Valla doğru dedin canım alıştık bi kere ne var ne yok bilmek istiyoruzkaydirigubbakcemile3, ayy ne güzel bende eşime diyorum eğer bakabilecek durumum olursa 3 bebişimiz olsun diye :):) ne güzel ilerde birbirine destek olacaklar, eşim tek çocuk bizim bebeğimizin ne amcası ne halası olacak, valla ben isterdim görümcem falan olsun ohhh , bunları düşünüyorumda ilerde birbirine destek olurlar diyorum .
Kızlar gıymatlım gibi bende hiç rahat edemedim dr a gitmeden, ne var ne yok çok merak ediyorum adetim olsada gitsem diyorum ama , ben cuma günü gitsem mi ne dersiniz ya.
Adilemir canım sende 1. bebeğin için çok bekledin mi 3 yıl sonra olmuş ama sizmi istememiştiniz başta. Ne güzel canım sağlıklı bi şekilde dünyaya gelsin 2. bebişin. Küçük mü gösteriyosun o yüzden mi inanmıyorlar 33 yaşında olduğuna
adilemir canımbenim hep hayallerimde vardı 3 çocuk.. bilmem mevlam nasib eder mi.
samalangel sende git o zaman gülüm. boşuna kaçırmamış olursun zamanı... ama pazar 3. günün olursa hormon tahlillerini nerde yaptırcaksın
:enbuyukkk:
canım ınşallah olur 3 çocugun...
ınşallah...çok zor olur amaaaa...opuyorumnanaktan:enbuyukkk:
Selam fıstıklar kaynatmışsınız bol bol bugün biraz işim var. Arar ara gelcem bende. Dün akşam eşimle tartışmıştık azcık sabah ona inat test mest yapmadım gene zaten yarın iğneye göre düşünürsek adet günüm yarın yaparım belki cesaret gelirse. Bu arada acayip akıntım var ve az önce çok kötü hissettim kendimi midem ağzıma geldi.ama hepsinin psikolojik olabileceğinin bilincindeyim artık o yüzden yemezler :))))))) smallcum negatif olayına çok takılma hem sabah idrarı değil hem de daha yeni geçti günün. Bekle bakalım ayrıca 4. gün geç diil doktor için benimki de en geç 5. gün gel dedi klomen için sanırım.
Gıymatlım git bakalım doktora bu ağrılar yumoşların geldiğini de gösteriyor zaten sadece geciktiriciyle ilgili görüşmek için mi gitcen tatlım
Halevcim senin kaç günün kaldı 30 gün beklemek için peygamber sabrı lazım hakkaten :)
Ayyyyyyyy yanlış mı okudum bu arada 3 çocuk mu dedi biri bayılıorum galibaaaa kız nası bakcanız 3 çocuğaaaaa
arkadaşım 8 ay bu kadar hızlı davranmak için çok erken değil mi.. sadece 1 kez klomen kullanmak hemen sonuç vermemiş olabişlir. burda okuduğum kadarıyla 3 ay yada 4 ay kullananlar var.. daha sonra iğneye geçebilirsin. ve tüp bebek çok erken bi karar olur sizin için..
bencede başka bi dr a daha git. hiç değilse aradaki çelişkileri daha iyi farkedersin.. Allah yardımcın olsun.. inşaallah en yakın zamanda hayırlısıyla yavruna kavuşursun
kızlar gıymatlınız geldiiiiii :dance:
malumunuzdur ki drdan geliyorum bacılarım :) pek bi mutlu göründüğüme bakmayın, sahte gülücükler bunlar..
