Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kahvaltı yaptınız mı kızlar
zor olsa da bugün yaptım kahvaltımı, sen yapmadın mı henüz
evet smalangel canım bende korktum.. ama olsun dediğin gibi peş peşe alalım yavruları inşaAllah
eşin hatırlıyor mu yarın yıldönümünüz olduğunu.. yoksa birbirinize çaktırmıyormusunuz :)
gıymatlım benim eşim çok incedir, sabah beni öpüyor geçen sene bugün kına gecemiz vardı diye :1rolleyes: eşim önemli günlerimizi hiç unutmaz sağolsun, taa kaç gün öncesinden ayy 1 yılımız doluyor diyip duruyordu :1hug: 23 temmuz da 2. nişan yılımızı bile kutladı :):)
yok canım ben daha yapmadım.. canım tost çekiyorrr ah biide çayımı aldım mı benden iyisi yok
sen ne yedin kahvaltıda gız bacım
aaa ben bayadır tost yemiyorum :1shok: albeyaz aklıma bamyayı soktu daha yapamadım, sende tostu soktun bak şimdi , canımcım 1 dilim ekmeği zor yedim , çikolata sürdüm ayak üstü onu yedim.:1rolleyes:
vay be maşaAllah diyelim.. senin eşin türünün son örneklerinden galiba canım.. bunlardan biride benimki çok şükür.. ama önceki nişan tarihimizi hatırlayacak kadar değil, evlilik doğum günü filan.. eh bunada şükür dimi :lepi:
oh afiyet şifa olsunnn, kız çikolatayla kahvaltı mı olur aaa .. hani peynirin tereyağın zeytinin?
bebek doğuracağız güzel beslenelim ki yumoşlar coşsun.. örnek ben -tatlicadiarzu-
maşallah canım evet eşime herkes hayret ediyor , kuzenlerim falan senin kardeşin olsaydı enişte ya diye takılırlar :1rolleyes: kendileri için istiyorlar tabi, biz eşimle 5 yıl birliktelikten sonra evlendik, 1 haziranda başlamıştık biz her ayın 1 ini kutlardık , :))::) sonra sayamayacak kadar olunca e birde nişsan evlilik falan olunca arada kaynadı tabi :):):) 36. ayımız kutlu olsun, 45 . ayımız kutlu olsun diye sabah bi bakardım msj gelmiş.:1rolleyes:
smalangel biliyormusun canım, ben ertesi günü gittim market market bamya aradım. yok..
üzüldüm ama elden bişey gelmiyor, o akşam annemler çağırdı gittik, bende yaptığım bişeyi götürmüştüm yemek olarak... annemde ısıtmaya koyuyor yaptıklarını, sonra bi tencere lazım oldu, annem dedi ki, dolapta azıcık bamya vardı dur onu boşaltayım........ neee dedim, bamya mı çabuk getirrrr, diğer yemeklerden istemiyorummmmm :teytey:
akannehir ama yazın sıcağından peynir , tereyağı istemiyorki insanın canı, akşam sulu yemek dahi diyemiyorum ya, Allahım şükürler olsun iyiki karpuz gibi bi meyve var yaa , karpuzsuz yapamıyorum ben :1rolleyes: . Senden ders alacagım zaten canım ben , sen tecrübelisin. ama bak arısütü, bal ,poleni her gün yiyyorum süper bişey ya , eşimde çok sevdi.
çok içten istemişsin demmekki canım, ahh afiyet bal şeker olsun, ben yiyemedim daha bu ara bi koşturma içindeyim ya, teyzemler geldi bana biri gitti diğeri geldi, kuzenler falan derken benim bamyada kaynıyor arada. ama sağolsun geçen gün dedim albeyaz bamya yapmış bizimde canımız istedi diye. canım benim hemen alalım dedi yada anneme söyliyim alsın dedi. ben kendim yapıp yemek istiyorum sonra alırız dedim artık.