Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

QUOTE=albeyaz;14310772]İnşaallah canım ya....Birimizden biri açılışı yapsa da devamı geliverse...Hani hep öyle derler ya:teytey::teytey:[/QUOTE]

İnşallah canım inşallah:Saruboceq: Bu cuma günü de bol bol dua edelim , inşallah açılıştan sonra herkes pıtır pıtır hamiş kalsın

Ya SMALLANGELIM, şimdi tuvalette gördüm. Benim akıntım azıtmış durumda..Bak tarif edeyim seninki de mi böyleydi..Umarım bir hastalık değildir...Hani alttan muayene ediyor ya o zaman bir şey bulaşmıştır diye korkmaya başladım..Bembeyaz, böyle sütlaç, muhallebi kıvamında ama muhallebinin biraz cıvığı gibi. Kötü bir benzetme biliyorum..Koku yok...Öyle bir damla değil...Tuvalet kağıdına sildiğimde köp löp geliyor..Sünen bir akıntı da değil...Senin ki de mi bmöyleydi canım ya.

evet kızlar doktora danışmadan yapacağım dotorumda başka bi işlemde yapmyorkii adetinin 5. günü kullan 13.günü gel ve yumurtalara bakıyor onun için gitmeyeceğim ama 13 günü gidip yumurtalıklara bakacağım
zaten bu ayda olmazsa doktorumu değiştireceğim bu doktorda bazı eksiklikler hissediyorummm

kızlarr canlarım bu sabah geç kaldım muhabbeti kaçırmışımmmmmm
samalangel canım yüksek performans göstererek seni teyze yapma çalışmaları son hız devam ediyor. için rahat olsun gülüm :)) ama dün akşam kaytardık.. aa bu ne be kaç gecedir.. hatta eşime diyorum ki biz ilk evlendiğimiz günlerde bu kadar değildik gına geldiiiii sempatiksalakcinni

albeyazcım bende şu an hiç akıntı yok.. hatta wc ye gittikçe bakıyorum ki, yumuşlar çatladıysa akıntı olur diye.. galiba benim dünki yumoşlar yerlerini pek sevdi, hiç tık yok..
çatlasalar akıntı olur dimi kızlar yaaaaa.. bi akıl verinnn
albeyazcım senin akıntın hakkaten ilginç değil mi.. seni hamile oalrak düşünmek geçiyor içimden.. hani o zaman hormonların artmasıyla akıntıda artıyor ya canım, ama ne bilim.. yinede kaptırmamak lazım dimi.. az kaldı kız, pazartesiyi iple çakiyoruz.. inşaAllah ya Rabbimm.. topiğimizin gururu, hadi görelim seni.. :lepi:

aysenik ah canım aynı durumları defalarca yaşıyoruz, üzüntünü çok iyi anlıyorum, ama biz ne kadar gayret etsekte güzel Mevlam dilemeden ol demeden tutmuyor canımcım.. bu ay daha fazla dualar edelim..
klomene başlama konusunda ön muayene gerektiğini biliyorsun dimi, rahimde her hangi bi olusuzluk yada yeni oluşan kist varsa klomen onu büyütüyormuş...
ama dr a en son gittiğinde rahmin temiz dediyse bilemem.. ne zaman gittin doktora yakın zamanda mı?

Canım benim ben iğne vurulduktan sonra yani çatlama aşamasında hiç akıntım olmadı...Ya o akıntıdan çatlama olayını ben anlayamıyorum. Bende olmuyor galiba....Bence çatlamış olabilirler canım dün gittiğinde çok büyüktüler di mi? Bir de dün ağrın vardı bugün yok gaaliba...Çatlarken ağrıyor...Çatladıktan sonra değil....Hadi hadi bol bol çalışın....:kedi:Kaytarmak yokklava:

Gıymatlımcıım. şimdi iş erime gideceğim. Yarım saate burdayım canım...Tam yyarım saat sonra buluşalım mı? İşim çok az.

Kaç saat yokyum ortalıkta bensiz mi kaynattınız bakimmm, albeyazcım yazdıklarını okudum tatlım. Benimde tuvalete gittimde akıntının çok olduğunu fark etmiştim, hani adet oluruz da kan pıhtısı hemen düşmez ya onun gibi şeffaftı. Hatta 1 kere silmeyle geçmiyordu, 3. kez siliyordum öyle. Ah be güzelim ne yorum yapılır bilinmezki, inşallah mevlam bu ay yüzünü güldürür ve bebişin gelir.. Ya HAMİLESİN yada yumurtan çatlıyor canım iğnenin etkisi ile çok gelmiş olabilir.

Ya canım bir kısmet olmadı...Eve geldim, baktım kimsecikler yok akşam için yemek hazırlamaya başladım...Püff bu sıcakta da yemek yapmak eziyet..Bu arada benim 36.2 derece

hoş geldiniz kızlar nihayet hepimiz burdayız
smalangelcim sende de akıntı oldu desene.. daha bugün mü başladı
albeyaz ben dün taze fasülye pişirmiştim, bugün ondan var.. ama daha güçlü bişiler olsun diye eşime dışarı çıkalım diye rica edicem.. e bilmem artık :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…