Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

bence de doktora bir görün gerçi doktor işi stresli bir dönem
ama eşinin görünmesi şart
rahim filmide en son aşama genelde açık çıkıyor ama yararı oluyor 3 ay gebelik şansı artıyor.

arkadaşlar merhaba ben de ilk kez bu ay klomene başladım yumurtalarım 15,5 mm olmuş iki tane sağda bir solda bir doktor fena değil dedi bakalım ne olacak

chabliss canım demek adet oldun.. olsun be gülüm.. bak görüyorsun burda hepimiz ayları deviriyoruz.. yine bi neşe sevinçle geri başlıyoruz.. eşin tabi ilk atışta tutacak sanıyor bütün erkekler gibi... sen yine takibine başla hayırlısıyla gör bakalım yumoşlar ne alemde.. hem bizde adet olursak senin peşinden yeniden takibe başlarız konuşuruz burda beraber...
benim yumoşlarım seninkileri döver derizz :lepi:

kızlar ben rahim filmide çkildim :)
temiz çıktı
13 ağustos doğum günüm beklenmeyen adaet tarihim umarım bu ay tutar :) doğum günü hediyem bebişim olur

arkadaşım sen nerelerdeydin epeydir.. ne güzel bak sonuçlarında temiz çıkmış .. Mevla bu ay sana minik bi bebek armağan eder inşallah.. bizim senin günün gelmeden belli olmuş olacak.... dua edelim birbirimize, her birimizin karıncığına hayırlısıyla yuva yapsın minişlerimiz :ecrin_bebek:

arkadaşlar merhaba ben de ilk kez bu ay klomene başladım yumurtalarım 15,5 mm olmuş iki tane sağda bir solda bir doktor fena değil dedi bakalım ne olacak

merhaba canım hoşgeldin, maşaAllah yumurtaların iyi durumdalar ama çatlama iğnesi olacaksan gecikme, en fazla 20 mm olduğunda iğne ol.. sonra benimkiler gibi büyüyüp iyice boylanılar.. her şeyin bi normali olmalı ...
sen gün aşırı mı gidiyorsun kontrole ? bide adetinin kaçıncı günündeyken 15,5 mm göründü yumoşların merak ettim....

chablisss kullanıcısından alıntı
kızlar ben az önce adet oldum. nedense hiç şaşırmadım bu ayla beraber tam bir sene oldu. umutu geçtim heves denen birşey kalmadı içimde artık.doktora gitmeyi düşünüyorum artık bu ay tekrar yumurta takibi yaptırdım 6 ay olduğunda sorun yoktu. artık sperm rahim filmi ne varsa baksınlar ben kendimle uğraşmaktan sıkıldım. ama işe de yeni başladığım için aday memurum bir sene boyunca.eşim doktor işini çok aceleye getirmeyelim diyor. biraz zaman geçsin hemen başlayıp hamile kalmış olma diyor. ama zaten hemen olmadığını algılayamadı hala ... neyse içimi dökiim dedim biraz yeni bir ay yeniden umutlanma yeniden hüsran olcak gibi geliyo artık

Canım benim umutsuzluğa kapılma...Her şeyin hayırlısı..Senin için uygun bir zaman değilmiş demek ki... Bak eşin de biraz erteleyelim diyor..Bu senin için de iyi kendini ruhsal açıdan toparlarsın.Testlerini yaptırırsın.Olumlu yönden bak..Eşin de hemen olsun diye olaya bakınca iş daha stresli oluyor..Eşinin acele etme demesi senin için daha olumlu.Hem çoğu insan bu işi ertelediğinde,stesten uzaklaştığında hamile kalıyor...Her şeyin güzel olacağına inanırsan, mutlaka şuan bulunduğun ruh halindan daha iyi olursun...Birçok insan 3- 4 yıl uğraşıyor olmuyor..Bazıları olunca da bebişini kaybediyor ama yine de umutsuzluğu içine sokmuyor...Güçlü olmaya çalış arkadaşım..Bu süreç gerçekten zor..Bu hamile kalma süreci de zor, hamilelik süreci de zor, annelik süreci de zor...Daha en başındayız..Hemen umutsuzluğa kapılma canım.Dualarım seninle..Her yokuşun bir inişi vardır arkadaşım...İnşaallah Allah hepimiz hakkında hayırlısını verir,zorluklar karşısında güç,sabır,inanç verir:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sağolun canlarım içimi rahatlattınız çünkü eşim dahil kimseye ben çok açılamıorum bu konuda.sadece benim durumumu yaşayan anlıyor çünkü. gidicem doktora en başta düşünüyordum problem varmı diye baktırırız 6 ay sonra falan olmamışsa hala tedaviye geçeriz diye. ama şimdi fikrim değişti burdada görüorum tedaviye başlamak da ha diyince olması demek değil.
o yüzden doktor ne derse yapıcam eşim de uyucak buna işine gelirse yani sonuçta memurum ben yaa her türlü hakkım var benim hamile kalsam bile. öyle sıkı uyuz insanlar da değil amirlerim. bunu da gördüm.. sonra o beklediğimiz zamanlar için pişman olmayalım.1 sene bitti sonuçta artık doktora gitme zamanı geldi ...

