oo iyiyimiş maşaAllah..hadi senden ümitliyiz bu ay canımcım... benimkiler derken tek yumurtandan bahsediyorsun dimi
Seninkiler kaç mm şuan canım...İnşallah bu ay olur...10 gün sonra test yaptıracağım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oo iyiyimiş maşaAllah..hadi senden ümitliyiz bu ay canımcım... benimkiler derken tek yumurtandan bahsediyorsun dimi
kızlar doktor bugün yarın beraberlik dedi ama nasıl olacak bilmiyorum adama gına geldi gibime geliyor :1ninca:
Seninkiler kaç mm şuan canım...İnşallah bu ay olur...10 gün sonra test yaptıracağım.
Sorma ya o iki gün ne çektiğimi anlatamam. Sinirden ağlayacaktım. Kolay gelsin arkadaşım ya...
biri 21,5 diğeri 23 olmuş . sırt sırta oturuyorlar canlarım benim.. hanimiş annesinin bicileri delikafadulden
albeyaz daha kasık ağrısı başlamadı yalnız iğne yaparken acıdı epey yandı orası
belki ilerleyen saatlerde başlıcak ağrımaya..
eyvah dediğin gibi beraberkende ağrırsa yandık.. zaten epey çaba sarfediliyor
smalangelcim benim ilk klomenim ve ilk iğnem ...
çok tuhafım kızlar ya neden bilmiyorum
biri 21,5 diğeri 23 olmuş . sırt sırta oturuyorlar canlarım benim.. hanimiş annesinin bicileri delikafadulden
herkes o dönemde aynı şeyi yaşıyor sanırım, bizimde o 3 deneme tam bi faciaydı yaa, bende öyle sinirden sabaha kadar ağlamıştım :1ninca: Neler çekiyoruz değilmi ? Allah güç kuvvet versin arkadaşlar.. Ya bişey aklıma takıldı sol da kist var dedi ya benim dr o zaman sağ temiz ve sağda eğer bu ay yumurta oluşursa , hamiş kalma şansım olurmu ? yoksa ne yapsam da kist olduğu için sıfır mı CADIARZU
smalangel kalçadan yaptı iğneyi... bide hemşire demez mi hissettin mi diye... yok hissetmedim resmen cayırdattı... :dilcikar:
evet sen benim hikayemi unutmuşsun canım, ben önümüzdeki ay 9 yıllık evli olacağım..
evlendikten 2,5 yıl sonra bi kızım dünyaya geldi..
ve 8 ay önce düşük yaptım..
Canımmm gerçekten kusura bakma gerçekten unutmuşum geçen gün 8 yıllık evliyim demiştinde kızının olduğunu bilmiyordum. Allah uzun ömürler versin , inşallah bu sefer sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın canım. Söz unutmayacagım artık Çok tuhaf oldum ya şu son aylarda , iş yerinde olunca birde gerçekten karışıyor tatlım
Günaydın kızlar, albeyaz gıymatlım nasılsınız bakim, :bbo:
Günaydınnnnnnnnnnn
kızlar geldim.. şu an ki son durumu açıklıyorum..
dünden beri iğne yapılan tarafımda ağrı var bacağıma bile vurdu ağrısı.. ama kasık ağrısı yok şu an için.. artık bilmem niyedir..
çalışmalar konusunda yüksek bi performans sağlamaya çalışıyoruz.. eşime hiç bahsetmedim bugün yarın beraberlik diye.. yumoşlardan bahsedince kendinden aşka geliyor .. kaydirigubbakcemile herhalde mecburuz deseydim büyük ihtimal sonuç alamazdık.. beni sorarsanız çok vahim durumdayım.. şöyle biraz kendi halime bırakılmak istiyorum.. şu günleri bi geçirelim hayırlısıyla.. azcık özleyelim dimi yahu..Şeniz
sizler nasılsınız kızlar dökülün bakim