http://www.inndir.com/Advanced_Woman_Calendar-38804p.html
Bu linkten indirdim tatlım. Siz de indirim çok güzel..Şu ateş işini de çözdüm mü daha da güzel olacak dasempatiksalakcinni
benim bilgisayarda hata veriyor canım yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
http://www.inndir.com/Advanced_Woman_Calendar-38804p.html
Bu linkten indirdim tatlım. Siz de indirim çok güzel..Şu ateş işini de çözdüm mü daha da güzel olacak dasempatiksalakcinni
smallangel canımcım eşin için kadın doğum doktoru spermiogram diye bi test yazıyor.. ve sperm durumuna bakıyorlar gülümm
Abooo öylemiii , valla bilmiyordum akannehir, bi saniye canım sen anlatırmısın şunu. Ben dr a gittiğimde eşim için spermiogram testi yazın mı diyeceğim yani ? Eşim giriş yapmayacakmı bi daha yani ? Onun sonucuna da mı kadın doğumcu bakacak yani ? E ben hastaneye 1 ay sonra gideceğim ne olacak şimdi ?
Evde yapacak iş yok buna sardımsempatiksalakcinnisempatiksalakcinniKaç saattir netteyim....Püffff.....Ne aceleciyim ya....Hoş bu benim burcumun da özelliğisempatiksalakcinniHafta sonu değil öbür hafta perşembe gel dedi benim gıcık doktorum:sinifsinif:Bekleyeceğim mecburen....
Canım burcun ne senin ?
smallangel canımcım eşin için kadın doğum doktoru spermiogram diye bi test yazıyor.. ve sperm durumuna bakıyorlar gülümm
Abooo öylemiii , valla bilmiyordum akannehir, bi saniye canım sen anlatırmısın şunu. Ben dr a gittiğimde eşim için spermiogram testi yazın mı diyeceğim yani ? Eşim giriş yapmayacakmı bi daha yani ? Onun sonucuna da mı kadın doğumcu bakacak yani ? E ben hastaneye 1 ay sonra gideceğim ne olacak şimdi ?
arkadaşım doktora sperm testi yazarmısınız de, o yazar sana.. yalnız bunun bazı şartları var, en az 3 gün en fazla 5 gün cinsel perhiz gerekiyor, hatta laboratuara gidip srem testi için sorarsanız size açıklama yapacak biri olur orda.. genelde erkek oluyor ama belli olmaz tabi..
öncelikle sana şunu diyim canımcım eşinin bunu kendi içinde tam sindirmesi ve kabul etmesi gerekiyor, tepkide verebilir..
yani buda yumurtlama zamanlarındaki sıkıntının bi benzeri.. kolay değil.. bilmiyorumkismile
Günaydın albeyazcım, günaydın gıymatlım. Canım ne oldu sana ya iğne neden öyle etki yapıyorki, benimkinde hiç bişey yoktu yani kafam karıştı şimdi,
canımcım niye öyle oldu anlamadım, dün sadece bacak ağrım vardı iğnenin olduğu taraftan
ama gece herşey değişti
çatlama saati doldu diye mi acaba, çok tuhaf oldum.. çok afedersin sanki 10 gündür kabızım gibi karnım gergin kocaman ve nasıl sancı yapıor, hakkaten albeyazın dediği gibiymiş yahu bilmiyorumkismile
günaydın albeyaz çok kötüyüm yetiş
Ay canım ya normalmiymiş yani bu durum, dra gittiğinde sorsana bende çok merak ettim , hangi çatlatma iğnesi olmuştun ovitrelle mi ? Bana niye öyle olmadıki :1shok:
Bana normal gibi geldi canım ya. Sonuçta iğneyle çatlatıyor. Zamanını hızlandırıyor.. Öyle anlaşılamayacak bir ağrı değil..Bariz karnın, kasıkların ağrıyor. Senin bünyende ağrı yapmamış olabilir canım. Ben çatlatma iğnesi olarak pregyn kullandım.Belki senin ilaç ağrı yapmıyordur. Ovitrelle çok pahalı bir ilaç.Belki de avantajı budur?
Dediğin gibi canım ben ovitrelle ile çok ağrı hissetmedim çok hafif bi kasık ağrım oldu sanki üşütmüşüm gibi çok çok hafifti tabi. Pregyn de duymuştum ama zor bulunuyormuş sanırım ve daha uygunmuş fiyatı dimi ? O yüzden eczacılar pek satmak istemiyormuş diye duydum, sen kolaymı bulmuştun canım?
23 Tl'ye aldım. Ama bulmak için çok uğraştım. Yaktığım benzin parasıyla diğeri kadar oldu yani.O eczacıları boğasım geldi.::Resmen ilacı saklıyorlar.
kızlar yeni havadislerle geldim
yine doktora gittim.. malum yoğun ağrıyla
doktor muayene etti, bide ne görelim bitanesi çatlamış, ama yeni yumurtalarımız var dedi doktor
ölçtü onlarda kocaman olmuşlar, bu ağrılar çok normal çünkü çok irileşmişler dedi, biraz zorlayacaklar seni dedi..
yine gün aşırı ilişki.. kendini sıkma, moralin bozuk olmasın, rahat ol dedi, yorulma mutlu gez dedi
cumartesi tekrar gidicem.
ayrıca progestanı şimdi kullanmaya başlama dedi
bugün adetimin 17. günü kızlar..
düşünsenize hala yumoş var,
takip yaptırmasaydım kesin biz bugünleri es geçerdik.. kısmetten öte birşey yok tabii..
not : birbirimize MaşaAllah diyelim arkadaşlar :)