kızlar hepinize hayırlı pazarlar
nasılsınız bakim bugün.. ben iyiyim hamdolsun.. şu an için bi olumsuzluk hissetmiyorum.. ama dün akşam kasıklarımda hep ağrı oldu.. inşaAllah bicilerim çatlamıştır

albeyazcım zaman geçmez oldu be gülüm. ne zaman test yapacaksın.. hadi biraz daha sabredelim bari

chabliss canım doğru kararı vermişsin, takibinde seninle beraber aynı heyecanları paylaşacağız.. olsa da olmasada Mevlam bizim iyiliğimizi istiyor demektir.. bunalıma girmek yok e mi....

Canım benim, dayanamadım.İdrar testi yaptım.Negatif çıktı.1 haftalık gebelik idrarda çıkmaz diyorlar ama dayanamadım işte..En azından şimdi doktora çok şartlanarak gitmeyeceğim..Olmama ihtimali çok yüksek artık...Ne yapalım sonraki aya tekrar çalışırım..:1rolleyes::1rolleyes:

Kızlar nerdesiniz yetişin size çok ihtiyacım var. Saat 5'te yaptığım test negatifti ya o teste şimdi baktım ikinci çizgi silik...Ama aradan 5 saat geçti...Umutlanmak istemiyorum kızlar...Ama elimde değil...Dua edin arkadaşlar..Sabah yine yapacağım. Bu akşam bana uyku yok...Bence umutlanmamalıyım. Bir arkadaşın dediğine göre çatlatma iğnesi vurulanlar da idrar testinde gebelik olmamasına rağmen pozitif çıkabiliyormuş...Oyyyyy, çatlayacağım. Yarabbim hakkımda hayırlısı ver...

albeyazımmmm canım demek öyle kız sen insanı heyecandan öldürürsün, ay içim bi tuhaf oldu panik yaptım. eğer sonradan silik göründüyse hakkattir o gız bacım, hadi yarın yine yapta boşuna rolüne girmeyelim.. seni çok iyi anlıyorum, insan ne düşüneceğinide bilemez. çok sevindim yinede .. Mevlam sevincini kedere dönüştürmesin canımcımmmm

hadi madem gene perşembeyi bekleyelim biz.. hiç değilse doğru sonuç olur inşallah

albeyazcım kasıklarımda ağrı var, bugün adet olacakmışım gibi ılık ılık oldu içim
ben progestana daha dün başladım, adetimede daha var, neden öyleyim ki...
bide bugün 20. günüm bitti, ama doktor hala gün aşırı diyor, acaba o eziyete değecek bi gün mü sence, artık vakti geçmiştir diye düşünüyorum ama ne bilim.. bilmiyorumkismile

Progestana başladıysan çalışmana gerek yok canım. Bana doktor öyle demişti. Seninki farklı bir şey mi dedi? Sen progestanı kaç gün kullanıyorsun canım. Benim bugün 8. günüm. Hala devam et dedi.

bana öyle birşey demedi, hatta gün aşırı devam edin diye özellikle söyledi.. acaba benim çatlamayan yumoşlar var diye mi......
önceki ay progestanı galiba 10 den fazla kullanmıştım, hatta burda arkadaşlar 10 gün kullandık kestik deyince dr a sormuştum. o da adet olana kadar kesme dedi bana, nitekimde adet olup kesmiştim

Büyük bir ihtimal onun için demiştir..Sen o zaman çalış canım benim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…