Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

QUOTE=GIYMATLIM;14320853]canım siz kayınvalidenle beraberdiniz dimi..
benim akıntı daha başlamadığına göre yumoşlar duruyordur dimi, bak sende de iğneden bi kaç gün sonra çatlamışlar o zaman...[/QUOTE]

Kayınvalidemle aynı apartmandayız canım, daha yemek işlerimizi bi oturtamadık maalesef, misafirim geleceği zaman e birde eşimle başbaşa kalacagımız zaman evimizde yiyoruz. Birde yeni taşındık ya tam oturtamadık düzeni, valla eşimin sözü var 1 haftada sadece 2 gün falan kayınvalidemlerle yiyeceğiz, gerisini evimizde:jeyyar: yapmasında göreyimklava:

Ayy canım hadi bakalım inşallah , belkide gelmiştir bebişin.

yarın doktora gidiyorum kızlarrr çok meraklı ve heyecanlıyım... bakalım bizim biciler ne alemde :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

Gıymatlım hadi bakalım , bicilerin durumunu öğren bakalım . Ya bişey soracağım sende özel hastaneye gidiyordun, e bugün cumartesi nasıl randevü alıyorsun ki, dr un özel olarak senin içinmi geliyor. anlamadım valla :bbo:

canlarım inşallah dediğiniz gibidir dualarım da hep bu yönde hem kendim hem sizler için. allah hayırlısı neyse onu göstersin bizlere.
bugün de gelmedi adetim sabahtan beri acaip başağrısı ve buna bağlı mide bulantısı yaşıorum ama boynum tutuldu galiba ondan diye tahmin ediyorum bakalım eğer bugün de gelmezse umutlanmaya başlıcam çünkü ilk de fa 2 günün üstüne çıkmış olcak gecikmem
gıymatlım doktordan gelince bize de haber ver ne durumda senin yumoşlar

Merhaba kızlar....Nasılsınız? Gıymatlııım hadi güzel haberlerle gel arkadaşım.....

Canım inşalllah hamilesindir...Belirtiler de onu gösteriyor..Hastalığından 2 gün geçtiyse idrar testinde de çıkar..bence sen bugün bir test yap arkadaşım....

Kızlar ya havalar sizin oralarda da mı çok sıcak...Bu nedir böyle insan nefes almada zorlanıyor..Daha ağustosa da gelmedik..Bu yaz işimiz iş valla...Buharlaşmazsam iyi.

kızlar hu huu ben geldim..
malumunuz bugün dooktora gidicektim, gittim saat 1 gibi
baktı bicilerime....... bi tanesi daha çatlamış büzüşmeye başlamış dedi, ama henüz çatlamayan 2 yumurtam var, bunların epey büyüdüğünü, su toplamışta olabileceğini söyledi, bende korktum tabi..
ama halen çatlayabilir birşey olmaz dedi, gün aşırı ilişkiye devam et dedi,
bide çok mu streslisin sen dedi, vücudun doğal dengesi bozuluyor olabilir stres yapmaman lazım bu süreçte dedi, onun içinde çatlamıyor olabilirlermiş....
eğer su topladıysada bile hamileliğe engel değil, kendiliğinden erirler kaybolular dedi inşaAllah...artık gerilemeye başlar ve 2 cm e iner dedi, onlarda ilk adetle atılıyor zaten dedi...tabi çatlamazlarsa....
salı günü terar gidicem yine bakıcaz duruma..

kızlar sizden özel dua istiyorum lütfen canlarım, çatlasın yumurtalar da bi sorun olmasın... lütfen unutmayın dualarınızda e mi.....

ayrıca smalangelcim doktorum cumartesileri 2 ye kadar çalışıyor gülümm..

chablis artık test yap bak seni merak ederken de stres yapıyorum, yumoşlarımı etkiliyorsun ona göre aaa sempatiksalakcinni

Canım, doktor endişelenicek bir şey olmadığını söylemiş...Sen hep olumlu düşün arkadaşım...Dualarım seninle...Bu ay çok fazla yumurtan olduğu için gebelik şansın yüksek.Bak bu seni mutlu etsin,stresini de azaltsın...İnşaallah canım güzel haberler veririz birbirimize.

albeyazcım inşallah olusuz bi durumla karşılaşmayız her birimiz.....
galiba şu ana kadar 3 yumurtam çatladı:)
diğer 2 tanesini karantinaya alıp besiye çektim, gelecek günler için özel büyütüyorum canımcım ..
bi yanımda çok ümit var diğer yandan da hemen ümitlenme diyorum
bura klomenle denemiş bir sürü insan var ama Mevla ol demeyince hiç bir şey işe yaramıyor..
Rabbim hayırlı sonuçlar versin hepimize.. sen pazartesiyi bekliyorsun değil mi

kızlar ben rahim filmide çkildim :)
temiz çıktı
13 ağustos doğum günüm beklenmeyen adaet tarihim umarım bu ay tutar :) doğum günü hediyem bebişim olur

Dediğin çok doğru .Hayırlısını diliyelim Allah'tan pazartesi değil canı perşembe gel dedi..Meraktan çatladım. İdrarda test yapsam da çıkmazkafamçokkarıştıBeklemek çok zor bir iş arkadaşım...Neyse bu hafta kendimi nete,temizliğe ,yemeğe veririm hemencicik perşembe olsun diye...

kızlar ben rahim filmide çkildim :)
temiz çıktı
13 ağustos doğum günüm beklenmeyen adaet tarihim umarım bu ay tutar :) doğum günü hediyem bebişim olur

Çok sevindim canım.Geçmiş olsun. Umarım tutar canım. Senin için dünyanın en güzel hediyesi olur.:Saruboceq::Saruboceq:

inşalah seninde olur kaç aydır uğraşıyordun
ben 10 ay olmaı bu 11. denemem
umarım ağustosta güzel haber alırım

inşallah canım :)
kllomen ben de kullandım 2 ay şimdi ara verdim ne zor işmiş :)

Evet csnım, çok yorucu bir süreç...Allah hepimizin yardımcısı olsun.Hakkımızda hayırlısını versin..:Saruboceq:

kızlar ben az önce adet oldum. nedense hiç şaşırmadım bu ayla beraber tam bir sene oldu. umutu geçtim heves denen birşey kalmadı içimde artık.doktora gitmeyi düşünüyorum artık bu ay tekrar yumurta takibi yaptırdım 6 ay olduğunda sorun yoktu. artık sperm rahim filmi ne varsa baksınlar ben kendimle uğraşmaktan sıkıldım. ama işe de yeni başladığım için aday memurum bir sene boyunca.eşim doktor işini çok aceleye getirmeyelim diyor. biraz zaman geçsin hemen başlayıp hamile kalmış olma diyor. ama zaten hemen olmadığını algılayamadı hala ... neyse içimi dökiim dedim biraz yeni bir ay yeniden umutlanma yeniden hüsran olcak gibi geliyo artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…