kızlar geldim geç olsada..
bugün zaten geç kalktım sonrada evi toplayıp doktora çıktım.. ve üzülerek geri döndüm arkadaşlar :çok üzgünüm:
doktor muayeneye başlayınca içimde kocaman kocaman yumoşların daha da büyüdüğünü gördük, saydı 1-2-3.. bende 4 dedim saymamız bitti
ölçmedi doktor heralde panik yaparım diye .. ama çok büyümüşlerr..
ağrım var dedim, evet yapar dedi, artık adet zamanını beklicez dedi, adet olursan bunlar adetle atılır inşallah dedi, olmazsanda sorun olmaz dedi, ama her ihtimale karşı gün aşırı beraberliğe devam edin dedi, belli olmaz belki çatlayan olur dediiiii
ya arkadaşlar bu yaşıma kadar Allaha şükürler olsun hiç kist olmamıştı şimdi üzülüyorum
he bide doktor dediki sen klomeni sabah akşam kullandın dimi... bende evet dedim..
şaşkın yani doktorda... kızlar size bişey diyim mi, önceki yumoş takibimde benim kendiliğinden 2 yumoşum olgunlaşıp çatladı ya, galiba bu klomen bana fazla geldi.... çünkü zaten yumurtlamam normal olduğu için klomen kullanınca birden her taraf yumurta doldu.. ve çatlayan çatladı gerisi bana kaldı
n düşünmem gerektiğini bilmiyorum inanın.... hatta acaba bu ay adet olsamda bunlar atılsa mı diyorum. tabi bu zaten bizim elimizde olan bişey dedğil.....ama hamilelik durumunda nasıl olacak bilmiyorum şimdi böyle ağrıyorsa ilerde de artacaktır bu durum bence... moralim sıfır arkadaşlar :a015: