Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
albeyaz sen kaçıncı gün başladın progestana gülüm
hadi bi seferlik daha böyle olsun ne edelim elden gelen bişey yok
salı günü dr a gidicem........ yetti gaari dicemmmm :a015:
???????
Ya cidden sizinki çok uzun sürdü..Valla buna can mı dayanır. Çatlatıversin senin yumoşlarısempatiksalakcinni
Ayyy, valla bu süreç ne zormuş.10 yılı 1 ayda yaşamış gibi oldum valla...Neyse buna da şükür ...
evet canım, babamızın evinde o da yoktu deyip şükredicezzz :lepi:
ben çıkıyorum canım, eşim çağırıyorrr :a015:
yarın görüşmek üzere... Allah rahatlık versin
arkadaşlar bende sizin gibi dokuz ay nerdeyse ayda 3 defa test yapardım olmayınca doktora gitmeye karar verdim evleneli 1 yıl olmadığı için doktor biraz daha beklememi söylemişti bende geçen sene adetim geçti diye test yapmıştım sonuç hemen çıkmamıştı yarım saat sonra baktığımda silik çizgi vardı hemen doktora gitmiştim içim uçarcasına sonuç hüsran hata doktor hanım çok iltihap olduğunu söyleyerek ilaç verdi aldım ama kullanmadım umutlarım tükendiği için 1 ay hiç test yapmadım adetim son olarak 7 ocakta adet olmuştum şubatın 16 eşimin ısrarıyla test yaptım sonuç pozitif çıktı yeni sandık entesi gün başka bir kliniğe gitik ve 7 haftalık hamile olduğumu öğrendik şimdi kızım 9 aylık sizi çok iyi anlıyorum çok zor rabbim en yakın zamanda bebişlerinize kavuşturur inşallah
Ço sevindim canım...Sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almanı diliyorum...Bütün isteyenlere bebeklerini kucağına alıp, kokusunu duymayı nasip etsin..
canım teşekkür ederim benim bebegim doğalı 9 ay oldu
bide size tavsiyem internette hesaplayıcılar var hamile kalmak için en uygun günleri beliriliyor bende hamiliyken bakmıştım daha önce bilmiyordum ablamda geçen ay o yöntemle hamile kaldı belkide benim ve ablam gibi gün tutmuyordur eğer sizde bilimiyorsanız bir bakın bence