• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

dr. muayenesınden geçtım tatlım yumurtalıklarım iyi çok sükür eşimde varıkosel çıktı amelıyat oldu şimi sonucunu beklıyorum

geçmiş olsun, eşin tam sıhhatine kavuştuktan sonra Mevlam verir inşaAllah
yumurta takibi yaptırmak daha farklı, gün aşırı doktor yumurtalarındaki değişikliği izliyor arkadaşım, yumurta olgunlaşıp çatlaması aşamasında beraberlik günleri veriyor, daha bi kontrol altında olunca gelişmeler net görünüyor..
çünki bazen yumurta oluşmuyor, bazen çatlamıyor, yetersiz büyüyor gelişemiyor.. belki sen bu aşamalardan geçmişsindir.. burdaki arkadaşlarrla bizde uğraşıyoruz ve takiple ne olup bittiğini bilmeye çalışıyoruz

Canım varikosel ne bilmiyorum maalesef, önemli bir şeymi, şuan dr un ne diyor, yani herşey normalse eşinde ameliyat olmuş. Birde kaç yıllık evlisin.

Gıymatlım teşekkürler hayatım, bende internetten araştırıyordum ya tesadüf oldu:1rolleyes: ben çok tutum bunu ha, bak yorgunluğa da iyi geliyormuş bu aralar yataktan kalkasım gelmiyor resmen gözleri kapalı gidiyorum işe, ohh hemen almam lazım . Ha bu arada sen ne zaman gideceksin dr a ? Çok merak ettim senin yumoşları hadi bakalım teyze olacagız inşallah. :lepi:

bunuda buldum kızlar. fakat bide piyasada tabletleri satılıyo onlar çok pahalı.. ben balla karışık olanı almıştım fiyatı 14-15 civarı, ama epey gidiyorbilmiyorumkismile

ARI SÜTÜ
İçerisinde karbonhidrat, protein, amino asitler, yağ asitleri, mineraller, vitaminler, doğal hormonlar bulunmaktadır. Hastalıklara karşı korunmak sağlıklı ve zinde kalabilmek için herkes arısütünü kullanabilir .Arısütü kullanımı saf şekilde olabileceği gibi ballada karıştırılarak da alınabilir. Ayrıca bir çok ülkede kapsül haline getirilmiş biçimleride vardır. Ancak arısütünün besleyici değerlerini yitirmeden saf halde tutmak kolay olmadığından genelikle balla karıştırılarak tüketilmesi yaygındır. Arısütünün karıştırıldığı balın gerçek ve kaliteli bal olması gerekir .

•Bağışıklık sistemini destekler
•Antibakteriyel, antivirütik özelliği vardır.

•Hücre yenileyici özelliği sahiptir.

•Hormanları ve metabolik işlevleri düzenler.

•Bedensel ve zihinsel yorgunluğa karşı enerji kaynağıdır .Vücuda zindelik kazandırır

•Kolesterolü düşürüçü etkisi vardır

•Karaciğeri kuvvetlendirir

•Sinirsel rahatsızlar olumlu etkilerde bulunur.

•Saç dökülmesini önlemede etkildir.

•Damar sertliğini engellemede yardımcıdır

•Ülser gastrit ve kolit gibi rahatsızlıklarda kullanılabilir.Kansızlık sorununda yardımcıdır

•Hafızayı kuvetlendirir

•Cinsel performansı arttırır.

•Cilt sağlığı ve kırışıklıkları önlemede olumlu etkiye sahiptir.
•Adet düzensizliklerinde kullanılır.
•Yetersiz beslenmeden doğan eksikliği giderici güçlü besleyici özelliği vardır.

Canım varikosel ne bilmiyorum maalesef, önemli bir şeymi, şuan dr un ne diyor, yani herşey normalse eşinde ameliyat olmuş. Birde kaç yıllık evlisin.

