dr. muayenesınden geçtım tatlım yumurtalıklarım iyi çok sükür eşimde varıkosel çıktı amelıyat oldu şimi sonucunu beklıyorum
Canım varikosel ne bilmiyorum maalesef, önemli bir şeymi, şuan dr un ne diyor, yani herşey normalse eşinde ameliyat olmuş. Birde kaç yıllık evlisin.
Gıymatlım teşekkürler hayatım, bende internetten araştırıyordum ya tesadüf oldu:1rolleyes: ben çok tutum bunu ha, bak yorgunluğa da iyi geliyormuş bu aralar yataktan kalkasım gelmiyor resmen gözleri kapalı gidiyorum işe, ohh hemen almam lazım . Ha bu arada sen ne zaman gideceksin dr a ? Çok merak ettim senin yumoşları hadi bakalım teyze olacagız inşallah. :lepi:
ben kısmetse yarın gidiyorum dr a canımcım
ama şu kasıklarımdaki sancılar beni korkutuyor, yumoşlar çatlamadıysa kiste dönüşmüş olmasınlar Allah korusunnnn
bide dr bana bol sıvı tüket dedi, kist oluşumunu engelliyormuş galiba.... smalangel canım sende çok sıvı tüket, var olan kistin erir inşaAllah gülüm
ah size güzel haberler vermeyi istemezmiyim hiç....
şu mübarek gece hürmetine birbirimizin peşinden hamile kalalım ya rabbiiiiii..
Ruhen bedenen ve zihnen sağlıklı hayırlı huzurlu yavrular ihsan eyle Allahım........ aminnn :Saruboceq:
haklısın canım bayanda olunca daha zor.daha zaman alıcı allahım hepımızın yardımcısı olsun evladında hayırlısını ve sağlıklısını nasıp etsın inşaallahgeçmiş olsun, eşin tam sıhhatine kavuştuktan sonra Mevlam verir inşaAllah
yumurta takibi yaptırmak daha farklı, gün aşırı doktor yumurtalarındaki değişikliği izliyor arkadaşım, yumurta olgunlaşıp çatlaması aşamasında beraberlik günleri veriyor, daha bi kontrol altında olunca gelişmeler net görünüyor..
çünki bazen yumurta oluşmuyor, bazen çatlamıyor, yetersiz büyüyor gelişemiyor.. belki sen bu aşamalardan geçmişsindir.. burdaki arkadaşlarrla bizde uğraşıyoruz ve takiple ne olup bittiğini bilmeye çalışıyoruz
haklısın canım bayanda olunca daha zor.daha zaman alıcı allahım hepımızın yardımcısı olsun evladında hayırlısını ve sağlıklısını nasıp etsın inşaallah
Kızlar merhaba!!!Bugün çok gecikltim...Dün akşam geç yattım. Yemek,ütü derken ancak oturdum bilgisayarın başına..Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.Bugün niyetliyim , az önce dua okudum, sizler için de dua ettim arkadaşlar...
Doğru söylüyorsun canım...Ben de çoğu zaman kalkar kalkmaz nete girip bakıyorum...Ama bugun ne olduysa işlere daldım. İftar yemeğini falan hazırladım.İyi ki hazırlamışım.Şimdi koluma kaldıracak halim yok...Valla peynir zeytine kalırdık..Buralar çok sıcak...Sıcakta da zor oluyor...albeyaz nerede kaldın gız bacım, bende geç uyandım ama bi süre sonra açtım neti.. iş yapmadan önce şöyle bi bakmak iyi geliyor bana.. yoksa ne olup bittiğini merak ediyorum, neler konuştunuz acaba diye sabırsızlanıyorum
bende seninle aynı durumdayım, iftarı bekliyoruz Allahım kabul etsin inşaAllah
sabahtan bu yana dua ediyorum.. biliyorsunuz beraet gecesinde bir yıllık ömrümüzde ne olup biteceği tayin ediliyor... her birimize ruhen zihnen ve bedenen sağlıklı hayırlı huzurlu evlatlar için dua ediyorum rabbime..
albeyazcım karnımda hep sancılar oluyor batıyor sende de var mı gülüm
yarın gidicem kısmetse.. olumsuz birşeyle karşılaşmaktan korkuyorum Allah korusun
ne yemek yaptın kız de hele cokacimcoook
20:36 iftar saatimiz.. hemen hemen bizimde 3 saat var
ah bamyayada bayılırım, yerken bi kaşıkta bana al şifa olsunnn
Allah korusun canım benim... Bir şey olduğunu düşünmüyorum ben...Yine de önlem için işte
Bamya, pilav ve cacık yaptım canımcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
afiyet şifa bal olsun canımm
benim eşim pek yüz vermiyor her zaman yapamıyorum.. pazardan mı aldın
Allahhh ne diyosun canım sen yaaa :) ellerinme sağlık akşam sendeyim canımcım :):) ben kaç gündür bamya sayıklıyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?