Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

hoşbulduk iyiyim cnm saol sen
bugun okulda 3 ders yapıp öğleden sonra toplantı yaptık ondan erken geldim akşamada bi rakadaşımın kınası var oraya gitmek için hazırlancam ama önce bi kk ya bakimm dedim..

iyi yapmışın kasıklarında hala ağrı varmı
birde sen rahim duvarını kalınlaştırmalk için bi ilaçmı içiyorsun

iyi yapmışın kasıklarında hala ağrı varmı
birde sen rahim duvarını kalınlaştırmalk için bi ilaçmı içiyorsun

evet cnm ara ara oluyo ağrı ama biraz azaldı..bugun midemdede yanma oldu baya..sende ne var ne yok
progestan içiyorum cnm 14ünde bitircem ilacı 18indede dra gidicem

cnm bnm nette problem var habire gidiyo bi saattir uğraşıyorum ama olmuyı modemin işığı bi yanıyo bi sönüyo
cvp yazamazsam kusura bakmayın

ah bilmemmi tatlım kıvrandırmıştı beni geçen sefer. imkanın varsa sıcak su torbası koy sıcak havada bunaltır ama bana çok iyi geliyo yumuşatıyo kasları

ya benim az pembemsi geldi ama daha sökülmedi insallah sökülürde rahatlarımm bidus aldım simdi rahztladım az agrımkesildi

birkin canım biliyormusun benimde kilo problemim var bide bende polikistik over var doktor bana heergün45 dakika yürümemi söyledi ama yapamıyrum bende bide çok kötü ayaklarıma kramplar giriyor öyle ağrıyoki uykudan uyandırıyor beni

kızlar bugün rüyamda oğlum olduğunu gördüm ama ne hikmetse kız istiyormuşumda hep oğluma kızım diyorrum yorumlayan varmı acaba

aysen ne kdr çok benzyeyn yönümüz var:)
inş bu ay hamiş kalırızda bu da ortak yönlerimizden biri olur
rüyadan anlamam ama hayır olsun inş

aysencim hayır olsun inşallah öyle bi topic var rüyada bebek görenler diye orda yorumlarlar rüyanı

Kızlar hepinize hayırlı sabahlar.....

benim bu ay da yattı canlarım.... :a015:

ınşaAllah sizlerden hayırlı haberler alırız :Saruboceq:

gıymatlım üzüldüm yaa eftalya ve senden hayırlı haber bekliyordum bu ay. ee nolcak şimdiki aşamada klomen mi kullancan

Kızlaaar merhaba ben de bu ay doktor kontrolüne başladım. Pcoluyum geçen pazartesi doktora gittiğimde doktor sol yumurtalıkta yumurta oluşmuş hatta yeni çatlamış dedi. Rahim duvar kalınlığı 8mm imiş tamam dedik çıktık fakat pazartesiden itibaren bu kez de sağ yumurtalığım sızlamaya başladı göğüslerde ağrı var acaba sağ Yumurtalıkta başka bir yumurta oluşmuş olabilir mi yani arka arkaya yumurta oluşabilir mi yoksa bu ağrılar pazatersi günü çatlayan yumurtanın ağrıları mıdır. şu anda bile göbeğimin altında hafif sızı şeklinde ağrı var. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

bsbirkin chabliss çok sağolun kızlar.. inşaAllah önce sizden alıcaz güzel haberleri.. bizde peşinizden gelicez..

chablis adetin 3. güne gel demişti doktor.. galiba klomen kullanıcam bilmiyorum.. bide malum sperm testi var.. artık kaçış yok.. işi başa düştü.. herkes üzerine düşeni yapsın dimi kızlar..

merhaba lidya .. dediklerinde haklı olabilirsin çünki bende ilk gittiğimde sol yumurtam oluşmuştu.. ertesi gün o çatladı...
2 gün sonra tekrar gittiğimde sağ yumurtalıkta yumurta oluşmuştu.. arka arkata yumurtlama oluyor gördüğün gibi..
ve o sızlamalar ona işaret.. dr a ilk gitmemde pazartesiydi.. sağ tarafım sızlıyor dedim, o da dedi ki sol tarafın ağrısıda vurabilir.. ama gördük ki aradan bir gün geçice çarşamba günü sağda yum büyümüştü..
seninkilerde güzel güzel büyürler inşaAllah arkadaşım ..

selam bayanlar ya üstümde nasıl bi halsizlik var sabahtan beri elim bi işe değmedi birde 1 saat uyumuşum kanepede uzanırken normalde gündüz asla uyumam eşim bile şaşırdı..iğnenin böyle bi etkisi oldumu sizlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…