kızlar ben az önce adet oldum. nedense hiç şaşırmadım bu ayla beraber tam bir sene oldu. umutu geçtim heves denen birşey kalmadı içimde artık.doktora gitmeyi düşünüyorum artık bu ay tekrar yumurta takibi yaptırdım 6 ay olduğunda sorun yoktu. artık sperm rahim filmi ne varsa baksınlar ben kendimle uğraşmaktan sıkıldım. ama işe de yeni başladığım için aday memurum bir sene boyunca.eşim doktor işini çok aceleye getirmeyelim diyor. biraz zaman geçsin hemen başlayıp hamile kalmış olma diyor. ama zaten hemen olmadığını algılayamadı hala ... neyse içimi dökiim dedim biraz yeni bir ay yeniden umutlanma yeniden hüsran olcak gibi geliyo artık
kızlar ben rahim filmide çkildim :)
temiz çıktı
13 ağustos doğum günüm beklenmeyen adaet tarihim umarım bu ay tutar :) doğum günü hediyem bebişim olur
arkadaşlar merhaba ben de ilk kez bu ay klomene başladım yumurtalarım 15,5 mm olmuş iki tane sağda bir solda bir doktor fena değil dedi bakalım ne olacak
kızlar hepinize hayırlı pazarlar
nasılsınız bakim bugün.. ben iyiyim hamdolsun.. şu an için bi olumsuzluk hissetmiyorum.. ama dün akşam kasıklarımda hep ağrı oldu.. inşaAllah bicilerim çatlamıştır
albeyazcım zaman geçmez oldu be gülüm. ne zaman test yapacaksın.. hadi biraz daha sabredelim bari
chabliss canım doğru kararı vermişsin, takibinde seninle beraber aynı heyecanları paylaşacağız.. olsa da olmasada Mevlam bizim iyiliğimizi istiyor demektir.. bunalıma girmek yok e mi....
hadi madem gene perşembeyi bekleyelim biz.. hiç değilse doğru sonuç olur inşallah
albeyazcım kasıklarımda ağrı var, bugün adet olacakmışım gibi ılık ılık oldu içim
ben progestana daha dün başladım, adetimede daha var, neden öyleyim ki...
bide bugün 20. günüm bitti, ama doktor hala gün aşırı diyor, acaba o eziyete değecek bi gün mü sence, artık vakti geçmiştir diye düşünüyorum ama ne bilim.. bilmiyorumkismile
bana öyle birşey demedi, hatta gün aşırı devam edin diye özellikle söyledi.. acaba benim çatlamayan yumoşlar var diye mi......
önceki ay progestanı galiba 10 den fazla kullanmıştım, hatta burda arkadaşlar 10 gün kullandık kestik deyince dr a sormuştum. o da adet olana kadar kesme dedi bana, nitekimde adet olup kesmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?