• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

25 yaşndym PkO'luym 8 aydrkorunmuyrz bebegimz olmadı bu ay günde 2 serephone kullndm ama yumurtlama olmadı.Dr'um vücut klomene cvp vermiyr bu ay artk iğneye geçelm 4 ay onu dendkten sonra olmzsa tüp bebk dedi.Bize çok hızlı ilerliyorz gibi geldi.Sizin fikrinz?Klomeni tekrar denmk yine sonç vermz dedi vermezmi?Biz 6 ay kadr daha iğneye geçmk istemyrz bu 6ay ne yapabilirz?Hiç bir tedavisz yumrta takibi nasıl yapılır?İlginiz için teşekkürler....

ah canım benim demek negatif çıktı.. eğer doğruysa hakkında hayırlısı olsun..
ama erkende olabilir değil mi.. benim düşük yaptığım hamileliğimde adetim 6 gün geçtikten sonra yapmışsım belli belirsiz çıkmıştı 2. çizgi.. 1 gün önce yapsam belki negatif çıkacaktı. bazı insanların beta hcg leri ağır yükseliyor gülüm. takma. zaten iyice moralimiz bozuk bigün şurda hepimiz birden oturup ağlıcaz ama ne zaman. inşallah o gün gelmeden yavrular gelir :a015:

Evet canım maalesef negatif :çok üzgünüm: hayırlısı olsun canım ne yapacağız elimizden biişey gelmiyor , stresi azaltmayı öğrenmemiz lazım, belki o zaman gelecek inatçı bebişler. Bilmiyorum tatlım inşallah geç belli olacaktır ama sanmıyorum sanki adet olacakmışım gibi bi his var, artık dua ediyorum adetim bugün yada ayarın gelsin ki dr a gidebileyim diye , umarım cuma günü gelmez, pazartesi ye kadar gecikmiş olurum:çok üzgünüm:

Sen nasılsın gıymatlım , elevitmi yaptı seni öyle acaba ? Ha bu arada bende bayadır elevit kullanmadığımı hatırladım , ramazan olunca unuttum hepbilmiyorumkismile

Gıymatlım gelmişsin canım, yazdıklarını gözlerim dolu dolu okudum , bugün gerçekten çok kötüydüm yaa, garip bi hüzün çoktu sanki hiç bebeğimiz gelmicek gibi ( Allah korusun ) Oysaki eşimden benden bi parça olmasını çok istiyorum sevgimize sevgi katsın minicik yüreği :(:(:( Desteğin için çok sağol canım, birde çevreden artık laflar duyunca insan daha çok etkileniyor, sende ikinci yavrun için uğraşıyorsun tatlım , aynı amaç için sonuçta.

Evet kızlar işten gelirken test aldım evde yaptım ve yine NEGATİF. :(:( sanki sonradan değişecekmiş gibi inanırmısınız tam 3 kez elime aldım ama hayır ikinci çizgi yokk .....

canım daha erken yapmışsın testi bi kaç gün daha bekle istersen adetini gelmezse bi daha yaparsın test çünkü geç döllenme olduğunda idrar da görünmüyor ikinci çizgi o yüzden beklemen en iyiysi

25 yaşndym PkO'luym 8 aydrkorunmuyrz bebegimz olmadı bu ay günde 2 serephone kullndm ama yumurtlama olmadı.Dr'um vücut klomene cvp vermiyr bu ay artk iğneye geçelm 4 ay onu dendkten sonra olmzsa tüp bebk dedi.Bize çok hızlı ilerliyorz gibi geldi.Sizin fikrinz?Klomeni tekrar denmk yine sonç vermz dedi vermezmi?Biz 6 ay kadr daha iğneye geçmk istemyrz bu 6ay ne yapabilirz?Hiç bir tedavisz yumrta takibi nasıl yapılır?İlginiz için teşekkürler....