şimdi gelelim konuya.. dr a dedim ki kasıklarımda sancı var, adetim şöyle şöyle oldu bilmem ne.. anlattım işte durumu arkadaşlar. dedim ki bu sancılar nedir acaba geçen adetimin 1 güğn sürmesinden mi kaynaklandı tam atamadım mı dedim. oda gel bi bakalım dedi. ayyy alttan demez mi.. ben karından istiyorum dedim, ama alttan daha iyi görünür dedi, olsun burdan gördüğümüz yeter şimdi dedim eyvahedigeldismile
ondan soore baktı karnımaaa.. bide ne görelim .. amanda benim yumoşum hemencik boy vermiş teyzeleri .. 20 mm olmuş orda ööyle cilveleniyor kendi kendineee delikafadulden
dedi ki çok iyi daha 9. günüm olmasına rağmen maşaAllahımız var..
rahim tertemiz dedi, hiç kist filan kalmamış hamdolsun
vee bombayı patlattım dedim ki biz umre vakti ne yapıcaz orgametril kullansam hamileliğe zararı olr mu?
oda dedi ki, tabiki hamileyken olmaz. eğer orgametril kullancaksan bu ayı es geçicez dediii .. :a015:
ama içim cız etti kızlar ya, ben orda hanım hanımcık yumoşumu görmüşüm nasıl onu yumoş yerine koymayıp es geçerim...... hani görmesem tamam. insan görünce kıyamıyor :çok üzgünüm:
bende tamam deyip çıktım ama gelin siz bana sorun...
şimdi ne yapayım anlatın bakimmm
Günaydın kızlar, Gıymatlım drun dediği doğru değilmi hayatım, eğer bebiş gelirse o ilacı içmen doğru değil. Ama gitmeden önce kan testi yaptırıp öyle içmeyecekmiydin ilacı. O zamana varsa bişey çıkar zaten öyle değilmi . Zor bir seçim ama es geçin diycem ama , yumoşlarını da gördün tabi , insan boş geçirmek istemezde , valla canım karar veremedim bende bilmiyorumkismile Aderin 1 gün sürmesine ne dedi peki ?
Chabliss canım inşallah adetin gelmez bebişin gelir. Ben de adet olmadım hala, dün bi kötü oldum ya sanki elim ayağım tutmadı bi baş dönmesi falan , iftara kadar da böyle devam etti , İş yerinde beni öyle gören hamile olmayasın, hamilelikte de böyle belirti olur demesinler mi :1shok:
Bunu düşünmesi bile çok güzel ahh keşke ama , sanırım oruçlu olduğum için ya açlık kan şekerim düştü yada tansiyonum. Ümitlenmek istemiyorum.
Bu arada dün eşim dr ile görüşmüş büyük bi ihtimal eğer dr un ameliyatı olmazsa yarın sabahtan gidiyoruz. Başka bir dr a danışmış da kafamı karıştırdı kızlar ya , demişki hangi dr başta rahim filmi çekmeden klomen verir böyle şey mi olur, belki sorun sen de eşinde bişey yok ki eşim adet görüyormuş nasıl yumurtası olmaz. Adet gören herkesin yumurtası olur bikere , döllenmeyen yumurta atıldığı için adet olur demiş. İlginç bi yaklaşımı var çok merak ettim kızlar ya.
kızlar ne alemlerdesiniz... ben feci grip oldum canlarım.kafamı kaldıramıyorum. zor zahmet kalktımda bi bakayım dedim sizlere..
smalangel cnm daha adet olmadığın için çok mutlu oldum. kız Allah iyiliğini versin yarına kadarda çatlatcaksın yani bizi değil mi.. o zaman yarın kan testi yaptırırsın değil mi....... iyi hadi bi gün daha bekleyelim elden gelen bişi yok.. kan şekerinin düşmesi filan diyorsunda bu güne kadarda oruçludun düşmüşmüydü kan şakerin yafda tansiyorun :)
bana yaptığın yorumda da haklısın ancak bende gitmeden kan testi yaptırayım diye düşünüyorum işte.... ya çıkmaz mıki acabadr da dedi kiş, bide geç döllenme olursa anlayamayız tahlille..
ama kızlar benim yumoşlar şimdi hareketlenmiş.. yani geç döllenme nasıl olsun ki.. geç döllenme olması için geç yumurtlamak gerekmiyor mu.. yani 15. günden sonra.. .. ya bide diyorum bebeciğim bu ay kısmet olacaksada ben engellemiş olursam...... ay ay düşünmekten iyice allak bullak oluyor ..
chablis canım sende görüyorsun durumu. hadi bana bi akıl verin .. ayrıca senin adetinde gelmesin bugün inşaAllah cnm.. sizlerden güzel haberleri alıp gidicem ben e mi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?