• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

smalangel nasılsın canımm
benim kasıklarımda ağrı oluyor nedendir bilmem.. böyle sızım sızım sızlıyorlar ara ara dürtüyor içerden.....
senin ağrın yada sancın oluyor mu .. kaçıncı günüdesin sen şimdi gülüm

smalangel nasılsın canımm
benim kasıklarımda ağrı oluyor nedendir bilmem.. böyle sızım sızım sızlıyorlar ara ara dürtüyor içerden.....
senin ağrın yada sancın oluyor mu .. kaçıncı günüdesin sen şimdi gülüm

İyiyim canım şükür , senin yumurtaların çok büyüdüğü için ve hala çatlamayan yumurtaların olduğu için sanırım canım. Bende çatlatma iğnesinden sonra aşırı ağrı olmamıştı, birde iğneden de kaynaklanıyor sanırım ben ovitrelle olmuştum. Adetin 10. günü bugün, öyle ağrı falanda olmuyor sanırım 2- 3 güne kadar yumurtlama dönemine gireceğim. Kafam çok karışık ya kist oluşmuştu ya bende ya kontrole gittiğimde kist hala duruyor olursa :bbo: aman ne zor iş yaa, beklemek, hiç zevk almıyorum artık hayattan. Ya birde hala göğüs şişkinliğin gitmedi, hala şiş ve hassas yani adet öncesi olur ya hala öyle, neden acaba ilaçlarmı yapıyorki.

İyiyim canım şükür , senin yumurtaların çok büyüdüğü için ve hala çatlamayan yumurtaların olduğu için sanırım canım. Bende çatlatma iğnesinden sonra aşırı ağrı olmamıştı, birde iğneden de kaynaklanıyor sanırım ben ovitrelle olmuştum. Adetin 10. günü bugün, öyle ağrı falanda olmuyor sanırım 2- 3 güne kadar yumurtlama dönemine gireceğim. Kafam çok karışık ya kist oluşmuştu ya bende ya kontrole gittiğimde kist hala duruyor olursa :bbo: aman ne zor iş yaa, beklemek, hiç zevk almıyorum artık hayattan. Ya birde hala göğüs şişkinliğin gitmedi, hala şiş ve hassas yani adet öncesi olur ya hala öyle, neden acaba ilaçlarmı yapıyorki.

arkadaşım bana doktor dedi ki, kiste dönüşen yumurta ilk adetle atılır.. yani seninki büyük ihtimal atılmıştır hiç canını sıkma.. ve eğer hala duruyor olsaydı ağrı sancı yapardı.. bak beni görüyorsun..
ne zaman gideceksin doktora bu ay klomen kullanmıyorsun sen öyle mi
10. gün olduğuna göre sende tomurcuklanmaya başlamıştır yumoşlar....
tabiki beklentilerimiz bizi yoruyor ama bunların bi geçiş süreci olduğunu, ve en önemlisi çocuk sahibi olmaya ciddi bi engelimiz olmadığını düşünerek şükredelim canımcım.. şeytanın vesveseleri seni isyankar etmesin olumunekankayizsmile

arkadaşım bana doktor dedi ki, kiste dönüşen yumurta ilk adetle atılır.. yani seninki büyük ihtimal atılmıştır hiç canını sıkma.. ve eğer hala duruyor olsaydı ağrı sancı yapardı.. bak beni görüyorsun..
ne zaman gideceksin doktora bu ay klomen kullanmıyorsun sen öyle mi
10. gün olduğuna göre sende tomurcuklanmaya başlamıştır yumoşlar....
tabiki beklentilerimiz bizi yoruyor ama bunların bi geçiş süreci olduğunu, ve en önemlisi çocuk sahibi olmaya ciddi bi engelimiz olmadığını düşünerek şükredelim canımcım.. şeytanın vesveseleri seni isyankar etmesin olumunekankayizsmile

Doğru diyorsun canım, evet şükür diyelim bunda da vardır bi hayır, bazen ben diyorumki Allah daha çok dua etmemizi istiyor , bizde çok çok dua edlim diyorum daha dün eşim bizim kız çok nazlı valla adını nazlı mı koysak ne dedi :1rolleyes: Kız çok istiyor eşim ailesi de öyle kız çocuklarına bayılıyorlar ya, eşim tek çocuk birde. Onlarda içten içe isityorlar yani kayınvalidem başladı bebek kıyafetleri, oyuncakları almaya.Evet canım bu ay kullanmıyorum bişey, 2 gün soğan kürü yaptım, 3 günde çörek otu karışımı ama devamı gelmedi. Evimi daha yerleştiremedim ,işten yorgun gidip ev işi yapıyorum birde bu 2 haftadır misaiflerim çoktu , onların yanında nasıl yapayım , bu ay saldım yani

