne grip oldum iyi mi.. hele bugün hapşırırken sağ tarafıma nasıl sancı girdi. eyvah çatlattım yumoşumu dedim. ayy ben şimdi adamcazımı nerden bulayım, bulsam bile orucuz dedim. bide yatak döşek yatıyorum. iftara zor kalktım. bu gece harekete geçsem olmaz ki dimi ama, adamcığım dicek sabah hasta, akşam kendine geldi hatun Şeniz

smalangeşl cnm yarının olmasını sabırsızlıkla bekliyorum . sabah erken gideceksin değil mi.. hadi hayırlı haberlerle dönersin inşaAllah.. Rabbim o mahzun yüreğini mübarek cuma günü sevinçlere boğsun inşaAllah

özgenur merhaba, benimde 1 yıldır olmuyor yeni tedaviye başladım direk iğne tedavisi oluyorum. ilaç vermedi hem daha etkili , önce 2 yada 3 ay normal yolla denenecek olmadı aşılama o da olamazsa tüp bebeğe geçiliyormuş. aslında direk iğneyle başlaman daha etkili neden istemediniz siz anlıyamadım. zaman kaybetmezdiniz belki ilkinde de tutar belli olmaz. kendin takibini yapman bence zor çünkü herkesin yumurtlaması 14. günde olmuyor. doktoruna ilaçla tedavi olmak istediğini söyle yada doktorunu değiştir bence.
herşey gönlünce olsun.

kızlar günaydınn sabahın il haberi benden. koca bi tek çizgi .....
sabah dedim ilk kendi kendime kızlara bunu haber vercem ve gün boyu da girmicem moralim bozuldu
sonra bir anda dank etti kafama neden dedim yaa neden bu kadar yıpratıyorum kendimi olmuyosa olmuyo yıpratınca hiç olmuyo. ve artık kesin olarak bir karar aldım hayatımı yaşıcam çocuğum olduktan sonra yapamıcağım ne varsa yapıcam. çünkü kafamı buna yordukça hayattan tat almamaya başladığımı farkettim ciddi ciddi. cinsellik bile görev oldu ve ben bundan hiç memnun değilim. hayatımız çok rutine bağlandı son aylarda eşimle. bunu da farkettim. artık hayatımıza eğlence renk katmak için uğraşıcam çaba harcıcam
gene doktora düzenli gidicem elimden geleni yapıcam ama gerisi Allaha kalmış. artık yoruldum bir senedir parçalayamıcam kendimi. olursa olur olmazsa takdiri ilahi ne diyim.ömrümüz geçiyor resmen gün saya saya. hayatı kaçırıyoruz gibi gelmeye başladı rutine bağladık tam anlamıyla akannehir

kızlar merhaba nasılsınız bugün ?
ben dün akşam doktora gittim, muayene oldum iki tarafta da 3er yumurta büyümüş 10 mm olmuş bunlar 20 ye kadar çıkıcak dedi doktor , başka kücük yumurtalarda vardı bunlar da büyüyecek dedi. yarın tekrar kontrole çağırdı. 3 tane daha iğne verdi çok sevinmiştim bitti diye. göbeğim delik deşik olucak,sızlıyo valla iğne yerleri.
pazartesi çatlama iğnesi yapabiliriz belki dedi. ondan sonra bidahaki adetime kadar iğne yok:) inşallah adette olmam, 9 ay adette yok ay ne güzel olur vallahi yazarken bile nasıl neşelendim:))

ne dicem, ben ilk muayenemde sıkılıyorum diye doktora karından muayene olmak istiyorum demiştim.herşey normal bir sorun yok demişti. sonra iye oldum mecbur alttan muayene oldum, o zaman akıntım varmış fitil vermişti.karından bakınca anlamıyorlar akıntı vs. sorunu varsa eğer. bilginiz olsun.

Kızlar ben geldim ama moralim çok kötü ya, hiç aklıma gelmeyecek şeyler başıma gelmişde haberim yokmuş. Dr çok ilgilendi eşimde tanıyor olunca daha bi öncelik verdi bize. Kan falan verdim , bi önceki gittiğim dr a çok kızdı smear yapmadan rahim filmi çekmeden spermiogram a bakmadan nasıl olurda yumurtamıyorsun dayip klomen verir dedi. Hatta sen tavukmusun ki o kadar yumurtayı ne yapacakmış diye de şaka yaptı hatta kızlar aşırı gerildim çünkü. Pap smear için parça aldı alttan bi de ne görsün rahim ağzında aşırı yara var :1shok::1shok: Bu şekilde zaten hamile kalamazsınki dedi ayy nasıl korktum yüreğime indi nerdeyse ağlayacaktım, sordum ne olacak şimdi diye bu yarayı yakacağız dedi :1ninca: nasıl yani bebeğim olmayacakmı deyivermişim, yok merak etme buda bir kısırlık nedenidir ama ben el attım hiç merak etme senin gibi hastalarım gebe kaldı dedi. ... Sonra başka bir bölümde ultrasonla alttan baktı rahim güzel dedi hatta yumurtalar bile varmış, Rahim filmi ve yakma olayına da gün verecek sanırım adetin 3 . günü , bitince , 19. gün ve 24 . gün yine tahliller var, smear için ve yara içinde aldığı parçaların sonucu pazartesi ve cuma günü çıkacak, o zaman tekrar gideceğiz artık... Kızlar nasıl oldun ama anlatamam ya bi anda dünya başıma yıkıldı sanki... O psikolojiyle ne yaptığımı hatırlamıyorum , smear sonucumu o kadar merak ediyorum ki , yara olunca birde çok korktum rahim kanseri riski falan varmı diye. :1shok: Masaya oturmadan öncede yardımcısı gebelik varmı dedi bende bilmiyorum 3 gün geçti ama alttan muayene sorun olurmu dedim birde, meğer neler çıktı

