Canım hoşgeldin bencede yumpşların gayet güzel büyümüşler maşallaherken bile döllenme olabilir yani, dr dun dün drumu gördü hala geç döllenme olursa bilemeyiz mi dedi yani ... Bence varsa o güne kadar belli olur gibi tatlım ya, kanda 1 haftalık bile olsa belli oluyormuş sonuçta. Valla canım az önce bizim mahallede bi kız vardı bizden 3 ay sonra evlenmişti oda hamileymiş, annem bi siz tembel çıktınız uyuyorsunuz sanırım diye fırça attı:1ninca: İyi anne dedim kapattım telefonu :1ninca: sanki biz istemiyoruz.
Canım şimdiye kadar hep tuttum oruçumu ama dünkü kadar etkilememişti beni ya , çok tuhaf oldum dün gözümü kapatıyorum başım dönüyor. Gıymatlım ahh keşke gelse bebişim artık yaa, yarın dr a gidience sanırım kan testi yapar dimi , birde şöyle düşündüm test yapmadan alttan muayene edermi sizce ? Yoksa karında mı ultrasonla bakar önce , dünden beri birsürü senaryolar kurdum ya başka bişey varsa, ya tedavi olmayacak bir sorun çıkarsa diye rahat uykuya dalamadım ya, Mevlam bebişlerimiz biran önce gelsin artık da stresden kurtulalım :Saruboceq:
gıymatlım geçmiş olsun arkadaşım valla zor bir durum bana şimdi korun deseler çok moralim bozulur ama smallun dediği gibi geç döllenme olma ihtimali pek yok şu an sende sonuçta yumurtlaman erkenden gerçekleşiyor gönlüm korunmamandan yana. ama Allahın işi de belli olmaz riski de var ilaç kullancak olmanın gönlünden ne geçiyorsa hayılısı odur tatlım en iyisi kalbinden geçtiği gibi yap sen Allah bebğini gönderirse onu korur da bence. yanlış yapmanı engeller. hadi hayırlısı bakalım
smallcum bak kızıcam sana artık ne bu umutsuzluk yok tedavi edilemeyecek hastalıktan bahsetmeler falan. daha dur kuşum yaaa gençsiniz hem hayatta herşeye çare var artık bu devirde insanlar Alah göstermesin kanser oluyorlar da iyileşiyorlar. çocuğun hayli hayli çaresi var. iyi düşün ki iyi olsun canım benim.
benim de karnımda ağrılar oldu öğlen ahaa geliyo dedim yok çok şükür. ama bolca akıntım var kiiii bende bu pek olmaz.genelde kuru geçer adet öncesi günlerim bakalım hayırlısı
o zaman ılaç kullanma..belkı bebesın gelır bu ay...kızlar gıymatlınız geldiiiiii :dance:
malumunuzdur ki drdan geliyorum bacılarım :) pek bi mutlu göründüğüme bakmayın, sahte gülücükler bunlar..
şimdi gelelim konuya.. dr a dedim ki kasıklarımda sancı var, adetim şöyle şöyle oldu bilmem ne.. anlattım işte durumu arkadaşlar. dedim ki bu sancılar nedir acaba geçen adetimin 1 güğn sürmesinden mi kaynaklandı tam atamadım mı dedim. oda gel bi bakalım dedi. ayyy alttan demez mi.. ben karından istiyorum dedim, ama alttan daha iyi görünür dedi, olsun burdan gördüğümüz yeter şimdi dedim eyvahedigeldismile
ondan soore baktı karnımaaa.. bide ne görelim .. amanda benim yumoşum hemencik boy vermiş teyzeleri .. 20 mm olmuş orda ööyle cilveleniyor kendi kendineee delikafadulden
dedi ki çok iyi daha 9. günüm olmasına rağmen maşaAllahımız var..
rahim tertemiz dedi, hiç kist filan kalmamış hamdolsun
vee bombayı patlattım dedim ki biz umre vakti ne yapıcaz orgametril kullansam hamileliğe zararı olr mu?
oda dedi ki, tabiki hamileyken olmaz. eğer orgametril kullancaksan bu ayı es geçicez dediii .. :a015:
ama içim cız etti kızlar ya, ben orda hanım hanımcık yumoşumu görmüşüm nasıl onu yumoş yerine koymayıp es geçerim...... hani görmesem tamam. insan görünce kıyamıyor :çok üzgünüm:
bende tamam deyip çıktım ama gelin siz bana sorun...
şimdi ne yapayım anlatın bakimmm
canım benım canını sıkma..Halevcim çok sağol arkadaşım, evet insan bazen ümitsizliğe düşüyor sonrasında Allahtan ümit kesilmez diyorum , birde iyiki varsınız yoksa iyice negatif düşünürdüm. Seviyorum hepinizi a.s.
