kızlar benim 4 aylık meleğim var alahıma bin şükür iyiki verdi onu bana herşeyim o benim benim hamileliğim çok sorunlu gecti 36. haftada aldılar bebeğimi size tavsiyem tansiyonuzu sık sık kontr edin baş ağrılarınız ciddiye alın ve sürekli kendi kendinizin dr olun.... sevgiyle en yakın zamanda hoşgelsin bebekleriniz dünyaya
merhaba lidya .. dediklerinde haklı olabilirsin çünki bende ilk gittiğimde sol yumurtam oluşmuştu.. ertesi gün o çatladı...
2 gün sonra tekrar gittiğimde sağ yumurtalıkta yumurta oluşmuştu.. arka arkata yumurtlama oluyor gördüğün gibi..
ve o sızlamalar ona işaret.. dr a ilk gitmemde pazartesiydi.. sağ tarafım sızlıyor dedim, o da dedi ki sol tarafın ağrısıda vurabilir.. ama gördük ki aradan bir gün geçice çarşamba günü sağda yum büyümüştü..
seninkilerde güzel güzel büyürler inşaAllah arkadaşım ..
bsbirkin senin kaç günün kaldı bunlar artık iğnenin etkisi olamaz sanki baya geçti diye biliyorum hamileliktir belki hadi inşallahhh
al benden de o kadar bende iğnenin vuruluşunun10.günümdeyim ama eşimle yemeğe gittik o iştahlı olan ben yemek bile yiyemedim nedendir bilmem bende birde ayaklarıma kramplar giriyor öyle ağrıyorki uykumdan uyandırıyor beni
günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün
gıymatlım slm canım iyiyim ben çok şükür sen nasılsın doktora gidecekmisin benimde bu hafta adet gunum bakalım adet gelirse doktora gideceğim inşallah bebiş gelir ama hiç farklılık yok bende hayırlısı olsun ne yapayım :hulya:
gultun demek bu hafta senin gününü beklicez.. inşaAllah hayırlı haber alırsın cnm.. tabi olmayabilirde buna kendini hazırla.. bak benim 2 gün geçti.. bide belirtide vardı.. ama şu an ilaçların yan etkisidir diye düşünüyorum..
ne yapalım hakkımızda hayırlısı olsun her zaman.. mevlam bize neyin kolay neyin zor olduğunu biliyor.. bu ay vermediyse muhakkak çeşitli hikmetleri vardır..
aslında 3. gün gel demişti dr bana.. ama bugün nedense o heyecanı hissedemiyorum.. belki öğleye doğru fikrim değişir bilmiyorum cnm.. çok kararsızım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?