ben de yumurtlayabiliyordum hatta güzel çıkmıştı kendi de çatlıyordu benim doktorumda verdi
klomen ve çatlatma iğnesi bundan önceki ay
iğneyi vurduğumdan beri sağ yanımda bir ağrı hazirandaki yumurtlama dönemimden bu yumurtlama dönemine kadar ağrıdı dün de baya çok ağrıdı
galiba dün yumurtlamam oldu saydam akıntıda gördüm dün sabah
ama gece kandil gecesi diye birleşmedik gördükten 24 saat sonra bu sabah birleşme olldu
umarım geç olmamıştır
Günaydın canlarım, albeyazcım canım kafam karıştı benim 5 ve 5 üstü nasıl hamilelik oluyor, benim 11.6 di ama olmadı . Bende araştırdığım kadarıyla 10 ve üstü yumurtanın sağlıklı olduğunu kaliteli olduğunu öğrenmiştim.:bbo: hangisi acaba ? Gıymatlım sen nasılsın hala ağrın varmı ? inşallah o yumurtaların tutar canım , bu ay çoook yumurtladın sen maşallah. kızlar bekliyorum bugün sohbet ederiz
arkadaşlar bu aşamalar okadar zor geçerki çok iyi bilirim her test yapılışında negatif çıkmasına rahmen çöpe atmamak için bir çaba göstermek sanki atınca sonuç degişecekmiş ve göremicekmişiz gibi o sinir tek çizgiyi her görüşde hüngür hüngür ağlamak allahım neden diye sorgulamak gerçekten çok zor testlere verdiğim parayla mis gibi bir tatil yapardım heralde ama bebeginiz içinize düştümü o sonuç negatifte olsa hiç ağlıyasınız gelmez içinizde garip bir sevinç kaplar 9 aylık bir süreç başlar doğum heycanı nasıl olcak nasıl doğcak baka bilecekmiyim rabbim bu mübarek günlerde sizleride sevinçlendirsin inşallah bebişlerinizin haberlerini paylasırsınız bu sayfalarda :Saruboceq:
tatlım sen beta hcg den bahsetmişsin ben onu progesteron sanmıştım , kusura bakma tatlım.
albeyazcım sen de gününü bekle de tekrarla testi bakalım. kan testi için bile erkendi bence ben hep adetin beklenmesinden yanayım. belki bir senedir o günü beklemeye alıştım da o yüzden artık daha sabırlıyım bu konuda. ben testlerde negatifi görceğime adet olurum daha iyi. çok sinirimi bozuo o tek çizgiler falan
Rabbim bu mübarek günlerde sizleride sevinçlendirsin inşallah bebişlerinizin haberlerini paylasırsınız bu sayfalarda :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?