Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

kızlar benim 4 aylık meleğim var alahıma bin şükür iyiki verdi onu bana herşeyim o benim benim hamileliğim çok sorunlu gecti 36. haftada aldılar bebeğimi size tavsiyem tansiyonuzu sık sık kontr edin baş ağrılarınız ciddiye alın ve sürekli kendi kendinizin dr olun.... sevgiyle en yakın zamanda hoşgelsin bebekleriniz dünyaya

allah bağışlasın bebeğini cnm tavsiyelerin içinde teşekkürler dualarınızı eksik etmeyin..

inşallah canım ya en kısa zamanda alalım o güzel haberleri, eğer benim de senin gibi yumurtlama bir daha olduysa hamilelik şansımız biraz daha artar herhalde değil mi?

bsbirkin senin kaç günün kaldı bunlar artık iğnenin etkisi olamaz sanki baya geçti diye biliyorum hamileliktir belki hadi inşallahhh

al benden de o kadar bende iğnenin vuruluşunun10.günümdeyim ama eşimle yemeğe gittik o iştahlı olan ben yemek bile yiyemedim nedendir bilmem bende birde ayaklarıma kramplar giriyor öyle ağrıyorki uykumdan uyandırıyor beni

bnm aksine iştahım açıldı ama
ayaklarıma tuhaf şeyler bendede oluyo ayağa kalkıp üstüne basma ihtiyacı hissediyorum bunun gbi bişeymi

kızlar görüşmeyeli nasılsınız

bsbirkin o uyku meselesi bende çok olmuştu arkadaşım... progestan yapıyor uykuyu.. ama inşaAllah seninki hamileliktendir yerimseniben

aysenik bacak krampları beni de çok yoruyor.. ve genellikle gece oluyor cnm...... biliyormusun magnezyum eksikliği sebep oluyormuş.. ve gündüzün stresli geçmesi...
madensuyu içiyormusun bilmiyorum ama tavsiye derim.. takviye açısından iyi geliyor.. ama sade olanını içeceksin.. meyvelilerden dedğil.. meyveli olanlar asitli içecek oluyor..
asıl içmemiz gerekenin üzerinde doğal maden suyu yada doğal mineralli su yazıyor arkadaşım..
ben bazen günde 2 şişe içiyorum...
hem okuduğum kadarıyla kilo vermeye yardımcı oluyormuş.. gereksiz yağları yakıyor gız bacım.. hadi iyiyiz :lepi:

chabliss , gultun, halev , ve aklıma gelmeyenler..
sizler nasılsınız kızlar :hulya:

evet hepinize hayırlı sabahlar.. yeni bir hafta başladıı.. inşaAllah mutlu huzurlu ve bol hayırlı haberli bi hafta olur kızlarrrrrrr :Saruboceq:

dökülün bakalım hafta sonunuz nasıl geçtiii :lepi:

gıymatlım slm canım iyiyim ben çok şükür sen nasılsın doktora gidecekmisin benimde bu hafta adet gunum bakalım adet gelirse doktora gideceğim inşallah bebiş gelir ama hiç farklılık yok bende hayırlısı olsun ne yapayım :hulya:

gultun demek bu hafta senin gününü beklicez.. inşaAllah hayırlı haber alırsın cnm.. tabi olmayabilirde buna kendini hazırla.. bak benim 2 gün geçti.. bide belirtide vardı.. ama şu an ilaçların yan etkisidir diye düşünüyorum..
ne yapalım hakkımızda hayırlısı olsun her zaman.. mevlam bize neyin kolay neyin zor olduğunu biliyor.. bu ay vermediyse muhakkak çeşitli hikmetleri vardır..

aslında 3. gün gel demişti dr bana.. ama bugün nedense o heyecanı hissedemiyorum.. belki öğleye doğru fikrim değişir bilmiyorum cnm.. çok kararsızım..

ben elimden geleni yaptım takdir allahtan canım.
git doktora ihmal etme bence adetin gelirse 2.yada 3.gunu gelirsin demişti gideceğim doktorla ilerleyince kafam daha rahat oluo yoksa kendi kendime yumurtaların ne alemde olduğunu bilemiorum.

evet çok haklısın.. insan çoğu anlamda daha rahat oluyor.. hiç değilse içimizdeki gelişmelerden haberdar oluyoruz...
öğlende gitmeye karar verdim.. çok sağol desteğin için..

bu arada diğer kızlar daha keyif yapıyorlar galiba..
pazartesi sendromunu yenemediler uyuyorlar :)

ben yeni kahvalta yapacağım..

evde yapmam gereken bir sürü iş var.. yumurtlamadan itibaren belki hamileyimdir diye dip köşe yapmadım.. sadece gereken yerlere el atmıştım .. ama şimdi adetken hepsi birikmiş bi şekilde üzerime yığıldı.. bu hafta epey uğraştıracaklar beni......

bende iyiyim canım valla ansıl olayım benim daha adet günüme varya pek stresli değilim ama yaklaştıkça kasıyorum kendimi inş.olmam eğer olursam bu ay ara vereceğiz

eğer doktora gitmen gerekiyorsa gıymatlım bugün 3. gününse kesin git bu gün hormonların çok iyi çalıştığı gün ve testler yapılır kesin git canım ama yinede sen bilirsin

aysenik evet gitmem gerekiyor değil mi.. sağolun kızlar ya inanın ben vazcaymıştım.. ama sayenizde kendime geldim

bsbirkin canım hadi hayırlısı bakalım seni heyecanla bekliyorum
var mı bi değişiklik gız bacım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…