• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

gıymatlım canım az daha bekle bence haftasonu gelmezse testini yap canım
bende iyiyim canım haftaya benimde gunum bakalım hayırlısı

gıymatlım canım az daha bekle bence haftasonu gelmezse testini yap canım
bende iyiyim canım haftaya benimde gunum bakalım hayırlısı

evet arkadaşım bekliyim dimi..

birde pazar günü Receb-i Şerifin ilk günü biliyorsunuz.. üç aylar başlıyor.. o gün sabah yapmayı kalben istiyorum bakalım eğer ani bi şok yaşamazsam :lepi:

klomen kullanıyorum bende polikistik over olduğu için glucophage coraspirin ve folbiol kullanıyorum canım birde bu ay yumurta çatlatma iğnesi vuruldum

bende aynı durumdaydım.. daha çok var dediğimiz günler yavaş yavaş geliyor.. sonrada acabasonuç ney diye yiyoruz kendimizi

smallangel senin adetin ne zaman olacak arkadaşım.. benimde bu ay kısmet olmadıysa klomen kullanacağım inş gerek kalmaz hiç birimize..

Canım 16 haziranda olmam lazım bakalım bu ay gecikmezse, birde farlutal kullandım adet söktürücü biteli 6 gün oldu hala adet gelmedi . Dr kullanmaya başlayınca 10 gün içinde adet olacaksın adetin 3. günü klomene başla demişti , Bu ay hamiş olmayı beklemiyorum aslında ama adet yaklaştıkça içim yinede kıpır kıpır oluyor. Allahım bu cumanın hürmetine hepimize bebişler verir inşallah. Çok dua ediyorum arkadaşlar hepinize , en kısa zamanda inşallah bizlerde kavuşuruz

Kızlar ya hayıt tohumu kullanan varmı aranızda ? Ben bi yazıda hayıt tohumu ile keçiboynuzu pekmezini karıştırıp sabah akşam yenilir diye okumuştum bi daha da o yazıyı bulamıyorum. Adetten sonra denemeyi düşünüyorum birde kızlar bal, tarçın ve çörek otu çok yararlıymış . Deneyin derim

selam kızlar dün akşam muhabbet dönmüş aşkı memnudaydım ben :)) nasılsınız bakalım
aysenik canım bende pko vardı görünüm şeklindeydi sadece usg de başka belirtim yoktu. adet düzensizliklerim başlayınca ortaya çıkmıştı sadece bir kez yani 15 gün soğan kürü yaptım eser kalmadı tavsiye ederim canım mucize bişey
gıymatlım bikaç gün daha bekle canım hemen yapma bence test. çıkmazsa üzülürsün bide dün akşamki yazdıklarınızı okudum da sen ne ilaç kullanıosun ondan gecikmiş olabilir mi bsbirkin öyle bişeyler demiş sana doktoruna sor onu bence

canım bende hayıt tohumu aldım ama evde duruyo öylece nasıl ve ne zaman kullanacağımı bilmiyorum ama galiba adetin 5. günü kullanakmışız

canım bende hayıt tohumu aldım ama evde duruyo öylece nasıl ve ne zaman kullanacağımı bilmiyorum ama galiba adetin 5. günü kullanakmışız

aysenik canım hayıt tohmunu çay gibi içende var, ama ben ayrıca ç.boynuzu pekmezine karıştırıp kullanılır diyede okumuştum hormonları dengeliyormuş , bende karar veremedim nasıl kullanılacagını , pekmezle kullanan varmı kızlar yardım lütfen

aysenik ben mail attım ibrahim saraçoğluna bana yazdığı maili aynen aktarıyım.. adetin bitince 5-6 gün içinde başlıyorsun ben 6. gün başladım ve 14. gün ovulasyon testinde çift çizgi gördüm 3 günde tesir etti yani. 15 gün sabah akşam içiyorsun. önemli olan aç karna içmek ve sarı soğanı 4 e bölüp kaynayan suya atıp 5 dk pişirmek kapak kapalı olsun. sonra süzüp soğutup içiceksin. 1-5 2 bardak suda haşla. ama aksatmadan düzenli yap. inan çok faydasını gördüm arkasından doktora gittim kist görünümü yok olmuştu ve ondan sonra cidden yumurtlamamı hissetmeye başladım. sitede de araştır. saraçoğlunun sitesine gir yorumları oku. aslında bana attığı mailde arkasından incir kürü tavs,ye etmişti ama onu yapamadım üşendim açıkçası

slm kızlar hayırlı cumalar... buarada benim kırmızılar geliorum dediielikulagındaasempatiksalakcinni

eftalyacım hamiş değilsen kırmızıların gelmesi daha iyi geciktikçe strese sokar sinirini bozar. çok da sancım olmuştu benim gecikti die.

Back