MaşaAllahMaşaAllah Arkadaşıma:1rolleyes:Çok şaşırdım!!Ama zaten sen dün iğne yaptırdın. Bugün ve yarın da çalışman gerekiyordu.Doktor sana sadece bir gün mü dedi?Sen Çarşamba aşı oldun. Perşembe ,cuma hatta cumartesi bol bol çalışman lazım..Ay inşallah olur arkadaşım.Ne kadar çok yumurta olursa o kadar büyük ihtimaldir tutması.
ay ne diyorsun sen kız sus canımız çıktı.. doktor gün aşırı dedi diye sevindim hatta..
ben salı günü iğne olmuştum.. şimdi iyice kafam karıştı ya bana bi akıl verin :1ninca:
hatta eşime dedim ki hadi bu gece seni azad ediyorum iyisin delikafadulden sevindi adamcık :hooray:
ay kızlar amma kaynatıosunuz gündüzleri kıskanıorum valla.
benim adet günüm bugündü yumurtlama tespitime göre gelmedi ama 2 gün opsiyon koyuyorum çünkü 2 günlük gecikmeler hep yaşadığım şeyler hiç de hevesim yok çünkü adet belirtilerim dışında bir belirtim yok. hiç değişiklik yok yani anlıcağınız. bakalım bekliyorum işte ama adet olcam gibi hissediorum
albeyazcım hiç öyle akıntın olmamışmıydı daha önce ?
Bu kadar çok olmadı..Bu çok fazla geliyor...Sabahtan beri akıp duruyor...
albeyazcım 2 ihtimal var, ya hamilesin yada dün akşam çalıştınız :lepi:
Şimdi jeton düştü...:1shok::1shok:Senin dilin ne güzel şeyler söylüyor:1hug::1hug:
ay kızlar amma kaynatıosunuz gündüzleri kıskanıorum valla.
benim adet günüm bugündü yumurtlama tespitime göre gelmedi ama 2 gün opsiyon koyuyorum çünkü 2 günlük gecikmeler hep yaşadığım şeyler hiç de hevesim yok çünkü adet belirtilerim dışında bir belirtim yok. hiç değişiklik yok yani anlıcağınız. bakalım bekliyorum işte ama adet olcam gibi hissediorum
Günaydın kızlar nasılsınız canlarım, moralleri yüksek tutun olurmu, albeyaz , gıymatlım valla çok ümitliyim sizden hadi bakalım. Albeyazcım akıntıyı sormuşsun , evet bende de iğneden sonra uzayan akıntı oldu , o kadar çoktuki resmen çamaşırım ıslanıyordu, hiç öyle bişey olmamıştı , bende ilaçlardandır dedim birde kocişteki spermlermidedim. Hangisi bende bilemedim yani. Canım belirtilere takılma hiç derim , hatta aklına bile getirme , bak o zaman daha rahat olacaksın. Ama inşallah da hamiş olursun cnaım benim ya. Allahım olmayan isteyen herkese ver yarabbim , yokluğu çok kötüymüş diyorum.:Saruboceq: Gıymatlımmm maşallah maşallahh, hadi bakalım birsürü de yumurtan olmuş tutma ihtimali çok yüksek yani.. Hadi teyze yapın benihihoyyyt , teyzeleri çok severim bende birsürü teyze var ama ben teyze olamayacagım:1no2:
Merak etmez olur muyuz...Üzülme sakın kısmet bu zaman değilmiş..Allah hayırlı zamanda hayırlısını versin...Kolmeni doktor kontrolünde olmadan mı kullanacaksın? Öyle olmaması gerektiğini duymuştum..Kontrol dışı kullanılırsa ciddi kistler oluşur diyorlar...dikkatli ol canım..arkadaşlar merhabalar
merak ettiniz biliyorum ama bende hiçbirşey yok adet oldum dün ve biraz moralim bozuldu ama biraz iyiyim pozitif düşünce topiğine de girmeye başladım
gıymatlım canım sana çok sevindim inş. senden alacağız bu ay müjdeli haberi
ben bu ay doktora gitmeden deneyeceğim adetin 5. günü klomen içeceğim sonra da çalışacağız< bakalım neler olacak hayırlııs inş. ama senin adına inan çok seviniyorum inş.bizlere uğur getirirsin canım benim
Aysenik canım ben soracaktım albeyaz bnden önce sormuş. dr kontrolünde kullanmayacakmısın klomeni ? Bence bi danış dr una , Allah korusun kist mist oluşmasın. Albeyazcım yaa sizinle bir bende meraklanıyorum valla, gıymatlımla sen umut olacaksınız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?