• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

oh ne güzel gız bacım.. seni üzmek istemem ama o dediğin 1 haziran tarihi gibi, yıllar ileledikçe geriye büyükbaşlar kalıyor sadece.. ama onu bulamayanda var be gülüm.. he aynen senin dediğin gibi benim kaynımada çok heveslenenler oldu.. ama o eşimin tam tersi afedersin tontulmamış :1ninca:

tabi canım mutlaka daha çok yeniyiz 6 yıldır tanıyoruz ve 1 yıllık evliyiz, zaman herşeyi değiştirebiliyor bazen, olsun ama eşimi çok seviyorum,:asigim: kaynın afedersin yontulmamış dedin de, kızlar o halini mi beğeniyorlar acaba anlamadım :bbo:

gıymatlım canım aşkolsun neden mesafeli davramayım üzüldüm bak.canım bizim bu aralar işte problemler var galiba işten çıkartılacağız yeni bir ihale olmuş aralık 8 ine kadar devam gibi bür sürü dedikodu var burada giemiyrum birde geçmişi okudum senin yumoşarını ve albeyazı takip ediyordum ne yaptınız diye ama hiç üzülme canım rabbimin dediği olur.
bende klomene başladım işte bugün bitiyor ilacım ama biz dünden çalışmalara başladık hayırlısı dicem birde biz çok stress yapmaya başladık ikimizde de bir stress var anlatamam bebk için olduğunu bildiğimiz için ne yapacağımızı anlamadık hayırlısı olsu diyorum bakalım ne olacak bu ay adet olursam bende doktorumu değiştireceğim cnaımmmm

aysenik canım işyerinde hakkınızda hayırlısı olsun, mevla ne takdir ettiyse başımıza o geliyor gız bacım, sakın onada stres yapma, Allaha havale et bakalım ne olacak...

aynen okuduğun gibi benim bu ay biraz karmakarışık oldu :( ama canım elden birşey gelmiyorr. inşaAllah sende öyle birşey olmasın canımcım
eşler konusunda tamamen haklısın, hadi ben stresimi belli etmiyorum ama malumdur ki erkeklerin anında belli oluyor ve gelişmeler değişiyor.. ya okumuşsundur zaten ama sana tavsiyem eşine yumurtlama günün filan olduğunu söyleme, çok güzel besle enerjisi dolup taşsın.. günde 2 muz arı sütü bal polen karışımı, kuruyemişler hergün yiyin beraber.. bide helva yiyin , varya yaz helvası yada tahin heşlvası antep fıstıklı onlardan.. bak onlar seninde performansını arttırır gülüm
bi sabredin 10 gün kadar hakkaten çok bunaltıcı oluyor..
ben en çokta şundan korkuyorum, hani mecburiyetten beraberlik oluyor ya, bebelerimiz yoğun bi istekle aşlkşa nasib olmayacakları mı, sevgisiz anne karnına düşmeselerdi bilmiyorumkismile

tabi canım mutlaka daha çok yeniyiz 6 yıldır tanıyoruz ve 1 yıllık evliyiz, zaman herşeyi değiştirebiliyor bazen, olsun ama eşimi çok seviyorum,:asigim: kaynın afedersin yontulmamış dedin de, kızlar o halini mi beğeniyorlar acaba anlamadım :bbo:

yok kız eşime bakaraktan onun gibi sanıyorlarda ondan istiyorlar.. ah ne bilsinler dışı onları içi bizi yakarrrr kaydirigubbakcemile3

sizin doktorlar ne güzel gün aşırı gidip yumularınızın durumunu öğreniyorsunuz benim doktorumda adetin 13.günü gidip bakıyo yumurta gelişmişse bir kere çatlatma iğnesi vurudu ondan sonrada adet olana kadar gitmedim bi tuhaflık var buradaki arkadaşlarım olsun sizler olsun bakıyorum benim doktorda bi tuhaflık olduğunu seziyorum tam ilgilenmediğini düşünüyorumm.artık bu ay hamiş kalırsam devam ederim doktoruma eğer adet olursamda değiştireceğim kesin karar verdimm....

sizin doktorlar ne güzel gün aşırı gidip yumularınızın durumunu öğreniyorsunuz benim doktorumda adetin 13.günü gidip bakıyo yumurta gelişmişse bir kere çatlatma iğnesi vurudu ondan sonrada adet olana kadar gitmedim bi tuhaflık var buradaki arkadaşlarım olsun sizler olsun bakıyorum benim doktorda bi tuhaflık olduğunu seziyorum tam ilgilenmediğini düşünüyorumm.artık bu ay hamiş kalırsam devam ederim doktoruma eğer adet olursamda değiştireceğim kesin karar verdimm....

canımcım biliyormusun benim doktorumda normal muayenede gün aşırı takip etmiyor
yumurta takibi istediğim için ayriyetten 100 tl ödedim ve öylelikle başladı güğn aşırı yada 3 günde çağırdı..
sen doktoruna söylesen gün aşırı gelmek istiyorum diye ne der acaba bilmiyorumkismile

selam bayanlar nihayet annemlere geldim..
bu ay hiç sıkıntılı geçmedi gün aşırıçalışma yaptım günüm 22siydi ve hala adet olmadım bakalım rabbimden hayırlsı
sizler nasılsınız özledim sizi

smalangel canım sen bugün kaçıncı günündesin

Tatlım benim bugün 13. günümdeyim, tam yumurtlama vakti sanırım.

bu ay hiç sıkıntılı geçmedi gün aşırıçalışma yaptım günüm 22siydi ve hala adet olmadım bakalım rabbimden hayırlsı

bsbirkin canım merhaba hoşgeldin, ohh ne güzel canım sıkıntılı olmadıysa, inşallah bebişin gelmiştir. Birde sen erken mi regl oluyorsun canım 22sindeymişsin de erken değilmi bilmiyorumkismile

hoşgeldin arkadaşımmmm özlettin kendini
oh ne güzel tatiliniz tam tatil olmuş, sıkıntısız atlattığına göre bize minik bi hediye getirdin gibi görünüyorrrr :ecrin_bebek:
ne zaman test yapacaksın, bi belirti var mı

kıslarrrr lütfen ben duyduğumda çok geçti yumurtlamama yakın bikaç gün kullandım sonra bıraktım acaba adet gününe kadarmı kullanıcaktım bilemedim bilgi verirmisiniz

Tatlım benim bugün 13. günümdeyim, tam yumurtlama vakti sanırım.

bsbirkin canım merhaba hoşgeldin, ohh ne güzel canım sıkıntılı olmadıysa, inşallah bebişin gelmiştir. Birde sen erken mi regl oluyorsun canım 22sindeymişsin de erken değilmi bilmiyorumkismile
yok cnm aksine geç oluyorum 22 temmuz 35.günümdü normalde olmam gereken zmndı ama bazen 40 güne kadar sarkabiliyodu bugunde 42.günümdeym bakalım

hoşgeldin arkadaşımmmm özlettin kendini
oh ne güzel tatiliniz tam tatil olmuş, sıkıntısız atlattığına göre bize minik bi hediye getirdin gibi görünüyorrrr :ecrin_bebek:
ne zaman test yapacaksın, bi belirti var mı

ayyy inşş cnm yaa bide kayınvalidemlerdeyken iki kez rüyagördüm ikisindede güya annemlerin yanında test sonucumu öğreniyomuşum
belirti bu ay pek kafama takmadım ya belirtide fazla yok i göğüslerim hassas bi haftaönce ilk uçları özellkile çok ağrıyodu birde ara ara adet sancısı gibi sancım var he bide akıntım var sarı ve uzayan yapışkan ginbi..

günaydın canlarımmm, bugün çok heyecanlıyım yaa , bizim 1. evlilik yıl dönümümüz :lepi: eşime süpriz olarak bebiş haberini vermeyi çok isterdim ne güzel 3 kişilik bir kutlama olurdu.:emir_bebek:

Back