Gıymatlım teşekkürler hayatım, bende internetten araştırıyordum ya tesadüf oldu:1rolleyes: ben çok tutum bunu ha, bak yorgunluğa da iyi geliyormuş bu aralar yataktan kalkasım gelmiyor resmen gözleri kapalı gidiyorum işe, ohh hemen almam lazım . Ha bu arada sen ne zaman gideceksin dr a ? Çok merak ettim senin yumoşları hadi bakalım teyze olacagız inşallah. :lepi:

ben kısmetse yarın gidiyorum dr a canımcım
ama şu kasıklarımdaki sancılar beni korkutuyor, yumoşlar çatlamadıysa kiste dönüşmüş olmasınlar Allah korusunnnn
bide dr bana bol sıvı tüket dedi, kist oluşumunu engelliyormuş galiba.... smalangel canım sende çok sıvı tüket, var olan kistin erir inşaAllah gülüm
ah size güzel haberler vermeyi istemezmiyim hiç....
şu mübarek gece hürmetine birbirimizin peşinden hamile kalalım ya rabbiiiiii..
Ruhen bedenen ve zihnen sağlıklı hayırlı huzurlu yavrular ihsan eyle Allahım........ aminnn :Saruboceq:

ben kısmetse yarın gidiyorum dr a canımcım
ama şu kasıklarımdaki sancılar beni korkutuyor, yumoşlar çatlamadıysa kiste dönüşmüş olmasınlar Allah korusunnnn
bide dr bana bol sıvı tüket dedi, kist oluşumunu engelliyormuş galiba.... smalangel canım sende çok sıvı tüket, var olan kistin erir inşaAllah gülüm
ah size güzel haberler vermeyi istemezmiyim hiç....
şu mübarek gece hürmetine birbirimizin peşinden hamile kalalım ya rabbiiiiii..
Ruhen bedenen ve zihnen sağlıklı hayırlı huzurlu yavrular ihsan eyle Allahım........ aminnn :Saruboceq:

İnşallah kiste dönüşmez canım yaa, :Saruboceq: aa bilmiyordum ne çok şey öğrendim sizlerin sayesinde yaa. teşekkür ederim tatlım daha çok su içeceğim bende. amin canım inşallah şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarımız kabul olur

Kızlar merhaba!!!Bugün çok gecikltim...Dün akşam geç yattım. Yemek,ütü derken ancak oturdum bilgisayarın başına..Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.Bugün niyetliyim , az önce dua okudum, sizler için de dua ettim arkadaşlar...

geçmiş olsun, eşin tam sıhhatine kavuştuktan sonra Mevlam verir inşaAllah
yumurta takibi yaptırmak daha farklı, gün aşırı doktor yumurtalarındaki değişikliği izliyor arkadaşım, yumurta olgunlaşıp çatlaması aşamasında beraberlik günleri veriyor, daha bi kontrol altında olunca gelişmeler net görünüyor..
çünki bazen yumurta oluşmuyor, bazen çatlamıyor, yetersiz büyüyor gelişemiyor.. belki sen bu aşamalardan geçmişsindir.. burdaki arkadaşlarrla bizde uğraşıyoruz ve takiple ne olup bittiğini bilmeye çalışıyoruz
haklısın canım bayanda olunca daha zor.daha zaman alıcı allahım hepımızın yardımcısı olsun evladında hayırlısını ve sağlıklısını nasıp etsın inşaallah

haklısın canım bayanda olunca daha zor.daha zaman alıcı allahım hepımızın yardımcısı olsun evladında hayırlısını ve sağlıklısını nasıp etsın inşaallah

Hoşgeldin arkadaşım....Dediğin gibi zor bir süreç...Allah hepimize güç versin...Hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.:Saruboceq::Saruboceq:

Kızlar merhaba!!!Bugün çok gecikltim...Dün akşam geç yattım. Yemek,ütü derken ancak oturdum bilgisayarın başına..Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.Bugün niyetliyim , az önce dua okudum, sizler için de dua ettim arkadaşlar...