Kızlar okudum yazdıklarınızı da chabliss canım ya hayırlısı olsun kendimize eşimize bişey olmasında , ben bugün bunu fark ettim . Eninde sonunda bebişlerimiz olacak Allahım tez zamanda sağlıklı bi şekilde versin inşallah... Resmen şuan oturamıyorum ya hala karnımın içinde sanki arada kramp gibi ağrılar giriyor. Dr ben demeden kasıkların ve belin ağrıyordur , ilişki sırasındada öyle dedi. Ayy kızlar hele dünden beri nasıl kasıklarım ağrıyordu , ben sanmıştım ki gelecek bu ay , sırada beklerken neler kurdum neler, iyiki doğum kontrol hapı kullanmadım sanırım bebişim benimle falan :çok üzgünüm::a015: Ama değilmiş meğer bu yaradanmış, hatta smear için parça aldığında dr gösterdi de akıntıyı şok oldummm :1ninca: Kç gündür fazla akıntım oluyordu bugün de o kabın içinde görünce şok oldum yaa. Meric canım evet alttan bakınca akıntı vs. daha iyi belli oluyor, Çok zor biliyorum hele bugün nasıl acı çektim ama ne yapalım sağlığımız için bunlar.. Chabliss canım o kadar güzel düşünmüşsünki bu moralini hiç ama hiç bozma emi, en rahat olduğun anda gelecek canım hiç merak etme , gez toz eğlen dediğin gibi.

Gıymatlım merak etmişsin kuzum beni, sağol , bak başıma neler geldi, hala şoktayım ben:a015:

Kızlar siz siz olun lütfen bulunduğunuz ilde hangi dr iyiyse lütfen birde ona muayene olun, Ben dedimki drum bana hiç yaradan bahsetmedi, her dr bilmez ve bakmazki buna seninkide bakmamış ve sanırım farklı aletlerle bakılıyor. Ne kadar da kötü olmuş dedi ya kulaklarımla duydumm :1ninca: Özellikle pap smear olmadıysanız mutlaka olun canlarım , biz klomenden başladık ama neler çıktı meğer. Eğer drunuz bunlardan bahsetmediyse kendiniz sorun burda bi arkadaşa anlattım da benim arkadaşta da yara oluştu ve yaktılar dedi. Demekki olabilen bişey. :a015:guclubacismile Ne kadar sürer bu tedavi dedim 2 -3 ay dedi, 3 ay daha bebek gelmicek:çok üzgünüm:

günaydın canım, üzülme, bak verdiğin karar çok doğru sana katılıyorum öyle yapmalıyız hepimiz.bende 4-5 ay öncesinde bunalmıştım ondan sonra dedim napıyorum ben diye, aslında gün bile saymamak lazım, keyfine bak gerçekten çocuk olduktan sonra bir sürü şeyden kusur kalıcaz, gez, eğlen, biyerlere git, bebek olunca bakkala gitmek bile ne kadar sorun oluyor eğer yalnız bakıyorsan biliyomusun.geçen gün arkadaşla konuştum. bebeği 15 ay sonra olmuş. kışın bir gün çocuğu bırakcak kimse yok, çıkarsam hasta olucak ekmek yoktu gidemedim nasıl ağladım çaresizliğime diye anlattı.
illaki gelicek bizim bebeklerimizde, o yüzden bu günlerin de kıymetini bilmek lazım.
ben o zamandan beri her hafta bi filme gidiyorum, arkadaşlarımla buluşuyorum. kafamı dağıtmak için biseyler yapıyorum.

canım çok geçmiş olsun ama sıkma canını , neden biliyomusun çünkü gitmeseydin sorun olduğunu bilmeyecektin, şimdi en azından bir sorun varmış ondan olmamış biliyorsun ve tedavisini olacaksın.birkaç ay sonra olsun ama sende sağlıklı ol,bebeğinden sağlıklı gelsin. ben muayaneye gittiğimde ilk adını bilmiyorum plastik birşey kullanıyorlar onunla bakıyor doktorlar bana hemen smear testi de yapalım dedi ilk gittiğim gün, yara vs varmı diye ışık tutup öyle bakıyorlar.hatta akıntım varmış, onu ekrana yansıttı bak burada akıntın kendin de gör dedi. onun dışında yumurtalık vs.için ultrason aletini kullanıyorlar diye biliyorum.
yara olup yaktıran çok var, bilmiyorum acıtırmı ama , sıkma canını , dermansız derdimiz olmasın yeterki.
herşey daha güzel olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…