Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm eğer bebek varsa bebeğin tutunmasına yardımcıymı yoksada adet söktürücü olarak adetini getiriyo.bnm dr eğer 3 gün adet olmazsan hamilesindir büyük ihtimal demişti ama bakalım ilaç bittikten sonra bekleme aşaması var bide..günaydın canım
hadi hayrlısı adet olmazsan hamilesin demek değilmi
bu progesteron ne için di
aysenik evet gitmem gerekiyor değil mi.. sağolun kızlar ya inanın ben vazcaymıştım.. ama sayenizde kendime geldim
bsbirkin canım hadi hayırlısı bakalım seni heyecanla bekliyorum
var mı bi değişiklik gız bacım :)
yok canım benim eşime tahlil yapıldı onda bi sorun yok bende bi normal doğumla bi erkek çocuk dünyaya getidim ama 7 aylıktı ve anne karnında suyu bitmiş ciğerleri gelişmemişti iki tanede düşüğüm var en son kan pıhtılaşması olduğu ortaya çıktı şimdi eğer inş.hamile kalırsam(inş.hepimiz kalırız.)hergün iğne vurulacakmışım..
bsbirkin sen 3. günü gitmiştin sanırım.. ne gibi işlemlerden geçiyorsun o zaman
yok canım benim eşime tahlil yapıldı onda bi sorun yok bende bi normal doğumla bi erkek çocuk dünyaya getidim ama 7 aylıktı ve anne karnında suyu bitmiş ciğerleri gelişmemişti iki tanede düşüğüm var en son kan pıhtılaşması olduğu ortaya çıktı şimdi eğer inş.hamile kalırsam(inş.hepimiz kalırız.)hergün iğne vurulacakmışım..
cnm sen hiç hormon tahlili yaptırdınmı eğer yaptırmadıysan kan alıp hormonlarına bakıyolar bide ultrasonla yumurtalıklarına bakılıyo cnm bnm vajinal ultrasonla bakmıştı
işte bende vajinal ultrason istemiyorum yaaa.. üstten bakılsa olmuyor mu.. illa alttan mı olması gerekiyor bugün
ben gidiyorum kızlar okula gidicem malesef bu sıcakta(
kendinize ii bakın grş...
gıymatlım 3.günü gittiğinde birkinn dediği gibi kan tahlili alıyorlar orada bütün işte guatr olsun fsh lsh bütün tahlillerine bakılıyo bide vajinal ultrason oluyosun ama kadın olunca eğer hamiş değilsen genelde oradan bakıyorlar yumoşlarına rahmin temiz olup olmadığına kist olup oladığına
haklısın aslında benimde kalkıp evi toplamam ve yavaş yavaş hazırlanmam lazım ama tembellik daha iyi geliyor :)
akşam üstü size yeni haberler getiricem kızlar inşaAllah