albeyaz nerede kaldın gız bacım, bende geç uyandım ama bi süre sonra açtım neti.. iş yapmadan önce şöyle bi bakmak iyi geliyor bana.. yoksa ne olup bittiğini merak ediyorum, neler konuştunuz acaba diye sabırsızlanıyorum
bende seninle aynı durumdayım, iftarı bekliyoruz Allahım kabul etsin inşaAllah
sabahtan bu yana dua ediyorum.. biliyorsunuz beraet gecesinde bir yıllık ömrümüzde ne olup biteceği tayin ediliyor... her birimize ruhen zihnen ve bedenen sağlıklı hayırlı huzurlu evlatlar için dua ediyorum rabbime..
albeyazcım karnımda hep sancılar oluyor batıyor sende de var mı gülüm

albeyaz nerede kaldın gız bacım, bende geç uyandım ama bi süre sonra açtım neti.. iş yapmadan önce şöyle bi bakmak iyi geliyor bana.. yoksa ne olup bittiğini merak ediyorum, neler konuştunuz acaba diye sabırsızlanıyorum
bende seninle aynı durumdayım, iftarı bekliyoruz Allahım kabul etsin inşaAllah
sabahtan bu yana dua ediyorum.. biliyorsunuz beraet gecesinde bir yıllık ömrümüzde ne olup biteceği tayin ediliyor... her birimize ruhen zihnen ve bedenen sağlıklı hayırlı huzurlu evlatlar için dua ediyorum rabbime..
albeyazcım karnımda hep sancılar oluyor batıyor sende de var mı gülüm
Doğru söylüyorsun canım...Ben de çoğu zaman kalkar kalkmaz nete girip bakıyorum...Ama bugun ne olduysa işlere daldım. İftar yemeğini falan hazırladım.İyi ki hazırlamışım.Şimdi koluma kaldıracak halim yok...Valla peynir zeytine kalırdık..Buralar çok sıcak...Sıcakta da zor oluyor...
Canım senin ağrıların uzun sürdü.Ben de meraklandım..Benim sadece iğne olduğum zaman oldu...Sendoktoruna yine gitsen iyi olur. Ne olur olmaz bir baksın canım....

Belki de yediğin bir şey dokunmuştur canım..Normalde yediklerinden farklı bir şey yedin mi bu aralar...Karnının ağrıması yumurtadan olur mu ki?

yarın gidicem kısmetse.. olumsuz birşeyle karşılaşmaktan korkuyorum Allah korusun

ne yemek yaptın kız de hele cokacimcoook

yarın gidicem kısmetse.. olumsuz birşeyle karşılaşmaktan korkuyorum Allah korusun

ne yemek yaptın kız de hele cokacimcoook

Allah korusun canım benim... Bir şey olduğunu düşünmüyorum ben...Yine de önlem için işte

Bamya, pilav ve cacık yaptım canımcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

20:36 iftar saatimiz.. hemen hemen bizimde 3 saat var
ah bamyayada bayılırım, yerken bi kaşıkta bana al şifa olsunnn

20:36 iftar saatimiz.. hemen hemen bizimde 3 saat var
ah bamyayada bayılırım, yerken bi kaşıkta bana al şifa olsunnn

Ben de bayılıyorum canım...Aslında sebze yemeklerinin hepsine bayılıyorum...Ayy keşke komşu olsaydık da tencernin yarısını verseydim sanacokacimcoookNeyse senin için 1 değil 10 kaşık alacağım valla...10 kaşık da banasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Allah korusun canım benim... Bir şey olduğunu düşünmüyorum ben...Yine de önlem için işte

Bamya, pilav ve cacık yaptım canımcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

Allahhh ne diyosun canım sen yaaa :) ellerinme sağlık akşam sendeyim canımcım :):) ben kaç gündür bamya sayıklıyorum yaaa

afiyet şifa bal olsun canımm
benim eşim pek yüz vermiyor her zaman yapamıyorum.. pazardan mı aldın

..Haftasonu pazara gidemiyorum. Bir de pazardakiler tek tek seçtirmiyor..Evimin yanındaki market tek tek seçtiriyor.Bir de taze getiriyor.
Benim de eşim ilk başlarda burun kıvırıyordu..Bamya yemek mi? Olsa olsa salata olur diye...Ama şimdi alıştı...Canım ya sebze yemeği yapmayınca yapacak yemek bulamıyorum valla...Ben öyle pasta, börek, dolma,sarma yapamıyorum...Et ve sebze yemeklerini yapabiliyorum sadece.

Back