Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

olsan da olmasan da git canım en azından danışmış olursun druna ve kan testi ister adet olmazsan umarım hayırlısı olur hakkında

kızlar ben çıkıyoru kendinize iyi bakın hakkımızda hepimize hayılısını versin rabbim gıymatlım git bakalım doktoruna neler dicek akşama doğru girmeye çalışırım o zmana kadar gelmiş olursun canım hepinizi çok öpüyorum bye bye

adilemir canımbenim hep hayallerimde vardı 3 çocuk.. bilmem mevlam nasib eder mi.

samalangel sende git o zaman gülüm. boşuna kaçırmamış olursun zamanı... ama pazar 3. günün olursa hormon tahlillerini nerde yaptırcaksın

canım ben 3 yıl çocuk dusunmedım..
çunku kocıs ıstemedı...
5 yıl çıktık..oyle evlendık..bıraz yasayalım dedı...
bende sınır oldum..ama tamam dedım...işe gırdım çalıstım..keyfıme baktım..napayım..zorla çocuk yapamazdım ...
sonra 2,5 yıl sonra tamam dedık..allah verdı çok sukur bekletmedı...
ama korkmustum açıkcası çok ugrasırmıyoız dıye...
allahım ısteyen herkese versın...
canım baba tarafım kuçuk gosterıyor..ırsı..unuversıteye gıderken sırt cantası vardı benım..teyzeler amcalar lıseyemı gıdıyorsun dıyorlardı..
sımdı ıse yıne kucuk goruyorlar..bankla kuyruklarında sıra vermezsem yada otobuslerde yer vermezsem herkes tersters bakıyor...
ıstersenız foto koyayım..sempatiksalakcinni

:enbuyukkk:
canım ınşallah olur 3 çocugun...
ınşallah...çok zor olur amaaaa...opuyorumnanaktan:enbuyukkk:

Selam fıstıklar kaynatmışsınız bol bol bugün biraz işim var. Arar ara gelcem bende. Dün akşam eşimle tartışmıştık azcık sabah ona inat test mest yapmadım gene zaten yarın iğneye göre düşünürsek adet günüm yarın yaparım belki cesaret gelirse. Bu arada acayip akıntım var ve az önce çok kötü hissettim kendimi midem ağzıma geldi.ama hepsinin psikolojik olabileceğinin bilincindeyim artık o yüzden yemezler :))))))) smallcum negatif olayına çok takılma hem sabah idrarı değil hem de daha yeni geçti günün. Bekle bakalım ayrıca 4. gün geç diil doktor için benimki de en geç 5. gün gel dedi klomen için sanırım.
Gıymatlım git bakalım doktora bu ağrılar yumoşların geldiğini de gösteriyor zaten sadece geciktiriciyle ilgili görüşmek için mi gitcen tatlım
Halevcim senin kaç günün kaldı 30 gün beklemek için peygamber sabrı lazım hakkaten :)
Ayyyyyyyy yanlış mı okudum bu arada 3 çocuk mu dedi biri bayılıorum galibaaaa kız nası bakcanız 3 çocuğaaaaa

hoşgeldin canım aslında sabırsız biriyimdir ama bu konularda ne zaman test yapmaya yönelsem muhakkak adetim geliyor ertesi güne o yüzden pek yapma hevesi olmuyor içimde. zaten haftaya pazartesi iğneden sonra 15.gün oluyor bi cesaretle test yaparsam yaparım cesaret gelmezse boşveririm.

herkese merhaba,

geçen ay 2*1 klomen tedavisinden sonra doktora gittiğimde 2 tane 23 mm yumurtan var dedi doktor 17.gün çatlatma iğnesi oldum 18.günden itibaren progestan kullandım ama hamile kalamadım ve 34.gün adet oldum 3 gün sonunda kesildi 5.gün tekrar başladı.4.gün doktora gittim adet oldum kısa sürdü ve geç oldum dedi.klomenden dolayı kısa sürmesi normal ama progestan kullandığın halde gecikmesi normal değil dedi.vajinal ultrasonla baktı ve geçen ay 2 değil 3 yumurtan varmış dedi.1 tanesi çatlamamış duruyor ondan geç adet olmuşum.bu ay klomen kullanma 1 tane yumurtan var dedi.10 gün sonra tekrar kontrolüm var yumurtaların durumuna boyutuna bakıcak .bu ayda hamile kalamazsam bidahaki ay klomen tekrar vericekmiş.peki yine olmazsa diyince rahim filmi yani tüplerine bakıcaz dedi.benim hikayem bu ay böyle inşallah bu ay hamiş olurumda bu gel gitlerden kurtulurum...

Ayşenik güle güle canım. Tamam canlarım ben cumaya gideyim dr a eger müsaitse tabiki , yeni dra gidecegim bakalım , ne durumda başka bişeyler varmı en azındna uzun uzun sorarım. 1 ay ara verdim yahu uzun geldi bana da :):)):

Gıymatlım inşallah 3 leriz bebişleri :):) bana ne oluyorsa daha 1. yi yapamadık :):):)

Adilemir ne güzel işte küçük göstermen merak ettim tatlım koy bakalım fotona.

Chabliss canım hoşgeldin, evet bugün herkescikler var, bende belirti olarak kabul etmiyorum canım ama dünden beri benimde akıntım fazla, afedersiniz dünden beri 3 kere değiştirdim çamaşırımı , ama öyle katı bi sıvı falan değil . Belki adet vaktim ya ondan falandır dedim bende.Evet canıom dün negatifi gördüm yine, ama dediğiniz gibi erken yaptım ama ümitli değilim yinede. Evet şekerimm 3 bebiş yapacagız biz gıymatlımla :):)):

Eşime diyorum zaten o zaman işten ayrılırım diye ama bakalım dünyaya getirmek değilde asıl iş ondan sonrası, iyi bi gelecek verebileceksem neden olmasın 3 bebiş :):):)

saol canım evt daha bir kez komen kullandım günde 2 tane a dr um artık cvp vermez dedi bne de eylül aynı kendim kürlerle gçirip ekimde başka dr a gitmeyi düşünüyorum

kızlar gıymatlınız geldiiiiii :dance:
malumunuzdur ki drdan geliyorum bacılarım :) pek bi mutlu göründüğüme bakmayın, sahte gülücükler bunlar..
şimdi gelelim konuya.. dr a dedim ki kasıklarımda sancı var, adetim şöyle şöyle oldu bilmem ne.. anlattım işte durumu arkadaşlar. dedim ki bu sancılar nedir acaba geçen adetimin 1 güğn sürmesinden mi kaynaklandı tam atamadım mı dedim. oda gel bi bakalım dedi. ayyy alttan demez mi.. ben karından istiyorum dedim, ama alttan daha iyi görünür dedi, olsun burdan gördüğümüz yeter şimdi dedim eyvahedigeldismile
ondan soore baktı karnımaaa.. bide ne görelim .. amanda benim yumoşum hemencik boy vermiş teyzeleri .. 20 mm olmuş orda ööyle cilveleniyor kendi kendineee delikafadulden
dedi ki çok iyi daha 9. günüm olmasına rağmen maşaAllahımız var..
rahim tertemiz dedi, hiç kist filan kalmamış hamdolsun
vee bombayı patlattım dedim ki biz umre vakti ne yapıcaz orgametril kullansam hamileliğe zararı olr mu?
oda dedi ki, tabiki hamileyken olmaz. eğer orgametril kullancaksan bu ayı es geçicez dediii .. :a015:
ama içim cız etti kızlar ya, ben orda hanım hanımcık yumoşumu görmüşüm nasıl onu yumoş yerine koymayıp es geçerim...... hani görmesem tamam. insan görünce kıyamıyor :çok üzgünüm:
bende tamam deyip çıktım ama gelin siz bana sorun...
şimdi ne yapayım anlatın bakimmm

kızım senin yumoşların da maşallahı var haa nazar değmesin ama doktorun dediği doğru hatırlarsan ben de demiştim bunu gitmeden kan testi yaptırcan ama ola ki çıkmadı ve hamilesin ilacı da kullandın riske atmaya değmez. senden her ay böyle yumoş çıkıyo üzülme bu ayı es geçin vbence de zor olcak ama risk almaktan iyidir. bebişinin geleceği tutar tam da bu ay sonra ilaç içmiş olursun falan ayyyy boşver bence

herkese günaydın bu arada bugün ilk ben geldimmmmm bugün benim adet günüm (gelmesin ama) zemuszemus bakalım dün inanılmaz gaz problemi yaşadım ama sanırım yediğim kısırdandı bilmiyorumkismile beklemedeyim small sende durum ne

Günaydın kızlar, Gıymatlım drun dediği doğru değilmi hayatım, eğer bebiş gelirse o ilacı içmen doğru değil. Ama gitmeden önce kan testi yaptırıp öyle içmeyecekmiydin ilacı. O zamana varsa bişey çıkar zaten öyle değilmi . Zor bir seçim ama es geçin diycem ama , yumoşlarını da gördün tabi , insan boş geçirmek istemezde , valla canım karar veremedim bende bilmiyorumkismile Aderin 1 gün sürmesine ne dedi peki ?