Doğru diyorsun canım, evet şükür diyelim bunda da vardır bi hayır, bazen ben diyorumki Allah daha çok dua etmemizi istiyor , bizde çok çok dua edlim diyorum daha dün eşim bizim kız çok nazlı valla adını nazlı mı koysak ne dedi :1rolleyes: Kız çok istiyor eşim ailesi de öyle kız çocuklarına bayılıyorlar ya, eşim tek çocuk birde. Onlarda içten içe isityorlar yani kayınvalidem başladı bebek kıyafetleri, oyuncakları almaya.Evet canım bu ay kullanmıyorum bişey, 2 gün soğan kürü yaptım, 3 günde çörek otu karışımı ama devamı gelmedi. Evimi daha yerleştiremedim ,işten yorgun gidip ev işi yapıyorum birde bu 2 haftadır misaiflerim çoktu , onların yanında nasıl yapayım , bu ay saldım yani

zaten klomen 2 ay etki ediyormuş muhtemelen sana bu ay da fayda eder
işleri yaparken gün aşırı devam etmeye çalış.. hem bu süreçte işlerini yapıp evi yerleştirmen kafanı dağıtacaktır.. sürekli düşünmemiş olursun.. kürlerinde faydası olur mutlaka..
arı sütü bal polan de kullansana gız bacım, çok etki ediyor Allahın izniyle..

evet canım yavaş yavaş benim yumoşlarda oluşmaya başlamıştır , bu ay çok az oldu ama adetim ya, aklıma gelmiyor değil acaba kist duruyormu diye. Bi dahaki adetimde eşimin tanıdığı bi dr var , çok iyiymiş falan hatta tüp bebek uzmanıymış , ona gideceğiz kontrole eşimde o zaman spermiogram testi yaptıracak. Gelişmelerden haberi var zaten, soruyormuş eşin ne yaptı diye . O da çok mormal çoğa bayanda olur demiş, birde ben muayene edeyim demiş. Bakalım artık. Dün bi arkadaşım geldi 7 aylık hamile, birde yeğenim geldi oda 5 aylık bebek, eşimle çok imrendik yaa, Allahım bizede nasip etsin dedik.:Saruboceq:

QUOTE=GIYMATLIM;14346275]zaten klomen 2 ay etki ediyormuş muhtemelen sana bu ay da fayda eder
işleri yaparken gün aşırı devam etmeye çalış.. hem bu süreçte işlerini yapıp evi yerleştirmen kafanı dağıtacaktır.. sürekli düşünmemiş olursun.. kürlerinde faydası olur mutlaka..
arı sütü bal polan de kullansana gız bacım, çok etki ediyor Allahın izniyle..[/QUOTE]

Valla mı 2 ay etkili olduğunu bilmiyordum:1shok: gün aşırı birlikteliğe mi devam etmeye çalış dedin canım yoksa kürlere mi, zaten yumurtlama dönemim geldi ya, kürleri bırakmak lazımmış, çalışmalara yarından itibaren başlarız gız bacımmmkaydirigubbakcemile dün de başladık aslında :kedi:

oh aferin dün başladıysanız sıkı bi tempoyla devam edin gün aşırı.. kürleri bitirsen iyi olur ama arı sütü bal polen almanı tavsiye ederim, yumurtaları çok güzel olgunlaştırıyor inşaAllah.. ben powervitalinkini kullanıyorum
zaten geçen aydan tecrübelisin sakın eşine yumoş günlerim filan deme, iyi besle adamı .. kuvvetli yedir gız bacım.. enerjisi dolsun taşsın günde 2 muzda mutlaka yedir, fındıklar bilmem neler oh oh... :lepi:

oh aferin dün başladıysanız sıkı bi tempoyla devam edin gün aşırı.. kürleri bitirsen iyi olur ama arı sütü bal polen almanı tavsiye ederim, yumurtaları çok güzel olgunlaştırıyor inşaAllah.. ben powervitalinkini kullanıyorum
zaten geçen aydan tecrübelisin sakın eşine yumoş günlerim filan deme, iyi besle adamı .. kuvvetli yedir gız bacım.. enerjisi dolsun taşsın günde 2 muzda mutlaka yedir, fındıklar bilmem neler oh oh... :lepi:

