QUOTE=GIYMATLIM;14320853]canım siz kayınvalidenle beraberdiniz dimi..
benim akıntı daha başlamadığına göre yumoşlar duruyordur dimi, bak sende de iğneden bi kaç gün sonra çatlamışlar o zaman...[/QUOTE]
Kayınvalidemle aynı apartmandayız canım, daha yemek işlerimizi bi oturtamadık maalesef, misafirim geleceği zaman e birde eşimle başbaşa kalacagımız zaman evimizde yiyoruz. Birde yeni taşındık ya tam oturtamadık düzeni, valla eşimin sözü var 1 haftada sadece 2 gün falan kayınvalidemlerle yiyeceğiz, gerisini evimizde:jeyyar: yapmasında göreyimklava:
Ayy canım hadi bakalım inşallah , belkide gelmiştir bebişin.
Gıymatlım hadi bakalım , bicilerin durumunu öğren bakalım . Ya bişey soracağım sende özel hastaneye gidiyordun, e bugün cumartesi nasıl randevü alıyorsun ki, dr un özel olarak senin içinmi geliyor. anlamadım valla :bbo:
benim akıntı daha başlamadığına göre yumoşlar duruyordur dimi, bak sende de iğneden bi kaç gün sonra çatlamışlar o zaman...[/QUOTE]
Kayınvalidemle aynı apartmandayız canım, daha yemek işlerimizi bi oturtamadık maalesef, misafirim geleceği zaman e birde eşimle başbaşa kalacagımız zaman evimizde yiyoruz. Birde yeni taşındık ya tam oturtamadık düzeni, valla eşimin sözü var 1 haftada sadece 2 gün falan kayınvalidemlerle yiyeceğiz, gerisini evimizde:jeyyar: yapmasında göreyimklava:
canım ben hiç kullanmadım ilaç geçen ay işe başladın diye doktora gitmeyi erteledik biraz. bugün de adet olmadım akıntım da yok arada kasıklarıma bıçak saplanması gibi bişeyler oluyo ama bu belirtileri yaşadım hep bunca ay:umursamaz: inşallah güzel haberler alırız hep ben de gıymatlımdan umutluyum
valla gıymatlım genelde hamiş kalan eski topicine uğramıo kural gibi oldu artık genelde hamiş topiclerine gidiyorlar olsun napalım hepimiz hamiş kalalım hepimiz oralara taşınalım
Ayy canım hadi bakalım inşallah , belkide gelmiştir bebişin.
yarın doktora gidiyorum kızlarrr çok meraklı ve heyecanlıyım... bakalım bizim biciler ne alemde :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
Gıymatlım hadi bakalım , bicilerin durumunu öğren bakalım . Ya bişey soracağım sende özel hastaneye gidiyordun, e bugün cumartesi nasıl randevü alıyorsun ki, dr un özel olarak senin içinmi geliyor. anlamadım valla :bbo: