• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

Günaaaydııın!!!! Ben iyice tembelleşmeye başladım valla...Habire uyuyorum...İşe başlayınca ne yapacağım merak ediyorum...Çok alıştım evde oturmaya..Çok haklısınız kızlar, bu ilaçlar insanı tuhaf yapıyor..Hele ki progestan inanılmaz uyku yapıyor..

Evet canım ya bencede ilaçlar dengemizi buzuyor, bende sabah kalkarken o kadar zorlanıyorumki sürünerek gidiyorum resmen işe, izin tarihim gelse diye bekliyorum bende, tadını çıkart canım izindesin sanırım . birde bu progestan ne ilacı canım bu ?CADIARZU Ne için verdi drun, ben kullanmadım sadece progestan testi yapmıştık, oda yumurtanın durumunu öğrenmek içindi.

İyiyim canım benim....Sen nasılsın?

Bende iyiyim şeker, uğraşıyorum , soğan kürü ve bal-ç.otu,tarçın kürü yapıyorum, günde 1 kere yapabiliyorum ancak ama olsun diyorum. Sağ yumurtalıklarım açıkmış ya işte umut dünyasıkaydirigubbakcemile3

Dedim ya canım bende de ağrı oldu..Akşama doğru iyice azıtıyor..Bol bol çalışın arkadaşım:kedi:Ben de sıkılmaya başladım bu süreçten...Şu on günlük süre geçse de hemen test yapsam...Çatlayacağım arkadaşım meraktan ......Acaba hafta sonu yapsam çıkar m:uhm:ı ki?

Canım seni o kadar iyi anlıyorumki, o günler geçmek bilmez. Sıkıcı bir süreç ama Allahım tez zamanda nasip etsin inşallah, Hafta sonu kaçıncı gün olacak ? Albeyazcımm senin olacak gibi ya hadi hayırlısı bakalımm, :teytey:

Kızlar eşime baskı yapıyorum benim yumurtlama dönemim gelmeden sende git dr a diye. Oda bana soruyor ben ne diyeceğim dr a , hangi bölüme gideceğim diye. Sizin eşleriniz gitmişmiydi ve hangi bölüme ? Ben de yok öyle kaç kez gittim ben dr a sende gideceksin diyorum:1:

Evet canım ya bencede ilaçlar dengemizi buzuyor, bende sabah kalkarken o kadar zorlanıyorumki sürünerek gidiyorum resmen işe, izin tarihim gelse diye bekliyorum bende, tadını çıkart canım izindesin sanırım . birde bu progestan ne ilacı canım bu ?CADIARZU Ne için verdi drun, ben kullanmadım sadece progestan testi yapmıştık, oda yumurtanın durumunu öğrenmek içindi.

Bende iyiyim şeker, uğraşıyorum , soğan kürü ve bal-ç.otu,tarçın kürü yapıyorum, günde 1 kere yapabiliyorum ancak ama olsun diyorum. Sağ yumurtalıklarım açıkmış ya işte umut dünyasıkaydirigubbakcemile3

Canım benim, progestanı hamile kalırsam düşük önlemesi için, kalmazsam da adetimin zamanında olması için vermiş..Benim adet düzensizliğim de var dasempatiksalakcinni
Canımcıııım ben izinde değilim önceki işimden ayrıldım..Yeni bir yerle anlaştım ağustos sonu başlayacağım..Aslında bir nevi izin sayılır:1rolleyes:Çalışmayı düşünmüyordum ama evde çok sıkılıyorum bir de habire bir şeylere takılıp duruyorumm...Benim için en iyisi çalışmak galiba yoksa evde kafayı yiyeceğimsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Ya ben de denedim o kürleri ama bir işe yaramdı.Belki sen de yarar.Senin de mi yumurtalıklarında sorun vardı? Unutttum benbilmiyorumkismilebilmiyorumkismileYa da sendeki sorun neydi ki klomen kullandın birtanecim?

Canım seni o kadar iyi anlıyorumki, o günler geçmek bilmez. Sıkıcı bir süreç ama Allahım tez zamanda nasip etsin inşallah, Hafta sonu kaçıncı gün olacak ? Albeyazcımm senin olacak gibi ya hadi hayırlısı bakalımm, :teytey:

Canım hafta sonu 7. günüm olacak.Doktorumu deli ettim:1rolleyes:Adam benden bunaldı artık..Aradım sordum "En erken ne zaman kan testi için geleyim?" diye. Bana 15 gün sonra gel dedi.Çok geç ya...Herhalde sıkıldı bendenkafamçokkarıştıŞimdi internetten ateş ölçme tablosu indirdim. Derecemi ölçtüm bazıları ordan anlıyormuş hamile olup olmadığını. Tabloyu çözmek için uğraşıyorum şimdikafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Kızlar eşime baskı yapıyorum benim yumurtlama dönemim gelmeden sende git dr a diye. Oda bana soruyor ben ne diyeceğim dr a , hangi bölüme gideceğim diye. Sizin eşleriniz gitmişmiydi ve hangi bölüme ? Ben de yok öyle kaç kez gittim ben dr a sende gideceksin diyorum:1:

Benim eşim gitmedi canım. Onu doktora sormalısın. Doktor sizi yönlendirir.

Canım benim, progestanı hamile kalırsam düşük önlemesi için, kalmazsam da adetimin zamanında olması için vermiş..Benim adet düzensizliğim de var dasempatiksalakcinni
Canımcıııım ben izinde değilim önceki işimden ayrıldım..Yeni bir yerle anlaştım ağustos sonu başlayacağım..Aslında bir nevi izin sayılır:1rolleyes:Çalışmayı düşünmüyordum ama evde çok sıkılıyorum bir de habire bir şeylere takılıp duruyorumm...Benim için en iyisi çalışmak galiba yoksa evde kafayı yiyeceğimsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Ya ben de denedim o kürleri ama bir işe yaramdı.Belki sen de yarar.Senin de mi yumurtalıklarında sorun vardı? Unutttum benbilmiyorumkismilebilmiyorumkismileYa da sendeki sorun neydi ki klomen kullandın birtanecim?

Aaa tuttum ben bu progestan hapını , bidaha drumdan bende isteyeceğim bana niye vermemiş:oklava:gerçi verseymişde işe yaramayacakmış . Yinede izinli gibisin hakkaetn.Bazen bende çok yoruyorum sinirleniyorum , evde oturacagım diyorum :bbo: Canım biz 6 ay denedik olmayınca dr a gittim, prolaktin seviyem yüksek çıktı, prolaktin yumurtlamaya engel olunca klomen verdi, sonrada çatlatma iğnesi. 3 kere prolaktine bakıldı düştü çok şükür.

Canım hafta sonu 7. günüm olacak.Doktorumu deli ettim:1rolleyes:Adam benden bunaldı artık..Aradım sordum "En erken ne zaman kan testi için geleyim?" diye. Bana 15 gün sonra gel dedi.Çok geç ya...Herhalde sıkıldı bendenkafamçokkarıştıŞimdi internetten ateş ölçme tablosu indirdim. Derecemi ölçtüm bazıları ordan anlıyormuş hamile olup olmadığını. Tabloyu çözmek için uğraşıyorum şimdikafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Canım 1 haftada belli olmaz hemen, birazcık daha sabret kan testi yaptır, iğnenin etkisi ile idrar testinde pozitif çıkabiliyormuş. Neler yapıyoruz değilmi , beklemekten sıkıldıkça, kolay gelsin sana şeker.

Canım 1 haftada belli olmaz hemen, birazcık daha sabret kan testi yaptır, iğnenin etkisi ile idrar testinde pozitif çıkabiliyormuş. Neler yapıyoruz değilmi , beklemekten sıkıldıkça, kolay gelsin sana şeker.[/QUOTE]

Bence de ama başka işim yok işte...Şu ateş artması aklıma yattı....Ama araştırdım bulamıyorum...Senin bir bilgin var mı?Hamillik belirtisi olarak ateş artıyormuş da..

Bi internetten araştırayım bakim canım, nereye gitmesi gerekliymiş diye, benim için uğraşırken inşallah onda da sorun olmaz :1shok: Bebişler gelin artıkk :hulya::hulya:

Olmaz, olmaz...Hiç öyle düşünme.Siz daha yeni evlisiniz.Böyle şeyler düşünmen için çok erken bitanecim..