Chabliss canım inşallah adetin gelmez bebişin gelir. Ben de adet olmadım hala, dün bi kötü oldum ya sanki elim ayağım tutmadı bi baş dönmesi falan , iftara kadar da böyle devam etti , İş yerinde beni öyle gören hamile olmayasın, hamilelikte de böyle belirti olur demesinler mi :1shok:
Bunu düşünmesi bile çok güzel ahh keşke ama , sanırım oruçlu olduğum için ya açlık kan şekerim düştü yada tansiyonum. Ümitlenmek istemiyorum.

Bu arada dün eşim dr ile görüşmüş büyük bi ihtimal eğer dr un ameliyatı olmazsa yarın sabahtan gidiyoruz. Başka bir dr a danışmış da kafamı karıştırdı kızlar ya , demişki hangi dr başta rahim filmi çekmeden klomen verir böyle şey mi olur, belki sorun sen de eşinde bişey yok ki eşim adet görüyormuş nasıl yumurtası olmaz. Adet gören herkesin yumurtası olur bikere , döllenmeyen yumurta atıldığı için adet olur demiş. İlginç bi yaklaşımı var çok merak ettim kızlar ya.

ama canım her yumurta kaliteli yumurta değildir ki. onlar o ilaçlarla hem kaliteyi hem yumurtayı arttırıyorlar ki şans artsın.niye öyle demiş anlamadım bende

Valla canım bende anlamadım ya ortada bi yanlış anlaşılma var , benim durumumun görmeden tabi yorum yapıyor ,bende çok merak ediyorum yarını iple çekiyorum valla.

kızlar ne alemlerdesiniz... ben feci grip oldum canlarım.kafamı kaldıramıyorum. zor zahmet kalktımda bi bakayım dedim sizlere..

smalangel cnm daha adet olmadığın için çok mutlu oldum. kız Allah iyiliğini versin yarına kadarda çatlatcaksın yani bizi değil mi.. o zaman yarın kan testi yaptırırsın değil mi....... iyi hadi bi gün daha bekleyelim elden gelen bişi yok.. kan şekerinin düşmesi filan diyorsunda bu güne kadarda oruçludun düşmüşmüydü kan şakerin yafda tansiyorun :)
bana yaptığın yorumda da haklısın ancak bende gitmeden kan testi yaptırayım diye düşünüyorum işte.... ya çıkmaz mıki acaba dr da dedi kiş, bide geç döllenme olursa anlayamayız tahlille..
ama kızlar benim yumoşlar şimdi hareketlenmiş.. yani geç döllenme nasıl olsun ki.. geç döllenme olması için geç yumurtlamak gerekmiyor mu.. yani 15. günden sonra.. .. ya bide diyorum bebeciğim bu ay kısmet olacaksada ben engellemiş olursam...... ay ay düşünmekten iyice allak bullak oluyor ..

chablis canım sende görüyorsun durumu. hadi bana bi akıl verin .. ayrıca senin adetinde gelmesin bugün inşaAllah cnm.. sizlerden güzel haberleri alıp gidicem ben e mi kızlar

Canım hoşgeldin bencede yumpşların gayet güzel büyümüşler maşallah erken bile döllenme olabilir yani, dr dun dün drumu gördü hala geç döllenme olursa bilemeyiz mi dedi yani ... Bence varsa o güne kadar belli olur gibi tatlım ya, kanda 1 haftalık bile olsa belli oluyormuş sonuçta. Valla canım az önce bizim mahallede bi kız vardı bizden 3 ay sonra evlenmişti oda hamileymiş, annem bi siz tembel çıktınız uyuyorsunuz sanırım diye fırça attı:1ninca: İyi anne dedim kapattım telefonu :1ninca: sanki biz istemiyoruz.

Canım şimdiye kadar hep tuttum oruçumu ama dünkü kadar etkilememişti beni ya , çok tuhaf oldum dün gözümü kapatıyorum başım dönüyor. Gıymatlım ahh keşke gelse bebişim artık yaa, yarın dr a gidience sanırım kan testi yapar dimi , birde şöyle düşündüm test yapmadan alttan muayene edermi sizce ? Yoksa karında mı ultrasonla bakar önce , dünden beri birsürü senaryolar kurdum ya başka bişey varsa, ya tedavi olmayacak bir sorun çıkarsa diye rahat uykuya dalamadım ya, Mevlam bebişlerimiz biran önce gelsin artık da stresden kurtulalım :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…