• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

hadi bi seferlik daha böyle olsun ne edelim elden gelen bişey yok
salı günü dr a gidicem........ yetti gaari dicemmmm :a015:

afedersin cevap yazmışsın bende görmedin sandım.. oh ne güzel erken başlayınca bitmeside erken olacak
benim daha 2. günüm, fgaliba adetim gecikecek bu ay, nasıl olcak bilmiyorum
aslında hiç olmamayı bekliyorum elbette ki.. ama olacaksakta vaktiyle olalım ki, yeni bi ay başlasın dimi.......

Haftaya senin de başlar gebelik testi paniklerinsempatiksalakcinniYa ilk denemelerinde çocuk sahibi olanlar ne şanslılar...

Ayyy, valla bu süreç ne zormuş.10 yılı 1 ayda yaşamış gibi oldum valla...Neyse buna da şükür ...

evet canım, babamızın evinde o da yoktu deyip şükredicezzz :lepi:

ben çıkıyorum canım, eşim çağırıyorrr :a015:
yarın görüşmek üzere... Allah rahatlık versin

arkadaşlar bende sizin gibi dokuz ay nerdeyse ayda 3 defa test yapardım olmayınca doktora gitmeye karar verdim evleneli 1 yıl olmadığı için doktor biraz daha beklememi söylemişti bende geçen sene adetim geçti diye test yapmıştım sonuç hemen çıkmamıştı yarım saat sonra baktığımda silik çizgi vardı hemen doktora gitmiştim içim uçarcasına sonuç hüsran hata doktor hanım çok iltihap olduğunu söyleyerek ilaç verdi aldım ama kullanmadım umutlarım tükendiği için 1 ay hiç test yapmadım adetim son olarak 7 ocakta adet olmuştum şubatın 16 eşimin ısrarıyla test yaptım sonuç pozitif çıktı yeni sandık entesi gün başka bir kliniğe gitik ve 7 haftalık hamile olduğumu öğrendik şimdi kızım 9 aylık sizi çok iyi anlıyorum çok zor rabbim en yakın zamanda bebişlerinize kavuşturur inşallah

arkadaşlar bende sizin gibi dokuz ay nerdeyse ayda 3 defa test yapardım olmayınca doktora gitmeye karar verdim evleneli 1 yıl olmadığı için doktor biraz daha beklememi söylemişti bende geçen sene adetim geçti diye test yapmıştım sonuç hemen çıkmamıştı yarım saat sonra baktığımda silik çizgi vardı hemen doktora gitmiştim içim uçarcasına sonuç hüsran hata doktor hanım çok iltihap olduğunu söyleyerek ilaç verdi aldım ama kullanmadım umutlarım tükendiği için 1 ay hiç test yapmadım adetim son olarak 7 ocakta adet olmuştum şubatın 16 eşimin ısrarıyla test yaptım sonuç pozitif çıktı yeni sandık entesi gün başka bir kliniğe gitik ve 7 haftalık hamile olduğumu öğrendik şimdi kızım 9 aylık sizi çok iyi anlıyorum çok zor rabbim en yakın zamanda bebişlerinize kavuşturur inşallah

Ço sevindim canım...Sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almanı diliyorum...Bütün isteyenlere bebeklerini kucağına alıp, kokusunu duymayı nasip etsin..

bide size tavsiyem internette hesaplayıcılar var hamile kalmak için en uygun günleri beliriliyor bende hamiliyken bakmıştım daha önce bilmiyordum ablamda geçen ay o yöntemle hamile kaldı belkide benim ve ablam gibi gün tutmuyordur eğer sizde bilimiyorsanız bir bakın bence

Ço sevindim canım...Sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almanı diliyorum...Bütün isteyenlere bebeklerini kucağına alıp, kokusunu duymayı nasip etsin..

Ya canım gece gece yanlış okudum. Sen zaten bebeğini kucağına almışsın. Hayırlı uğurlu olsun. Allah analı babalı büyütsün.

bide size tavsiyem internette hesaplayıcılar var hamile kalmak için en uygun günleri beliriliyor bende hamiliyken bakmıştım daha önce bilmiyordum ablamda geçen ay o yöntemle hamile kaldı belkide benim ve ablam gibi gün tutmuyordur eğer sizde bilimiyorsanız bir bakın bence

Yok canım benim bizler doktor kontrolünde olan anne adaylarıyız. Klomen kullanarak ve yumurtlama takibi yaptırarak anne olmaya çalışıyoruz.Benim adetlerim çok düzensiz, o takvimler bana göre değil.

Günaydın canlarım, hayırlı günler hayırlı kandiller. Mevlam dualarınızı kabul etsin. ctsi öğleden itibaren yoktum kızlar birsürü gelişme olmuş, Albeyazcım canım seni çok iyi anlıyoruz. ama birazcık daha sabret tatlım, ilgini başka yöne çekmeye çalış, bu süreç çok streli ama ne kadar soğuk kanlı olursak o kadar erken gelecek bebişlerimiz. Tedaviye başlıyoruz ya ee yumurtamızda oluşuyor , hamiş kalabiliriz diye düşünüyoruz, ama Mevlam ne zaman ol derse o zaman olacak. inşallah bu mübarek günlerde Allahım çok bekletmez , perşembe günü gideceksin kontrole dimi. Birde test yapmışsın canım çatlatma iğnesinin etkisinden idrarda pozitif çıkarmış. Gıymatlım ayy canım maşallah hala çatlamayan yumurtan var demekki , sende sabırlı ol birazcık daha çalış bence..Hiç vakit kaybetmeyin günaşırı çalışın rahat olarak çalışın ama olurmu ... Bebeto canım ne kadar güzel maşallah Allah bebeğine uzun ve güzel yıllar nasip etsin. Bizler içinde dua etmeyi unutma olurmu ?

chabliss canım adet olmuşsun , hayırlısı olsun tatlım , hiç üzme kendini, yeni ay yeni umut bizler için , adetimile birlikte umutlarımız da sönüp gidiyor ama gör bak adet sonunda yine umutlanıyoruz. Allahım çok bekletmesin bizi, nazlı bebişlerimiz gelsin hemen.

Back