Canım ya sizde neden ağrı oluyorki, iğne neden ağrı yapıyor bende vuruldum ama ağrı bişey yoktu hafif kasık ağrısı dışında merak ettim doğrusu ? Oohh en iyisini yapmışsın canım boşver deme o zaman kocişlere bişey oluyor, tutulup kalıyorlar:1ninca: bende bu ay falan hiç bahsetmeyeceğim dersimi aldım geçen ay.

evet canım eşlerimiz kendilerini tecavüze uğramış gibi hissediyorlar delikafadulden

Bence de ama başka işim yok işte...Şu ateş artması aklıma yattı....Ama araştırdım bulamıyorum...Senin bir bilgin var mı?Hamillik belirtisi olarak ateş artıyormuş da..[/QUOTE]

Canım maalesef hiç duymadım , ama yumurtlama döneminde ateş de artıyormuş zaten , yani ikisini nasıl ayıracaksınbilmiyorumkismile. Seni çok iyi anlıyorum geçen haftalarda bende senin gibiydim , ilgini başka yöne çek, kendinle uğraş ama aklına getirmemeye çalış. Rahat ol canım olurmu, sen ne kadar rahat olursan bebiş o kadar hızlı oluyormuş.

Olmaz, olmaz...Hiç öyle düşünme.Siz daha yeni evlisiniz.Böyle şeyler düşünmen için çok erken bitanecim..

Canım ya çok sağol, iyiki sizleri tanıdım çevremdeki kimse bu durumu bilmiyor:çok üzgünüm: herşeyi sizinle paylaşıyorum. çok çok sağol desteğin için , aklımdan atayım düşünmiyim diyorum ama olmuyor. Allah büyüktür , bizimde bebişlerimiz olacak biliyorum, Nazlı bebekler ne olacak sempatiksalakcinni

Gıymatlııımm, sen biliyor musun şu ateş artmasını? Seni o konuda görünce merak ettim araştırıp duruyorum. Tabloyu indirdim ama şu ateş işini çözemedim.

smallangel canımcım eşin için kadın doğum doktoru spermiogram diye bi test yazıyor.. ve sperm durumuna bakıyorlar gülümm

albeyaz senin heyecanını gördükçe bende meraktan çatlıyorum kız, hakkaten bizi iyi motive ettin sen, hele bi hafta sonu gelsin gör bak nasıl coşucazz :))

Canım ya çok sağol, iyiki sizleri tanıdım çevremdeki kimse bu durumu bilmiyor:çok üzgünüm: herşeyi sizinle paylaşıyorum. çok çok sağol desteğin için , aklımdan atayım düşünmiyim diyorum ama olmuyor. Allah büyüktür , bizimde bebişlerimiz olacak biliyorum, Nazlı bebekler ne olacak sempatiksalakcinni

Canım ya, ben de kimseyle paylaşamıyorum..Bir siz varsınız..Yani iyiki varsınız...Ben de aynı durumdayım.Aklımdan çıkmıyor. "Ele verir öğüdü kendi keser söğüdü" modundayım.:1hug:

Gıymatlııımm, sen biliyor musun şu ateş artmasını? Seni o konuda görünce merak ettim araştırıp duruyorum. Tabloyu indirdim ama şu ateş işini çözemedim.

ah canım aynen bende öğrenmek istiyorum ama nerden indirmek gerekiyor, galiba döllenmeden sonra ateş hep aynı şekilde az bi yüksek kalıyormuş

albeyaz senin heyecanını gördükçe bende meraktan çatlıyorum kız, hakkaten bizi iyi motive ettin sen, hele bi hafta sonu gelsin gör bak nasıl coşucazz :))

Evde yapacak iş yok buna sardımsempatiksalakcinnisempatiksalakcinniKaç saattir netteyim....Püffff.....Ne aceleciyim ya....Hoş bu benim burcumun da özelliğisempatiksalakcinniHafta sonu değil öbür hafta perşembe gel dedi benim gıcık doktorum:sinifsinif:Bekleyeceğim mecburen....

ah canım aynen bende öğrenmek istiyorum ama nerden indirmek gerekiyor, galiba döllenmeden sonra ateş hep aynı şekilde az bi yüksek kalıyormuş

http://www.inndir.com/Advanced_Woman_Calendar-38804p.html
Bu linkten indirdim tatlım. Siz de indirim çok güzel..Şu ateş işini de çözdüm mü daha da güzel olacak dasempatiksalakcinni

Back