Halevcim çok sağol arkadaşım, evet insan bazen ümitsizliğe düşüyor sonrasında Allahtan ümit kesilmez diyorum , birde iyiki varsınız yoksa iyice negatif düşünürdüm. Seviyorum hepinizi a.s.
canımcım eşın hıç doktora gorundumu..baraber doktora gıttınızmı hiç..
Hoşgeldin tatlım, eşimde yarın muayene olacak bakalım , spermiogram falan yapılır yarın sanırım .
anladım canım..tabı doktor eşinı muayene etmeden..tahlıl yapmadan senın ılaça baslaman dogru degıl...
hayırlı haberler alıcaz ınşallah senden..gelsın bebeklerınız tez zamanda ınşallah...a.s. :Saruboceq:
ben çıktım canım..
25 yaşndym PkO'luym 8 aydrkorunmuyrz bebegimz olmadı bu ay günde 2 serephone kullndm ama yumurtlama olmadı.Dr'um vücut klomene cvp vermiyr bu ay artk iğneye geçelm 4 ay onu dendkten sonra olmzsa tüp bebk dedi.Bize çok hızlı ilerliyorz gibi geldi.Sizin fikrinz?Klomeni tekrar denmk yine sonç vermz dedi vermezmi?Biz 6 ay kadr daha iğneye geçmk istemyrz bu 6ay ne yapabilirz?Hiç bir tedavisz yumrta takibi nasıl yapılır?İlginiz için teşekkürler....
kızlar günaydınn sabahın il haberi benden. koca bi tek çizgi .....
sabah dedim ilk kendi kendime kızlara bunu haber vercem ve gün boyu da girmicem moralim bozuldu
sonra bir anda dank etti kafama neden dedim yaa neden bu kadar yıpratıyorum kendimi olmuyosa olmuyo yıpratınca hiç olmuyo. ve artık kesin olarak bir karar aldım hayatımı yaşıcam çocuğum olduktan sonra yapamıcağım ne varsa yapıcam. çünkü kafamı buna yordukça hayattan tat almamaya başladığımı farkettim ciddi ciddi. cinsellik bile görev oldu ve ben bundan hiç memnun değilim. hayatımız çok rutine bağlandı son aylarda eşimle. bunu da farkettim. artık hayatımıza eğlence renk katmak için uğraşıcam çaba harcıcam
gene doktora düzenli gidicem elimden geleni yapıcam ama gerisi Allaha kalmış. artık yoruldum bir senedir parçalayamıcam kendimi. olursa olur olmazsa takdiri ilahi ne diyim.ömrümüz geçiyor resmen gün saya saya. hayatı kaçırıyoruz gibi gelmeye başladı rutine bağladık tam anlamıyla akannehir
Kızlar ben geldim ama moralim çok kötü ya, hiç aklıma gelmeyecek şeyler başıma gelmişde haberim yokmuş. Dr çok ilgilendi eşimde tanıyor olunca daha bi öncelik verdi bize. Kan falan verdim , bi önceki gittiğim dr a çok kızdı smear yapmadan rahim filmi çekmeden spermiogram a bakmadan nasıl olurda yumurtamıyorsun dayip klomen verir dedi. Hatta sen tavukmusun ki o kadar yumurtayı ne yapacakmış diye de şaka yaptı hatta kızlar aşırı gerildim çünkü. Pap smear için parça aldı alttan bi de ne görsün rahim ağzında aşırı yara var :1shok::1shok: Bu şekilde zaten hamile kalamazsınki dedi ayy nasıl korktum yüreğime indi nerdeyse ağlayacaktım, sordum ne olacak şimdi diye bu yarayı yakacağız dedi :1ninca: nasıl yani bebeğim olmayacakmı deyivermişim, yok merak etme buda bir kısırlık nedenidir ama ben el attım hiç merak etme senin gibi hastalarım gebe kaldı dedi. ... Sonra başka bir bölümde ultrasonla alttan baktı rahim güzel dedi hatta yumurtalar bile varmış, Rahim filmi ve yakma olayına da gün verecek sanırım adetin 3 . günü , bitince , 19. gün ve 24 . gün yine tahliller var, smear için ve yara içinde aldığı parçaların sonucu pazartesi ve cuma günü çıkacak, o zaman tekrar gideceğiz artık... Kızlar nasıl oldun ama anlatamam ya bi anda dünya başıma yıkıldı sanki... O psikolojiyle ne yaptığımı hatırlamıyorum , smear sonucumu o kadar merak ediyorum ki , yara olunca birde çok korktum rahim kanseri riski falan varmı diye. :1shok: Masaya oturmadan öncede yardımcısı gebelik varmı dedi bende bilmiyorum 3 gün geçti ama alttan muayene sorun olurmu dedim birde, meğer neler çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?