Kaç saat yokyum ortalıkta bensiz mi kaynattınız bakimmm, albeyazcım yazdıklarını okudum tatlım. Benimde tuvalete gittimde akıntının çok olduğunu fark etmiştim, hani adet oluruz da kan pıhtısı hemen düşmez ya onun gibi şeffaftı. Hatta 1 kere silmeyle geçmiyordu, 3. kez siliyordum öyle. Ah be güzelim ne yorum yapılır bilinmezki, inşallah mevlam bu ay yüzünü güldürür ve bebişin gelir.. Ya HAMİLESİN yada yumurtan çatlıyor canım iğnenin etkisi ile çok gelmiş olabilir.
hoş geldiniz kızlar nihayet hepimiz burdayız
smalangelcim sende de akıntı oldu desene.. daha bugün mü başladı
albeyaz ben dün taze fasülye pişirmiştim, bugün ondan var.. ama daha güçlü bişiler olsun diye eşime dışarı çıkalım diye rica edicem.. e bilmem artık :lepi:
kızlar evin ahlini bi görseniz, elim hiç bişeye varmıyor, kendimi çok bitkin hissediyorum, kim toplucak benim evimiiii..
bulaşık makinesinide çalıştırmam lazım, o duruyor..
bide çamaşır asılacak, ama balkon tozluuuuu
Ya o günlerde sebze olur mu hiç...Kuzu şiş, adana, köfte falan yiyin canımcımdelikafaduldendelikafaduldenEeee ağır işler bu işler,anca ağır yiyince işlersempatiksalakcinnisempatiksalakcinniÇamfıstıklı burmayı da unutmayınsempatiksalakcinnisempatiksalakcinniBenim tiyolar bunlar...
albeyazcım ağrım yine var, hele öksürürken karnımı tutuyorum o kadar yani
İğne olduktan sonraki üç gün bende öyleydim..Kolum kalkmıyordu...O iğnenin etkisi bence...Bu iğne ikimize de aynı etkilerde bulundu arkidişim...a.s.
vaşşşş kız sen neymişsin öyle... insan kaç gündür söylemez mi bunları
eziyet çekiyoruz hiç umrunda değil.... tabi sen götür şişleri kebapları ah seni gidiiii.. cokacimcoook
evet salı gününden bu yana çatlama mı kalır dimi yani
ya bide 25mm di en son gittiğimde
çok değil mi kızlar ya, Allah korusun bide kiste döönüşmesinn
hadi olumlu sonuçlarıda beraber alırız inşaAllah arkadaşımmmmmmmmmmm
beraber doğururuz kız bebeleri yerimseniben
Arkadaşlarım benim kocişin gelmesine yarım saat kaldı...Sofrayı ve kendimi hazırlamam gerekyerimsenibenŞimdilik çıkmak durumundayım...Öpüyorum sizleri yanaktan...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Ya kızlar bu yemek işi çok sıkıcı...Siz hergün yemek yapıyor musunuz?
hoş geldiniz kızlar nihayet hepimiz burdayız
smalangelcim sende de akıntı oldu desene.. daha bugün mü başladı
albeyaz ben dün taze fasülye pişirmiştim, bugün ondan var.. ama daha güçlü bişiler olsun diye eşime dışarı çıkalım diye rica edicem.. e bilmem artık :lepi:
benim kayınvalidem yapıyor yemekleri :):)):
Canım iğneden sonra bikaç gün sonra olmuştu akıntı,
Chabliss canım nerelerdesin yahu, daha dün aklıma geldin , sabah geldim bi baktım sen yazmışsın , rahat olmaya çalış arkadaşım , o zaman daha kolay oluyor herşey. İlaçlara ara vermiştin sen bu ay dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?