Merhaba canım , öncelikle hayırlı olsun tedavin. Sadece 1 kez mi kullandın klomeni de drun öyle dedi. Yani birden fazla kullandıysan ve drun da diyorsa vücutun klomene cvp vermiyor diye, o yüzden iğneye geçmiş zaten drun , iğnenin daha etkili olduğunu duymuştum. İğneden sonra neden hemen tüp bebeğe geçeriz dedi acaba , bildiğim kadarıyla aşılama yöntemi var tüp bebekten önce, tabi öncelikle sizin fikriniz önemli 6 ay daha geçmek istemiyoruz diyorsanız başka bir dr a muayene olsan, bakalım başka dr ne diyecek.

canım daha erken yapmışsın testi bi kaç gün daha bekle istersen adetini gelmezse bi daha yaparsın test çünkü geç döllenme olduğunda idrar da görünmüyor ikinci çizgi o yüzden beklemen en iyiysi

Halevcim tatlım , inşallah dediğin gibi geç döllenme olmuştur , Tamam canım eğer adetim gelmezse birkaç gün sonra tekrar deneyeyim.

Sen nasılsın cnaım , son durumun nedir ?

arkadaşım 8 ay bu kadar hızlı davranmak için çok erken değil mi.. sadece 1 kez klomen kullanmak hemen sonuç vermemiş olabişlir. burda okuduğum kadarıyla 3 ay yada 4 ay kullananlar var.. daha sonra iğneye geçebilirsin. ve tüp bebek çok erken bi karar olur sizin için..
bencede başka bi dr a daha git. hiç değilse aradaki çelişkileri daha iyi farkedersin.. Allah yardımcın olsun.. inşaallah en yakın zamanda hayırlısıyla yavruna kavuşursun

biliyormusunuz 3 buçuktan beri uyumadım. dünki uyku beni uyutmadı . bugün iyice sersem olucam kesin sempatiksalakcinni

Halevcim tatlım , inşallah dediğin gibi geç döllenme olmuştur , Tamam canım eğer adetim gelmezse birkaç gün sonra tekrar deneyeyim.

Sen nasılsın cnaım , son durumun nedir ?

benim durum aynı canım bi değişiklik yok karın şişliğim vardı çok şükür geçti bakalım canım dayanabilirsem ki adet olmazsam en az 30 gün sonra test yapmak istiyorum hayırlısı olur umarım hakkımızda

benim durum aynı canım bi değişiklik yok karın şişliğim vardı çok şükür geçti bakalım canım dayanabilirsem ki adet olmazsam en az 30 gün sonra test yapmak istiyorum hayırlısı olur umarım hakkımızda

meraktan çatlıcakmısın gız bacım ne 30 günüüü :1shok:

herkes gelmesini istemeyen adetini bekliyor galiba bende öyle kızlar ama bende de belirtiler var gibi akıntım oluyo kasıklarımda batma oluyo karnım şiş galiba cumartesi günü olacam olursam bende doktoruu değiştireceğim bu sefer aşılama yapılmasını isteyeceğim şimdiki doktoruma dedik dedik yok siz normal yollla kalıyordunuz diye yaklaşık 1 senedir yapmadı yaşımızda geçiyor belki 2. düşüneceğiz onun içinde uğraşacağız ben böyle düşünüyoum ve kararımdan vazgeçmeyeceğim aşılama isteyeceğim

hayır canım uyuyamadım .. yavaş yavaş sinir basmaya başladı
sen nasılsın yavruşlar nasıl...

kuşum neden sınır başladı yavas yavas ...
bende gecen cuma az leke oldu..var yok gıbı..
kaynanama gıttım..orda yattım ...bırsey yok çok sukur
5 gun sonra yanı dun doktora gıttım...ultrasonla baktı bebekten bırsey yok...bebekten olan bırsey degıl dıyor
ayrıntılı ultrasona yolladı
radyolojı uzmanı baktı
normal gebelık dedı
bırsey yok
sonucu kendı doktoruma goturdum..tamam dedı
ıstırahat
agır kaldırma
bol su ıç
bebek 1 haftya onde gıdıyormus..
bugun 21+0 olduk..ınşallah sorunsuz gecer
az leke oldugu gun haldır huldur ış yaptım bıraz...2 wc ve 1 banyo ovdum
egıle bukule