Bilmezmiyim canım geçen ay neler çektim, hiç demedim eşime demeyeceğimde zaten, birazcık ben yorulacağım ama ne yapalım , bebiş uğruna . Arısütünü nerden bulacagım aktarlardan mı, o da yumurtlama gününe kadar değil mi kullanımı ? Powevitalin arısütünün markasımı canım ya, Tamam bu akşamdan itibaren iyi besleyeceğim, 2 -3 gündür falanda iyi besliyorum .

merhaba arkadaşlar bende sizin gibi hamıle kalmaya çalısan bırıyım ve aranızda yenıyım benı kabul edermısınız

Hoşgeldin aramıza canım a.s. senin hikayeni dinleyelim biras da :1rolleyes:

samalangel canım eczaneden de bulabilirsin, aktardan da.. evet powervital markası.. ve yumurtlama süresince de devam ediyorsun kesmeye gerek yok, içerisinde çok güzel vitaminler var.. hatta ben eşimin ağzınada sokuyorum bi kaşık.. tadıda güzel.. mavi kutulu olanları yetişkinler için, sarı kutulu çocuklar için.. sen mavisinden alıcaksın çok faydalı

samalangel canım eczaneden de bulabilirsin, aktardan da.. evet powervital markası.. ve yumurtlama süresince de devam ediyorsun kesmeye gerek yok, içerisinde çok güzel vitaminler var.. hatta ben eşimin ağzınada sokuyorum bi kaşık.. tadıda güzel.. mavi kutulu olanları yetişkinler için, sarı kutulu çocuklar için.. sen mavisinden alıcaksın çok faydalı

Ttalım ya ben povervital in arısütü, polen karışımından istiyorum diye mi soracağım.:bbo: Sanki herkes bunu onun için aldığımı biliyormuş gibi geliyor ya :bbo: çok iyi o zaman yumurtlama döneminde kesilmiyorsa alayım bari ben bugün.

Ttalım ya ben povervital in arısütü, polen karışımından istiyorum diye mi soracağım.:bbo: Sanki herkes bunu onun için aldığımı biliyormuş gibi geliyor ya :bbo: çok iyi o zaman yumurtlama döneminde kesilmiyorsa alayım bari ben bugün.

yok canım hiç çekinme.. sadece o işler için kullanılan birşey değil o, kansızlık yorgunluk halsizlik ve bünmyenin kuvvetsiz kaldığı dönemlerde kullanılıyor...
sen hiç endişe etme

ben bi uzmandan duymuştum arısütü bal polen yumurta kalitesini ve sperm kalitesini arttırır diye, o zaman hemen aldık

kızlar okumak istermisiniz, sizin için buldum

Power Vital Arı Sütü Bağışıklık Sistemi Güçlendirici ______ (bal ile karışık macun şeklinde)

5-15 günlük işçi arıların yutak üstü salgı bezlerinden salgıladıkları bir maddedir. Arı sütü ana arının besini olup, besin değeri oldukça yüksektir.

Arı sütü ile zihinsel bedensel yorgunluklarının giderilmesine vücuda enerji sağlamaya yardımcı olmakla beraber hastalıklara karşı bağışıklık sistemini güçlendirir.

Üstün hücre yenileyici özelliği nedeniyle yaşlanmayı geciktirir ve çocuk sahibi olmak isteyenlere doğal sağlık destekçisi olabilir.
Seks performansını en yüksek düzeye çıkartarak dengeli bir seks yaşantısının sürdürülmesi ile cinsel isteksizliklerin giderilmesine yardımcı olarak önerilir.

Powervital üstün kalite ve gelişmiş üretim hassasiyeti ile kısa süre içinde yakaladığı geniş ürün yelpazesi ile bitkisel ürün grubunda öncü firmalar arasına girmiştir.Üründe kesinlikle hiçbir kimsayal,renklendirici,tatlandırıcı ve diğer katkı maddelerinden bulunmamaktadır.Tamamen bitkisel ve doğaldır.Uzun araştırma çalışmalarının sonucunda ortaya çıkan bu ürün T.C tarım ve Köy işleri Bakanlığı’nın izni ile Türk Kodeksine uygun olarak üretilmiştir.Gerekli yasal belgelerin yanı sıra uluslararası belgeler olan ISI 9001 ve ISO 22000 belgeleri sahibidir.

Ana arı ve işçi arılar yumurtadan çıktıklarında aynı genetik yapıya sahip olmalarına rağmen ana arının ömrü yaklaşık 7 yıl iken işçi arıların ortama 2 ay yaşarlar İki arı arasındaki bu derece farklılaşma sadece arı sütü ile beslenmelerinden kaynaklanmaktadır.

Back