• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

31 yaşındayım canım 10 senelik evliyim çocuk oldu biraz ara ver derken 37 bulurum onun için dedim bide 10 sene dile kolay çocuksuz

10 yıllık evlıysen asılama yaptır bencede...
ben 33 yasındayım..
sende asılamada bebegın olunca 2 sene sonra 2.yı yapsan guzel olur...
35 yasına kadar hıçde geç sayılımaz bebek...

kuşum neden sınır başladı yavas yavas ...
bende gecen cuma az leke oldu..var yok gıbı..
kaynanama gıttım..orda yattım ...bırsey yok çok sukur
5 gun sonra yanı dun doktora gıttım...ultrasonla baktı bebekten bırsey yok...bebekten olan bırsey degıl dıyor
ayrıntılı ultrasona yolladı
radyolojı uzmanı baktı
normal gebelık dedı
bırsey yok
sonucu kendı doktoruma goturdum..tamam dedı
ıstırahat
agır kaldırma
bol su ıç
bebek 1 haftya onde gıdıyormus..
bugun 21+0 olduk..ınşallah sorunsuz gecer
az leke oldugu gun haldır huldur ış yaptım bıraz...2 wc ve 1 banyo ovdum
egıle bukule
işte boyle
ıyıyız çok sukur

daha öncede lekelenme olmuştıu canım boşver wc bano ovmayı. eşinin geleceği vakitte maşrapaya çamaşırsuyu karıştır dök kapat kapılarını, eşin durulayıversin . ovma işleri filan geçti gülüm..

bende bugün dr a gitmeyi düşünüyorum kısmetse.. kasıklarımda ağrı var. hemde biraz konuşayım diyorum

31 yaşındayım canım 10 senelik evliyim çocuk oldu biraz ara ver derken 37 bulurum onun için dedim bide 10 sene dile kolay çocuksuz

evet canım haklısın dr un seni hiç boşuna oyalamasın. sen zaten elinden geleni yapıyorsun.. hiç değilse aşılama yaptırırsın inşaAllah hayırlısıyla nasib olur. sadece tek bi dr a mı gittin uzun zamandır. ne tür tedavile uyguladı merak ettim

daha öncede lekelenme olmuştıu canım boşver wc bano ovmayı. eşinin geleceği vakitte maşrapaya çamaşırsuyu karıştır dök kapat kapılarını, eşin durulayıversin . ovma işleri filan geçti gülüm..

bende bugün dr a gitmeyi düşünüyorum kısmetse.. kasıklarımda ağrı var. hemde biraz konuşayım diyorum

evet canım ya...haklısın..
yapmıycam artık sempatiksalakcinni
sen gırt bakalım doktora..
kaçta gıdıcen bugun
ne sormayı dusunuyorsun doktora..

ohh herkesler gelmişşş :):) Gıymatlım demek dr a gideceksin , git bakalım ne diyecek bilgi verirsin aslında adetimi beklemeden ben cuma gitsem mi dr a kızlar ya ne dersiniz ? Cuma adetim gelirse haftasonu girecek pazartesi de 4. gün olacak geç kalmış olmazmıyım.

Ayşenik canım merak ettim 10 yıllık evliymişsin , 1 yıldır dr uyaladı demişsin kafam karıştı benim ,10 yıldır mı bebek istiyorsunuz, e öyleyse şimdiye çoktan aşılamaya geçmiş olmazmıydın, yani başka bi dr a git isersen canım,

yok canım bu doktor 4.doktorum ilk dotorumda zaten doğal yolla hamiş kalmıştım ama suyu bittiği için 7 aylıkken aldılar yaşamadı ikinci doktorda kalamadım klomen verdiler 3 ay içinde hamiş kaldım 7 haftalıkken düşük oldu bişey bulamadılar 3. dktorumda yine klomen kullandım hamiş kaldım 9 haftaa düşük oldu sonra bi test yaptılarki kan pıhtılaşması varmış eğer hamiş kalırsam hergün iğne olacakmışım buda 4. doktorum buda klomen variyor kalamıyorum diyorum bir kez doğal yolla hmiş kaldım diğerleri hep klomenle oldu artık onunlada kalamıyorum aşılama yapalım diyrum yok diyor birde bazı eksiklikler olduğuna inanıyorum bu dotorda onun için 5. doktor arayaşındayım

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yok kuşum...2 tane olsun da yeter ..
35 yasına kadar olması geç sayılmaz anlamında yazdım...
2 taneye ancak yetısırım..ilgılenebılırım..

