Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

:Canımcım benimki şeffaf değil..bildiğin beyaz hatta bembeyaz..Akıcı da değil..Löp löp:uhm:Yumurtlama dönemindeki gibi de değil...Garip bir şey....Neyse perşembe belli olur ne olduğu..Gymatlııımmm,ağrın ne durumda?

kızlar evin ahlini bi görseniz, elim hiç bişeye varmıyor, kendimi çok bitkin hissediyorum, kim toplucak benim evimiiii..
bulaşık makinesinide çalıştırmam lazım, o duruyor..
bide çamaşır asılacak, ama balkon tozluuuuu

Ya o günlerde sebze olur mu hiç...Kuzu şiş, adana, köfte falan yiyin canımcımdelikafaduldendelikafaduldenEeee ağır işler bu işler,anca ağır yiyince işlersempatiksalakcinnisempatiksalakcinniÇamfıstıklı burmayı da unutmayınsempatiksalakcinnisempatiksalakcinniBenim tiyolar bunlar...

İğne olduktan sonraki üç gün bende öyleydim..Kolum kalkmıyordu...O iğnenin etkisi bence...Bu iğne ikimize de aynı etkilerde bulundu arkidişim...a.s.

vaşşşş kız sen neymişsin öyle... insan kaç gündür söylemez mi bunları
eziyet çekiyoruz hiç umrunda değil.... tabi sen götür şişleri kebapları ah seni gidiiii.. cokacimcoook

İğne olduktan sonraki üç gün bende öyleydim..Kolum kalkmıyordu...O iğnenin etkisi bence...Bu iğne ikimize de aynı etkilerde bulundu arkidişim...a.s.

hadi olumlu sonuçlarıda beraber alırız inşaAllah arkadaşımmmmmmmmmmm
beraber doğururuz kız bebeleri yerimseniben

evet salı gününden bu yana çatlama mı kalır dimi yani
ya bide 25mm di en son gittiğimde
çok değil mi kızlar ya, Allah korusun bide kiste döönüşmesinn

vaşşşş kız sen neymişsin öyle... insan kaç gündür söylemez mi bunları
eziyet çekiyoruz hiç umrunda değil.... tabi sen götür şişleri kebapları ah seni gidiiii.. cokacimcoook

Çok geç değil arkadaşım,senin daha vaktin var..Bugün yiyin bolca...Bilseydim önceden söylerdim valla...Hiç tahmin etmezdim o günlerde sebze yiyeceğinizisempatiksalakcinni

evet salı gününden bu yana çatlama mı kalır dimi yani
ya bide 25mm di en son gittiğimde
çok değil mi kızlar ya, Allah korusun bide kiste döönüşmesinn

Yok ya olmaz...Sen devamlı doktor kontrolündesin..Çok yumurta oluşmuş sende O yüzden ağrın var bence...Benim sadece 1 yumurta vardı.. ' günde çatladı bitti...Valla bir de tutarmış...Bir tutsun adağım var...Bu sefer kurban keseceğim...Hadi inşaallah peşipeşine gelir bizim yumurcaklar...

Arkadaşlarım benim kocişin gelmesine yarım saat kaldı...Sofrayı ve kendimi hazırlamam gerekyerimsenibenŞimdilik çıkmak durumundayım...Öpüyorum sizleri yanaktan...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

albeyazcım canım hergün sebze yemedik kız merak etme.. dün kaytarma günümüz olduğu için taze fasülye yaptım.. ama aklıma girdim simdi, eşimin boğazına çökücem, şöyle güzel bişşiler ısmarlasın bana :) ama bazende ters taraflarına geliyor, nazlanmasa bari..

sen ne yemek pişirdin gız bacım :)

oh oh hadi bakayım tatlı tatlı yeyin yemeklerinizi.. afiyet bal şeker olsun canımm

Ya kızlar bu yemek işi çok sıkıcı...Siz hergün yemek yapıyor musunuz?

benim kayınvalidem yapıyor yemekleri :):)):

Canım iğneden sonra bikaç gün sonra olmuştu akıntı,

benim kayınvalidem yapıyor yemekleri :):)):

Canım iğneden sonra bikaç gün sonra olmuştu akıntı,

canım siz kayınvalidenle beraberdiniz dimi..
benim akıntı daha başlamadığına göre yumoşlar duruyordur dimi, bak sende de iğneden bi kaç gün sonra çatlamışlar o zaman...

Chabliss canım nerelerdesin yahu, daha dün aklıma geldin , sabah geldim bi baktım sen yazmışsın , rahat olmaya çalış arkadaşım , o zaman daha kolay oluyor herşey. İlaçlara ara vermiştin sen bu ay dimi ?

canım ben hiç kullanmadım ilaç geçen ay işe başladın diye doktora gitmeyi erteledik biraz. bugün de adet olmadım akıntım da yok arada kasıklarıma bıçak saplanması gibi bişeyler oluyo ama bu belirtileri yaşadım hep bunca ay:umursamaz: inşallah güzel haberler alırız hep ben de gıymatlımdan umutluyum
valla gıymatlım genelde hamiş kalan eski topicine uğramıo kural gibi oldu artık genelde hamiş topiclerine gidiyorlar olsun napalım hepimiz hamiş kalalım hepimiz oralara taşınalım

chablis sen bize büyük bi sürpriz mi yapacaksın yoksa gız bacım, seni pek bi soğuk kanlı gördüm .. hadi hadi var bişeyler..
sen bizden bekliyorsun ama önce yolu bi aç bakalım gülüm .. bak biz peşinden nasıl geliyoruz..yerimseniben inşaAllah ya rabbimmmmm :Saruboceq:

yarın doktora gidiyorum kızlarrr çok meraklı ve heyecanlıyım... bakalım bizim biciler ne alemde :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…