Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

Canım benim ya bende işlerimi bitirdim koştur koştur bi bakayım haber varmı demiştim., sağlık olsun canım yeni ay yeni umut, iyi rahatlamış oldun en azından, progestan mı 2.9 çıkmıştı, sanırım 10 ve üstü olması lazımmış dimi ?pazartesi ne testi yapacak peki ,

5 ve 5'in üzeri hamilelik canım..Pazartesiye kanamam olmazsa gebelik testini tekrar yapacakmış...

İnşallah tutturmuşsunuzdur canım..Hayırlısı olsun..

kızlar bütün yazdıklarınız için teşekkür ederim..
aynen sizlerin dediği gibi üzülmeden beklemek lazım.... hayırlısı olsun, Rabbim kuluna çekemeyeceği yükü yüklemez...

evet albeyaza katılıyorum bugün hiç bi araya gelemedik hepinizle muhabbet etmeyi özledim..
yarın sabah kahvaltıya bi arkadaşım gelecek .. büyük ihtimal o saatlerde açamıcam canlarım.. ama yetişmeye çalışıcam bi ara e mi.. :))

Günaydın canlarım, albeyazcım canım kafam karıştı benim 5 ve 5 üstü nasıl hamilelik oluyor, benim 11.6 di ama olmadı . Bende araştırdığım kadarıyla 10 ve üstü yumurtanın sağlıklı olduğunu kaliteli olduğunu öğrenmiştim.:bbo: hangisi acaba ? Gıymatlım sen nasılsın hala ağrın varmı ? inşallah o yumurtaların tutar canım , bu ay çoook yumurtladın sen maşallah. kızlar bekliyorum bugün sohbet ederiz

Günaydııııın!Canım 5 ve 5 üstü hamilelik diye yazıyor..Şimdi sen de benim kafamı karıştırdın valla:uhm:

gebe değ < 5
0.2-1 ha 5- 50
1-2 haft 50- 500
2-3 haft 100-5000
3-4 haft 500-10000
4-5 haft 1000-50000
5-6 haft 10000-100000
6-7 haft 15000-200000
8-12 haft 10000-100000

selam kızlarr ya ben de bu olayı anlamıorum insanın ymurtaları kendiliğinden gelişip çatlıyosa gene de niye klomen veriyo bu doktorlar. yani bu işe başlanırken yumurtlama takibi ve klomenle mi başlanıyo illa yumurtlamada sorun yoksa atla klomen aşamasını dimi. bana mantıklı gelmiyo valla sonra böyle insanları strese sokuyolar kist olcak diye
sen hiç takma kafana gıymatlım inşallah geldikleri gibi kuzu kuzu gitcek o fazladan yımırtalar kaydirigubbakcemile5
albeyazcım sen de gününü bekle de tekrarla testi bakalım. kan testi için bile erkendi bence ben hep adetin beklenmesinden yanayım. belki bir senedir o günü beklemeye alıştım da o yüzden artık daha sabırlıyım bu konuda. ben testlerde negatifi görceğime adet olurum daha iyi. çok sinirimi bozuo o tek çizgiler falan

arkadaşlar bu aşamalar okadar zor geçerki çok iyi bilirim her test yapılışında negatif çıkmasına rahmen çöpe atmamak için bir çaba göstermek sanki atınca sonuç degişecekmiş ve göremicekmişiz gibi o sinir tek çizgiyi her görüşde hüngür hüngür ağlamak allahım neden diye sorgulamak gerçekten çok zor testlere verdiğim parayla mis gibi bir tatil yapardım heralde ama bebeginiz içinize düştümü o sonuç negatifte olsa hiç ağlıyasınız gelmez içinizde garip bir sevinç kaplar 9 aylık bir süreç başlar doğum heycanı nasıl olcak nasıl doğcak baka bilecekmiyim rabbim bu mübarek günlerde sizleride sevinçlendirsin inşallah bebişlerinizin haberlerini paylasırsınız bu sayfalarda :Saruboceq:

Derdi çeken biliyor dimi canım:çok üzgünüm: çok güzel özetlemişsin yüreğine sağlık. Negatif sonuç çıkınca bile hem ağlayıp hemde acaba test mi yanlıştı diye sorularda yanına cabası. İnşallah canım dua vaktine gelmiştirde, burdaki bütün arkadaşlarımızın bebişleri olsun, bebişlerimiz bekletmesin artık bizi. :çok üzgünüm: herkes sormaya başlıyor artık ya, kimseninde bildiği yok.

tatlım sen beta hcg den bahsetmişsin ben onu progesteron sanmıştım , kusura bakma tatlım.

Aklımı çıkardın Smallangelımmmmm:bbo:Hamilesin de haberin mi yok diye çok korktum,olur ya doktoruna göstermeden yorumlamışsın diye falan düşünmeye başlamıştım artık:1shok:Bilmeden de ters bir şey yapmış mısındır diye çok endişelendim (ilaç, sigara,ağır kaldırmak vs.) Valla şimdi rahatladım:1rolleyes::1rolleyes:

Valla canım , ben de artık beklemeye karar verdim..Yapılacak bir şey yok çünkü..Günümü bekleyeceğim, olmazsam gideceğim öbür ay..

Kızlar,canlarım ben bugün annemde kalacağım..Onda internet yokmafoldumbenMecburen akşam nete giremeyeceğimmafoldumbenmafoldumbenYarın görüşürüz kızlar...Öptüm sizleriopuyorumnanaktan

QUOTE=albeyaz;14388464]Aklımı çıkardın Smallangelımmmmm:bbo:Hamilesin de haberin mi yok diye çok korktum,olur ya doktoruna göstermeden yorumlamışsın diye falan düşünmeye başlamıştım artık:1shok:Bilmeden de ters bir şey yapmış mısındır diye çok endişelendim (ilaç, sigara,ağır kaldırmak vs.) Valla şimdi rahatladım:1rolleyes::1rolleyes:[/QUOTE]

Ay canım benim :kedi: keşke yanlış yorumlasam dimi ama :1rolleyes: sigara falan kullanmıyorum canım , migrenim tuttuğu zaman bile ilaç kullanmıyorum ne olur olmaz diye

hu huuu bizim kızlar nasılsınız bakim
bugün yetişemedim size... dediklerinizi okudum sağolun hepiniz.. hakkaten bende düşünmüyor değilim
chabliss canım evet doktor yumurtlamam normalken klomen verdi ve yarım düzine yumurtladım, nerdeyse bi koli olacaktı.. bide başıma iş aldım , şu an içimdekiler kaz yumurtasından deve kuşu yumurtasına doğru büyümeye devam ediyorlar.... ah kafam.. kendi,m akıl edip doktoora deseydim keşke ben zaten yumurtluyorum bu ilacı kullanmasak diye....
samalangel canım bende bir an seni hamile sandım kız, yüreğimize indireceksin.. hadi bi dahaki sefere beta hcg de çıkar inşaAllah 10 filan.. :lepi:
albeyaz sensiz akşam nasıl geçecek , annende kalmanın zamanımıydı gız bacım, beni kim teselli edecek.. şaka bi yana yarın geç kalma erken gel.. konuşcaklarımız birikti.. ::)) sempatiksalakcinni

bebeto çok içten yazmışsın ne güzel çok sağol arkadaşım.. sen ne zaman kardeş alacaksın yavruşuna , hadi aramıza gelde senin günlerini sayalım canımcım yerimseniben

kızlarr hepinize hayırlı sabahlar... bugün erkenciyim.. siz nerelerdesiniz haydin kahvaltı yapıcazzzz :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…