ben eğer 2. nasip olursa 3. istiyorum.. ne kadar güzel olur 3 kardeş gayet güzel
belki sende düşünürsün canımcım. evletlarımız değil mi hepsine vakit ayırır anneler.. :))

ben dr a geciktirici meselesini sormak için gidicem cnm. bide baksın bakalım yumoş varmı..
ille görücem. içim rahat etmiyor . iyi alıştık sempatiksalakcinni

aysenik canım bol imtihanlı günler geçirmişsin Rabbim inşallah bundan sonra tez vakitte yüzünü güldürsün
dr değiştirmek daha iyi olacak cnm hem ruhende rahatlamış olursun biraz

yok canım bu doktor 4.doktorum ilk dotorumda zaten doğal yolla hamiş kalmıştım ama suyu bittiği için 7 aylıkken aldılar yaşamadı ikinci doktorda kalamadım klomen verdiler 3 ay içinde hamiş kaldım 7 haftalıkken düşük oldu bişey bulamadılar 3. dktorumda yine klomen kullandım hamiş kaldım 9 haftaa düşük oldu sonra bi test yaptılarki kan pıhtılaşması varmış eğer hamiş kalırsam hergün iğne olacakmışım buda 4. doktorum buda klomen variyor kalamıyorum diyorum bir kez doğal yolla hmiş kaldım diğerleri hep klomenle oldu artık onunlada kalamıyorum aşılama yapalım diyrum yok diyor birde bazı eksiklikler olduğuna inanıyorum bu dotorda onun için 5. doktor arayaşındayım

Anladım canım , çok geçmiş olsun inşallah sağlıklı bi şekilde bebeği kucağına alırsın. O zaman sen 5. dr a git bakalım bencede aşılama vakti gelmiş gibi sanki. Mevlam daha fazla aratmaz inşallah.

amin canlarım inş. rabbim ellerimizi boş bırakmaz mübarek ramazanda herşey gönlümüzce olsun acı olaylar yaşandı evet ama inş birdaha yaşatmaz

ben eğer 2. nasip olursa 3. istiyorum.. ne kadar güzel olur 3 kardeş gayet güzel
belki sende düşünürsün canımcım. evletlarımız değil mi hepsine vakit ayırır anneler.. :))

ben dr a geciktirici meselesini sormak için gidicem cnm. bide baksın bakalım yumoş varmı..
canımmmmmmmmmmmm
gercekten mı
ben cesaret edemem 3. ye...
2 taneye ancak yeterım dıyorum...
okulları, derslerı ,sevgısı .. bana ancak yeterım gelıyor..
canım ınşallah allah gonlune gore verır...ınşallah üçlersın bebeklerını...kaydirigubbakcemile5
gecıktırıcı meselesı nedır kuşum...
yumoş gunlerını sor tabı..opuyorumnanaktan
hadı ınşallah canımmopuyorumnanaktan

amin canlarım inş. rabbim ellerimizi boş bırakmaz mübarek ramazanda herşey gönlümüzce olsun acı olaylar yaşandı evet ama inş birdaha yaşatmaz
ınşallah sende hemen alırsın bebegını kucagına...opuyorumnanaktan

Canım senin ilk bebeğin kaç yaşında oldu , 2. ye hamişsin
canım ben 26 yasımda evlendım...29umda anne oldum...oğlum 4 yasında olucak 10 gun sonra...sımdı yasım 33..
ama goren ınanmıyor o başka... akannehir akannehir akannehir

Valla doğru dedin canım alıştık bi kere ne var ne yok bilmek istiyoruzkaydirigubbakcemile3, ayy ne güzel bende eşime diyorum eğer bakabilecek durumum olursa 3 bebişimiz olsun diye :):) ne güzel ilerde birbirine destek olacaklar, eşim tek çocuk bizim bebeğimizin ne amcası ne halası olacak, valla ben isterdim görümcem falan olsun ohhh , bunları düşünüyorumda ilerde birbirine destek olurlar diyorum .

Kızlar gıymatlım gibi bende hiç rahat edemedim dr a gitmeden, ne var ne yok çok merak ediyorum adetim olsada gitsem diyorum ama , ben cuma günü gitsem mi ne dersiniz ya.

Adilemir canım sende 1. bebeğin için çok bekledin mi 3 yıl sonra olmuş ama sizmi istememiştiniz başta. Ne güzel canım sağlıklı bi şekilde dünyaya gelsin 2. bebişin. Küçük mü gösteriyosun o yüzden mi inanmıyorlar 33 yaşında olduğuna

bencede arkadaşım smallangel canım git istersen en azından öğrenirsin neler olup bittiğini kafanda rahat olur benim bilidiğim doktor zaten aetli değilsen işte adetinin 3.günü gel der hormonlara baklaım der 10 yıldır valla bana hep bunu yaptırıyorlar cuma olursan pazartesiyede geçmiş olur

Back